Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Já čekat marně na F1 2011 už od počátku (možná jsem nějakou akci prošvihl). 2010 jsem též koupil za 10eur a není to zrovna hra, za kterou bych uvalil plnou cenu. Snad s příchodem 2012 zase bude nějaká akce na 2011, vždycky si tak radši počkám a koupím to za babku :)
  • Doporučuju kouknout na Amazon. Maj tam taky pěkný slevy, teďka sem koupil Fifu 12 za 10$. *5*
    • + oba Bioshocky za 7.50
  • No mohli by dat letos ArmA 2:CO a Portal 2 na 75%,ale kdyz to bych chtel po nich asi moc :D
    • portal 2 byl ve slevě tak tři týdny zpátky... ten dávají do akci snad co dva měsíce.
    • Portal 2 bude téměř jistě za 5€ či méně, ale Arma2 OA a CO myslím nikdy nebyla ve slevě větší než 50% a nyní je na BIS store se slevou 25% (i Steam klíče).
    • sugyn
      Jako ze armu za 150korun?Bis nabizi armu2:co za 450Kc to neni moc na tak velkou a zabugovanou hru.
      • No ja prave mam penize na Paypalu tak prave proto to chci prez steam, ale to neres :)
  • jindra.veliky
    az na 3 vyjimky to jsou samy kraviny *6* *16*
    • GlaDOS
      Ktery vyjímky?
      • jindra.veliky
        batman pack, Square Hit Collection a Total War: Shogun 2 pack
        • GlaDOS
          Jakože to, co jsi vypsal, jsou ty skvělé věci a zbytek blbosti?
    • Homosexuální péčko pro Jindru tam není k mání :P
  • Tajně sem doufal že bude zlevněná i ArmA *1*
    • smejki
      https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version
      nestačí?
  • Cosi
    Tak už nám nastává letní sucho. Začínáme číst o letních slevách na steamu.
  • a zasa neminiem ani cent. ale co, mozno po zverejneni to poprehadzuju a daju tam nieco ine
  • Naštěstí jsem této mánii nepodlehl, abych kupoval hry za pár korun, které nakonec ani nebudu hrát
    • To uz je ale problem jednotlivcu,jestli ve slevove euforii nakoupi i hry,ktere je vlastne ani tak moc nezajimaji *1* .
      Ja kupuji jen hry o ktere mam zajem a proto takove slevove akce vzdy uvitam.
    • Veskoslav
      Ono nakoupit 50 her za 50 euro a pak ji pr§běžně hrát celý další rok není vůbec špatné.
    • aaaa dalsi socialni pripad..tahni krast hry a nemontuj se mezi elitu!
      • Pokud ty jsi příklad elity tak to už je to teda hodně špatné.
  • x_ander
    Steam zatím úspěšně bojkotuju (až na vyjímky), protože upřednostňuju DRM-free verze her např. z GOGu nebo Humblebundle... Ale pokud budou tyhle slevy opravdu razantní, tak se možná nechám ukecat :)
    • Ty jsi mamlas, kolik AAA her jsem přes Steam koupil za hubičku, nemusím se starat o patchování atd. Ale klidně bojkotuj... BTW, když koukám na tvůj avatar, Deus Ex: Human Revolution měly na Steamu minulý týden se slevou 75%... *3*
      • Shaker
        hlavne original Deuse si jinak nez na steamu nezahraje...
    • Shoř v pekle!
    • Veskoslav
      Tak buď bojkotuješ nebo tam něco máš. Není nic mezi tím, tak si to ujasni:)
      • x_ander
        Tak jak psal někdo výš... krabicovky, co vyžadujou steam tam samozřejmě mám (např. právě DE:HR), ale jinak víceméně nic. Ale pokud si můžu u některé stáhnutelné hry vybrat za obdobnou cenu Steam nebo DRM-free, beru DRM-free.

Btw. nechápu tu vlnu nevole u mého příspěvku, je to jen názor přece...
    • Alex81
      "Steam zatím úspěšně bojkotuju (až na vyjímky)," To je něco jako "trochu těhotná?"
      • Tak jestli Steam "trochu bojkotuje" jako já, tak to je jen o tom, že některé hry, které si člověk koupí v krabici bohužel vyžadují aktivaci na Steamu. Takže z dřívějších dob mám pár her na účtu. Teď jsem ale chytřejší a stahuju si z warezu cracky. Což je u originální hry z krabice dost smutné.
        • Veskoslav
          Tak takové cracnuté Left for dead 2 je nudné, jelikož to musíš hrát pouze sám.
          • Tak zrovna Left for Dead nemám ani 1, ani 2. Ale to je způsobené tím, že multiplayer nehraji u žádné hry.
            Nikomu ale používání Steamu, ani hraní multiplayer her neberu. Pouze poukazuji na ten dost zvláštní paradox, že ačkoli si člověk koupí krabici, tak ji musí aktivovat u nakupního portálu, který nemá s vydavatelem hry pranic společného. A pak se musí buď trochu vzdát bojkotu, nebo použít warez crack.
          • (Nebo s jinými lidmi, co ho taky mají cracknuté...)
    • A komu co cpes socko? *1* My co mame Steam tak jsme trida A !
      • Fux yeah!
  • Nějak tam postrádám Rocharda, ale snad bude:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit