Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Doufam že už jsou tak daleko že se jim to nevyplatí zrušit.
  • terz
    Koukám, že někteří diskutující jsou zmatení. Když se řekne Bethesda mluvíme o městě v Marylandu. Bethesda Game Studios - Vývojářský tým patřící pod Bethesda Softworks, který vede Howard (ne všechny hry ale vydala Bethesda Softworks).
    Bethesda Softworks - Vydavatelská společnost, která má čuch na vydávání špatných her. Léta čekají na titul jenž by jim napravil reputaci a nikde nic. Není divu, že když mají Prey 2 na obzoru, který by mohl být opravdovým hitem, tak to musí zrušit.
  • Kinet1c
    tak ja tiez dufam ze to neurobia, hra to vyzera byt a asi aj je dost originalna, taketo hry by sa nemali rusit, neverim ze by o nu bol mensi zaujem ako o taky skyrim, menej hype to je ok, ale hra este preto nemusi byt menej kvalitna, tu je dokaz a oni ju chcu (mozno) rusit, ja verim ze sa tak nestane
  • No, pokud to je pravda, tak je potřeba se hlavně zamyslet nad důvody - Bethesda by kvalitní hru určitě vydat chtěla, obzvláště takovou, která se stala téměř legendární už dávno před vydáním.
    Upřímně, existuje jen jeden důvod - hra prostě není dobrá a Bethesda ji raději zruší a bude čelit nenávisti za zrušený projekt, než aby hru vydala a čelila nenávisti za zmršenou hru - v obou případech je to špatné, ale může za to jen příliš vysoké očekávání na základě předváděček na E3.
    Ostatně - čím ambicióznější projekt, tím více problémů se může objevit, takže by Prey 2 nebylo první nepovedenou hrou, která se před vydáním stala téměř legendární (za všechny asi Daikatana).

ALE pravda to být nemusí a pak vše výše zmíněné neplatí. :-)
  • Grifus
    Jestli by zrusili z velke casti hotovou hru, na kterou (az) netrpelive cekaji nejen hraci ale i novinari, tak muzou zacit chodit kanalama. *15*
    Toto bude nejaka totalni kachna, ikdyz v dnesnim svete je vlastne mozny uplne vsechno...
  • Umaroth
    Tomu nevěřím, přece nezruší titul kolem kterého je tolik hluku a který vyhrál E3 nejočekavanejsi titul, tak hloupej nikdo snad byt nemuze !!!
    • Umaroth
      a myslím si že tu hru měli z velke časti už v pokročilém stádiu vývoje...takže to je další argument k tomu, takovýmto hoaxum nevěřit
  • Já to vidím na kvalitní PR zdarma. Akorát mi připomněli jak moc se těšim na hru, na kterou už jsem pomalu zapomněl.
  • Jestli Bethesda zruší Prey 2, tak má další TES od Lukáše jedničku jako vyšitou *1* Ale teď vážně. Co to ku.va doprdýlky má jako znamenat?
  • Jestli todle udělaj tak fakt nwm ! Prey 2 vypadalo asi ze všech her který maj v roce 2012 vyjít. *4*
    • PreidaQ
      Nejhnusněji? Nejhezčeji?
    • Nechybí ti tam nějaké slovíčko? Příslovce?
  • No god! No god please no! No No Noooo...
    https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ

sorry za tu reakci, ale Prey 2 mi pripada jako jeden z tech originalnejsich kousku vedle te prehrsle zarucene super masovych mnohohracovych grindfestu a specialne takticko akcnich tunelovek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit