Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Vývoj Mafia III začne od nuly v USA, 2K Czech brzy skončí úplně
12.1.2014 | Petr Poláček
133 příspěvků
-
Hlavně aby to bylo ze 70. let s americkýma Muscle cars a klidně rovnou ve Friscu a budu spokojenej. Víceméně.
-
je to same jako s Call of Duty... dnesni dily tehle serie maji s prvnim dilem spolecny jen nazev, vyvojari a vse ostatni je jine, Mafii 2 jsem hral poprve teprve pred nekolika tydny a popravde jsem byl rad, kdyz na me vyskocily zaverecne titulky, zatimco prvni dil jsem dohral nekolikrat a zapinal jsem ho i jen proto, abych se mohl projizdet po meste, dvojku jsem po zaverecnych titulcich smazal abych uvolnil misto na disku
tedy ona by to asi byla velmi kvalitni hra, ale svym nazvem si na sebe vzala alespon pro ceskeho hrace prilis velke bremeno, ktere neutahla -
Můžu se zeptat na detaily, prosím? Docela by mne to zajímalo, co mohl Daniel Vávra jako autor scénáře pokazit z hlediska vývoje IllusionEngine?
-
Vávra podělal vývoj Mafie 2 už v začátku než byl odejit. Od té chvíle to s 2k šlo z kopce a tohle je jen důsledek. Hanba Danovi "nikdo naši hru nechce, i když v ní jsou záchodky" Vávrovi!
-
Treba ne, treba kdyz to zacnou delat odzacatku... a lepe je sance ze to nepodelaji i kdyz mala. No oni si holt nadrobily to co navarily a ted snedli jenze to samozrejme nestacilo... tak skoncily. (respkt skonci)
-
To bude klasickej americkej vytriskavaci vyvoj. Maximalne orezana zakladni hra, pak nejake pridavky DLC. Nemoznost modu. Rychla smrt hry.
-
A pohádky je konec. :(
-
Přiznám se, že u SP her si koupím originál jen jednou za hodně dlouho (u MP je pro mě hodnota zkrátka nepopiratelně větší kvůli znovuhratelnosti), ale u Mafie bych asi dlouho neváhal. Zlaté české ručičky, říkalo se... No, určitě to platí stále, jenže dnes už má mnoho z nich na sobě laciné rukavičky, které šálí vzhledem a svým skrytým provedením připomínají spíše rychlou výrobu z východu.
Dvojka pro mě byla v době vydání GTA IV jako žena, která vás trápí příjemně natahujícím úvodem, svléká se, jen náznak, jak asi může chutnat... Najednou zjistíte, že vlastně vypadala mnohem lépe tak, jak byla - a než se nadějete, nekompromisně odchází... Aby se vzápětí vrátila s bandou na sebe upozorňujících parchantů, které jste předtím viděli u ní na stole, o kterých vám tvrdila, že je to ona sama se sourozenci v mládí. A že ti malí smradi se uměli usmívat jen na fotce, když je nikdo zrovna nebudil..................
Aneb Take2 to posrali, ale totálně...! -
Vzpamatuje se, to je jako by Rolls Roys měl montovat Ind. Bute to mít sice nálepku RR, ale nikdy to už on nebude. Práci dělají lidé a ne nakoupené licence.
-
snad Warhorse nahradí plně bývalé IS, snad jim to klapne, byla by to škoda, kdyby v ČR byla největší firmou na hry jen Bohemka
-
Je možné, že to alespoň zkusí amatérskou cestou (jako u Doom 3). Ale věřím, že by si to zase zasloužilo třeba Vašuta, Rychlého a další :)
-
Alespoň vím, že Mafii 3 už nemám slepě kupovat jako dvojku kvůli tomu, že je to Mafia a dělal na tom Dan Vávra.
-
no pekne mafia 3 možno bude aj skôr ale pochybujem že bude v českom dabingu čo je velký mínus oproti predošlým dielom