Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At uz je patek!! Nemuzu se dockat, az nekomu vystriknu pavucinu do oka! If you know what...

• Pekne to vypada u konkurence pod videem v diskuzi. Jakmile nekdo dava negativni hodnoceni, uz dostava cocku. Pekne ta hra rozdeluje publikum.

• Nj, to je stejné u EA FC. Napíšeš negativum a už se to sype :D 

• aneb, pokud jste jeste nehrali spidermana od insomniac,. pridejte si jeden bod

• Slavik_Jenda

Mně se víc líbil Spiderman 1, než Miles Morales... Bavil mě ten soubojový systém s využíváním vynálezů... Miles příliš vynálezů neměl, ale měl naopak schopnosti, se kterými ty souboje za mě byly více na jedno brdo... Dostat všechny na jedno místo a pak "praštit" do země s el. výbojem... Schopnost se zneviditelnit vnímám čistě jako cheat... Uniknete tak snadno z každé šlamastiky...

Spiderman tohle neměl, tam jsem musel více uhýbat, doslova se bít... Když ti nepřátele byli silní, tak jsem využíval příležitostí je přišpendlit ke zdi, k podlaze... Omračit je výbojem... Spoutat pavučinou a mrštit je na ostatní... Souboje v DLC s tužšími nepřáteli byly až psycho, kdy jsem lítal z jedné strany lokality na druhou ve snaze nepřátele rozdělit a snáz porazit...

Co jsem ale viděl a rád bych se mýlil, tak Spiderman 2 bude mít blíže k Milesovi, než k původní hře... Přesto se na něj samozřejmě těším, moc se těším na pokračování příběhu...

• Další BANGER od Sony. Adept na hru roku.

• Corvus

Velmi pěkná recenze! Díky, Patriku. Monstrózní ochlupení podpaží pobavilo 😀

• Přesně jak jsem tušil. Počkám si na slevu.

• Muzu vedet co na tom lidi bavi? Porad dokola to stejne, bezduche a dokola jede Spiderman, Venom, Batman. Ptam se existuje i neco jineho? Mam tu tip pro vyvojare... zkuste treba Guyver podle komixu nebo hraneho filmu a bude to uplne neco jineho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit