Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Valve utekl seznam her pro letní indie výprodej
9.7.2012 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
"Snem každého z nás, co pravidelně utrácíme peníze během slevových akcí na Steamu a jiných portálech je dopředu vědět, co bude ve slevě."
ve slevě je vždy prakticky vše... otázka je, jak velká ta sleva u čeho bude a to nikde neuteklo :) -
Připadá mi, že slevovaný jsou pořád stejný tituly a je fuk jestli jsou vánoce nebo léto.
-
-
(Protože jsou. Jen se přidá zanedbatelné množství nových titulů, co vyšly v období mezi jednotlivými slevami.)
-
-
Jako loni 50 her za 50 euro:) Ještě teď mi zbýví 31 her:)
-
-
Super borče, Geban da best, nasyp mu všechnu svou vattu, nigga. Já to udělám taky. Geban da best. I luv Geban.
-
-
Lol jakej Geban? *1*
-
-
Asi nějaká hypercoolhustokrutopřísná zkomolenina Gabova (nebo Gabeho?) jména.
-
-
Pravdepodobne jde o jeho "nickname",ktery Newell pouziva,tedy GabeN, jen trochu popletl umisteni pismen "a" a "e" .
Stane se *1* .
-
-
-
Pošli číslo na dealera svojeho. Ten musí mít luxusní matroš:)
-
Týjo, cos hulil? To musí byt silný *8*
-
-
(Pomerančovej nanuk ARO.)
-
-
-
-
Fallout: New Vegas a mám zase na pár měsíců vystaráno *14*
-
-
waste of time...
-
-
vynechává ti klávesnice! *8*
best wasteland of the morherfucking time -
-
jen do nej, do kolaboranta!
-
-
-
-
http://farm1.staticflickr.com/131/319047856_dbf1ef3e92.jpg
-
skor by ma zaujimalo kedy to zlavove obdobie ma zacat. Minuly rok zacali rovno 1.7
-
-
Začínali 30. ;)
-
Od 12.7. do 23.7.
-
-
Nějak tam postrádám Rocharda, ale snad bude:-)
-
Kdybych bych sef takovy firmy, tak takovej unik normalne naridim. Co Franto, nechame uniknout castecnej seznam slev. Jo dobry sefe, zrovna objedvam s redaktorem IGN. Fajn, tady to mas na papire. Skvela reklama a zadarmo :)
-
-
lecte si svuj ucitelskej komplex u odborniku v bohnicich zatim si vemte prasky!!!
-
PREJ objedvam *1* Tak ty se vys*r na prazdniny a tahni zpatky do skoly *1* Udelalo se mi z tve cestiny nevolno trotle *16*
-
-
Pro me je objedvam hovorovy psani, takhle pisu v diskusich, budto se s tim smir, nebo to necti. Ty taky se nevyjadrujes a nepises prave spisovne a slusne *3*
-
-
To, že se někdo snaží svézt svou debilitu na hovorové psaní, je pěkně zoufalé
-
-
Bylo to v prime reci, navic bez diakritiky. Lidi co sami pisi jako prase, mi vytykaji jednu hrubku. Dobre, tak jste si zvysili sva asi mala sebevedomi na takove hlouposti a jdeme dal...
-
-
Ještě bys mohl přihodit diakritiku, Robotrone
-
Priste budu psat v odstavcich, s inicialou, dvojteckou a uvozovkami, abych vyhovel blaznum, kteri poukazuji na chybu v pravopisu, coz je v internetovych diskusich ta nejvetsi ubohost, kdyz nekdo nema co rici k obsahu. Ze se jich tu dnes ale seslo...
-
Nechci vypadat jako provokatér, ale nemůžu jinak - nechybí ti v té tvé přímé řeči něco ? *1*
-
-
svéZt. *1*
-
-
Já se ale za svou debilitu nestydím!
-
-
-
To neni hovorove, ale je to normalni hrubka. To co jsi napsal, je nesmysl.
-
-
No tak jsem napsal hrubku, svete zbor se! To jsou tu samy ucitele ceskyho jazyka?
-
-
games.cz, grammar nazi paradise!!!
Aneb: REJPNI SI I TY! -
Ne, jsou tady uzivatele ceskyho jazyka :-).
-
-
-
-
-
-
Steam zatím úspěšně bojkotuju (až na vyjímky), protože upřednostňuju DRM-free verze her např. z GOGu nebo Humblebundle... Ale pokud budou tyhle slevy opravdu razantní, tak se možná nechám ukecat :)
-
-
Ty jsi mamlas, kolik AAA her jsem přes Steam koupil za hubičku, nemusím se starat o patchování atd. Ale klidně bojkotuj... BTW, když koukám na tvůj avatar, Deus Ex: Human Revolution měly na Steamu minulý týden se slevou 75%... *3*
-
-
hlavne original Deuse si jinak nez na steamu nezahraje...
-
-
Shoř v pekle!
-
Tak buď bojkotuješ nebo tam něco máš. Není nic mezi tím, tak si to ujasni:)
-
-
Tak jak psal někdo výš... krabicovky, co vyžadujou steam tam samozřejmě mám (např. právě DE:HR), ale jinak víceméně nic. Ale pokud si můžu u některé stáhnutelné hry vybrat za obdobnou cenu Steam nebo DRM-free, beru DRM-free.
Btw. nechápu tu vlnu nevole u mého příspěvku, je to jen názor přece...
-
-
"Steam zatím úspěšně bojkotuju (až na vyjímky)," To je něco jako "trochu těhotná?"
-
-
Tak jestli Steam "trochu bojkotuje" jako já, tak to je jen o tom, že některé hry, které si člověk koupí v krabici bohužel vyžadují aktivaci na Steamu. Takže z dřívějších dob mám pár her na účtu. Teď jsem ale chytřejší a stahuju si z warezu cracky. Což je u originální hry z krabice dost smutné.
-
-
Tak takové cracnuté Left for dead 2 je nudné, jelikož to musíš hrát pouze sám.
-
-
Tak zrovna Left for Dead nemám ani 1, ani 2. Ale to je způsobené tím, že multiplayer nehraji u žádné hry.
Nikomu ale používání Steamu, ani hraní multiplayer her neberu. Pouze poukazuji na ten dost zvláštní paradox, že ačkoli si člověk koupí krabici, tak ji musí aktivovat u nakupního portálu, který nemá s vydavatelem hry pranic společného. A pak se musí buď trochu vzdát bojkotu, nebo použít warez crack. -
(Nebo s jinými lidmi, co ho taky mají cracknuté...)
-
-
-
-
A komu co cpes socko? *1* My co mame Steam tak jsme trida A !
-
-
Fux yeah!
-
-
-
Naštěstí jsem této mánii nepodlehl, abych kupoval hry za pár korun, které nakonec ani nebudu hrát
-
-
To uz je ale problem jednotlivcu,jestli ve slevove euforii nakoupi i hry,ktere je vlastne ani tak moc nezajimaji *1* .
Ja kupuji jen hry o ktere mam zajem a proto takove slevove akce vzdy uvitam. -
Ono nakoupit 50 her za 50 euro a pak ji pr§běžně hrát celý další rok není vůbec špatné.
-
aaaa dalsi socialni pripad..tahni krast hry a nemontuj se mezi elitu!
-
-
Pokud ty jsi příklad elity tak to už je to teda hodně špatné.
-
-