Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesněji sem měl tedy napsat že za tyden se dozvíme že 1+1=3 :)

Pokud něco tak dojde k odkladu. Napřiklad pro další generaci konzolí což by pro tuhle hru nebyla vubec špatná zprava.
  • ales.smutny
    Takže nerozumíte. Prosím, nastudujte si definice bulvárního tisku, než se jimi zase začnete ohánět.
    Kupříkladu přístup k faktu, který je spekulací v případě běžné a bulvární žurnalistiky, včetně zdůraznění, že jde o neověřenou spekulaci, z toho vyplývající relevanci a pravděpodobnost zprávy a další analýzu.

A pak, prosím, zkuste zase házet obvinění. To, že se vám nelíbí zpráva, jež není potvrzená, leč pravděpodobná a něčím podložená je váš problém. Jak je vidět, mnoho jiných zajímá a je pro ně přínosná.

Ale já vím, dnes je jednodušší plivat na všechny strany, vždyť je to internet a jeho anonymita je tak sladká...:)
  • Ano čitatel má pravo se dozvědět čo najviac. Ale ja ti tedy řeknu že 1+1=3 a myslim že jsi se dozvěděl uplně stejně jako z teto novinky:)

Je to o tom si ten tyden počkat když uz se to má oficialně oznamit než dělat takto vlny. Pokud se přiští tyden nic neoznamí na tuhle novinku se zapomene ale hlavně že byla čtenost a to je pravě ten bulvár :)
  • Ano bulvár je velká široká ulice. To co se na ni špitne tak bez něakého velkého ověřovaní se vypustí do světa v mediich které mají něakou vahu...tedy dokud o ní nepřijdou.
  • ales.smutny
    Bulvár? Určitě rozumíte výrazům, které používáte?
  • treba to bude jako s prey 1. To taky dali k ledu a vyslo to az po letech
  • prudislav
    dost stará zpráva
  • Umaroth
    No jestli se neco bude rusit tak ver tomu ze konzolove verze to urcite nebudou *15*
  • "Yes, Zenimax forced us to pull all Prey2 related talks from GDC. I'm pretty devastated by the news. This was to be my first conf talk."

https://twitter.com/#!/BrianKaris/status/169090189958975489
  • Ani se nedivím už od začátku co jsem viděl záběry tak mi to přišlo moc dobrý aby to někdo udělal...
  • Amim
    No, to snad ne. Upřímně je to momentálně jediná hra, která mě zajímá. A oni to chtějí zrušit? Fuck this shit!
  • No god! No god please no! No No Noooo...
    https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ

sorry za tu reakci, ale Prey 2 mi pripada jako jeden z tech originalnejsich kousku vedle te prehrsle zarucene super masovych mnohohracovych grindfestu a specialne takticko akcnich tunelovek.
  • Pokud to zruší, tak si zruší zákazníka, poněvadž mě teď nic jinýho od nich nezajímá. No uvidíme.
  • jadna z mala hier na ktoru som (bol) zvedavy *13*
  • MidnighT91
    Tak to by udělaly největší chybu své existence...
  • Grifus
    Tak tim padem stat na malickach ruky!
  • Nuž o no je to tak, že hráči - potažmo my ako čitatelia máme právo sa dozvedieť čo najviac, tak preto to napísal. Ak by autori uverejňovali novinky/recenzie/články len vtedy, ak sa im to páči/nepáči, alebo či tomu veria/neveria, tak by to nebola novinárčina ale blogovanie :D
  • Já to vidím na kvalitní PR zdarma. Akorát mi připomněli jak moc se těšim na hru, na kterou už jsem pomalu zapomněl.
  • smejki
    Toď Hovard?
  • smejki
    alternativní tresty *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit