Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Vývoj Mafia III začne od nuly v USA, 2K Czech brzy skončí úplně
12.1.2014 | Petr Poláček
133 příspěvků
-
Njn, bez Vávry jsou v prdeli. Ono už to tak trochu bylo vidět na letošním GDSku, kde 2K Czech skoro neexistovalo. V konstrastu s loňskym, kde byla propaganda ze strany 2k hmatatelná holou rukou. Jakoby rozhodně tam nepracují netalentování a nekvalitní lidé, jak tady někdo píše, spíš bych řekl, že to prostě nemá dobré vedení jako většina týmů z velké většiny vlastněných obřím publisherem. Už na vývoji Mafie 2 bylo vidět jak vypadá takovej super vývoj, kde se spousta věcí zbytečně outsourcuje a celej vývoj je neuvěřitelně roztahanej.
-
Všem nebohým developerům z 2KCzech, přeji ať je USA zaměstnavatel ohodnoti podle jejich profesních kvalit.
Pro ty kvalitni to bude zajisté vitaný postup a pro tu většinu neschopnejch to bude zaslouženě pravdivé zrcadlo.
Škoda značky Mafia,Hidden and dangerous a dalších parádních her :( -
no pekne mafia 3 možno bude aj skôr ale pochybujem že bude v českom dabingu čo je velký mínus oproti predošlým dielom
-
-
Zcela upřímně řečeno, proti příšernýmu nadabování jedničky a dvojky bude úplný vyškrtnutí českýho dabingu spíš plus:).
-
-
presne tak. dabing byl naprosto priserny!
-
Ehm...u dvojky by se možná i dalo souhlasit, ale u jedničky? Sorry, ale ve své době se jednalo o špičku s výborným hereckým obsazením: Marek Vašut (Tommy Angelo), Petr Rychlý (Paulie), Antonín Molčík (Don Salieri) - Molčík je český hlas Morgena Freemana nebo Dannyho Glovera, Petr Pospíchal (Don Morello) - český hlas Chucka Norrise, Dalimil Klapka (Frank), atd. atd. jedna dabingová a herecká hvězda vedle druhé. Mám pocit, že tvůj výblitek svědčí o tvé neznalosti. "Jednička" Mafie byla právě celosvětově vynášena do nebes právě díky skvělému příběhu a dabingu.
-
-
To jsou růžový brýle nostalgie...
http://www.youtube.com/watch?v=xQpAOUkvw_Y&feature=youtu.be&t=7m20s
Tohle byl samozřejmě trochu extrém, ale mizernejch tam bylo o dost víc výkonů. Koneckonců i ten Vašut je neskutečnej dřevák. Nevím, zda to bylo vedením herců, jejich nezájmem, či amatérskou kvalitou samotnýho scénáře, ale většina dialogů zní dost šíleně. -
-
No rozhodně duchaplnější rozhovor než v kdejakym velkofilmu...
-
Dabing by mohl být určitě lepší, ale přesto z něho mám lepší dojem než z některých rádoby mega hereckých výkonů v moderních hrách, které působí dost uměle. Také se musí vzít v úvahu, že tehdejší možnosti animace byly oproti dnešku omezené hlavně v oblasti práce s obličejem. Někdy je prostě z hercova hlasu slyšet něco, co v příslušné animaci není. Na druhou stranu tahle nedokonalost živí hračovu fantazii a může zlepšit zážitek z hraní, než kdyby měl všechno naservírované až pod nos.
-
Mas uplnu pravdu. Mafia sa mi pacila, aj ked nie tak moc, aby som ju hral viac, ako jeden krat. Ale ze bol ten dabing az taky zly, to si naozaj nepamatam:)
-
-
popravdě nevidím problém, sice Linda není kdovíjaká herečka, ale tehdy se to dělalo trochu jinak a atmosféru to nijak nekazilo. Já bych nedokázal hrát Mafii v anglickým dabingu, dvojku jsem už hrál v ENG, takže tam už mi to je jedno:)
-
-
-
pochybuji že ji ve světě "vynášeli do nebes" kvůli českému dabingu...
-
Petr Rychly bol ale celkom peklo ;) Inak sa mi zda, ze aj Vavra v niektorom podcaste spominal, ze dnes by ten dabing spravil inak.
-
-
-
Bude to minus pre CZ/SK hracov, co je pre taku firmu ako 2K pravdepodobne uplne nepodstatne. Peniaze su peniaze, a viac sa oplati robit radsej dabing do jazykov, ktorym hovori viac ludi.
-
Ak by bol o lokalizáciu veľký záujem tak prečo nie...
-
Je možné, že to alespoň zkusí amatérskou cestou (jako u Doom 3). Ale věřím, že by si to zase zasloužilo třeba Vašuta, Rychlého a další :)
-
-
Vzpamatuje se, to je jako by Rolls Roys měl montovat Ind. Bute to mít sice nálepku RR, ale nikdy to už on nebude. Práci dělají lidé a ne nakoupené licence.
-
-
-
Beztak... krom cechu, nikdo jinej brecet nebude. Co se tyka prace, v cechach je dost studii, o kterych se nepise.
-
-
Tady je kdyžtak seznam českých studiíí.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_%C4%8Desk%C3%BDch_v%C3%BDvoj%C3%A1%C5%99sk%C3%BDch_a_vydavatelsk%C3%BDch_spole%C4%8Dnost%C3%AD -
-
to je stare jako metuzalem. kdo si tam nezalozi stranku, jako by nebyl? *1* Spis bych se ridil linkedin
-
-
Indie?
-
-
Ne. I velka *3* Staci si vzpomenout napr. na cesky Sillent Hill.
-
-
Jo, jenže to má na svědomí Vatra Games a to už taky zaniklo. Pokud bych, ale měl zmínit nějaké velké studio tak asi Geewu, která je velikostně srovnatelná s někdejší Vatrou
-
-
Vatra se jen zmenila.
-
-
Ceska pobocka Exientu uz je taky mrtva
-
http://www.gamasutra.com/view/pressreleases/194463/UK_based_Exient_expands_with_new_offices.php
-
Jak změnila? Pokud vím, tak firma skončila v konkurzu a na twitteru mají napsáno, že od roku 2012 jsou neaktivní.
viz. http://rejstrik-firem.kurzy.cz/28243625/vatra-games-sro/
https://twitter.com/VatraGames
Pokud ovšem máš nějaké jiné a čerstvější informace, tak se poděl.
-
-
-
Nebo studia jako Madfinger. To uz je davno vic nez jen par lidi, o indii tezko mluvit. A tak by se dalo pokracovat dal. V mediich jsou jen Vavra a spol., takze tezko nekdo uvidi, co dnes cesi delaji *3*
-
-
Mobilni indie, se tady nepocitaji. Ty pc indie vetsinou zacinaji ci nejsou znamy jeste nic nepredvedli.
-
-
V tom pripade bych si zopakoval vyznam nayvu "indie" *3*
-
Tak zrovna Madfinger Games už portovali některé své hry i na PC (Shadowgun Deadzone nebo Samurai 2) a další portovat plánují.
-
-
-
-
ne Česká republika
-
-
On tím indie myslel asi nezávislá studia
-
-
Presne tak, je mozne ze i v Indii jsou nezvisla studia ale o nich nevim...
-
-
Nesnaž se "zamluvit" svou očividnou retardovanost ...
-
-
Je to Jack, kdoví co myslel.
-
-
-
-
-
já bych chtěl vidět obnovení Pterodona a novej Vietcong ! *14*
v duchu jedničky teda (kterou do teď hraji po mp) ...dvojka byla sr@čk@ -
-
To by chtelo hodne lidi .. vcetne par lidi z Pterodonu *3* Ale bohuzel to je hodne nerealna fantazie.
-
-
Pokud skončí 2KCzech, skončí tak z 80 % i celá Mafia. Kde jsou ty časy, kdy existovalo jenom Illusion Softworks.
-
„Není trapnější hloupost, než dutý zvuk krásných a vznešených slov, která však postrádají myšlenku a znalost.“ Marcus Tullius Cicero
-
Nepodelali to v Take2 ani 2K ani Vavra. Podelali to nasi manazeri. No co uz. Tak to v zivote chodi. Zivot a smrt. Jak to bylo v Atlasu mraku? ... "smrt jsou jen dveře"...
-
-
Nedavno jsem v TV videl skvely dokument, ktery mluvil o psychology nove definovane kategorii lidi, kteri ovladli management, politiku i finance. Rika se jim "korporatni psychopati". Jsou to lidi bez empatie, starajici se pouze o svoji karieru a zisk. To je pry hlavni pricina proc se svet dostal tam kde je. Tito lidi jsou velice ambiciozni a faulama vyrazeji z pozic schopnejsi a slusnejsi lidi.
Myslis ze ovladli i ceskou pobocku 2K ? *1* -
-
Tohle vážně není zase tak jednoduchý, jak se to zdá... Ano, v dnešní době je hodně podobných lidí, ale i lidé takové lidi chtějí, protože jsou sebevědomí, z pohledu třetí osoby vědí, o čem je řeč, připadají nám schopní a talentovaní. To vše do chvíle, než s nimi někdo začne pracovat. Jednoho tu hodně často moře lidí obdivuje :)
-
-
Milo, tusim, ze jsi myslel nekoho jineho, ale dokonalej prizdisrac s nulovym vyznamem a vedomosti a pritom pocitem nezmerne dulezitosti je v 2K Zavrel ... a ten tam tusim samozrejme smrdi doted :-)
-
-
C_loser ... no comment :-)
-
-
Nevím jak moc jste zapojení v pracovním procesu, ale kdybyste viděli manažery ve státní správě .... člověk by z toho brečel.
-
-
Ve státní správě ne, s tím zkušenost nemám a jsem za to upřímně rád :)
Mé zkušenosti vychází z herní sféry, kde je hodně managerů a producentů, kterým jsme sami přezdívali "škodiči". Ti mi bohatě stačí...
-
-
-
-
-
Hlavně aby to bylo ze 70. let s americkýma Muscle cars a klidně rovnou ve Friscu a budu spokojenej. Víceméně.
-
-
My si rozumíme. Já taktéž chci sedmdesátá léta v Mafii 3, ale nikoliv kvůli muscle cars, nýbrž kvůli tehdejší hudbě. :)
-
-
Hoši konec :D
E3 Prezentace: Mafia 2 - 2K Games mluví o Mafii 2
http://www.youtube.com/watch?v=udu8aZTBq6I -
-
Dobré kecy.
"Jsme opravdu nadšení z toho, že můžeme autory podpořit v čemkoliv, co potřebují..." *1*
A pak jim osekali polovinu hry ... Nepřeložil to ten Lukáš špatně? -
-
Taky jsem nechápal. *1*
-
-