Přejít na výpis diskuzí
Spin-off Life is Strange bude zdarma a přímo ovlivní druhý díl
15.6.2018 | Šárka Tmějová
18 příspěvků
-
Safra, to jsem nějak na E3 minul, že Captain Spirit bude volně dostupný. Velice hezké gesto od vývojářů. Až mě překvapuje, že si něco takového jako menší studio mohou dovolit:)
-
Jo tohle je super hned jak jsem to uslyšel tak jsem byl zvědav, náhodou to může být sranda. Krátí to trochu čekání na Life is strange2 které snad bude mega super 😎😛
-
-
A nemusíš to cracknout viď.
-
-
No, nwm. Chce někdo z vás hrát za pošuka? Já teda ne.
-
Ten trailer na konferenci MS mě hodně zaujal a když je to zadarmo, tak není o čem debatovat. Těším se na to a jsem zvědav na Life Is Strange dvojku.
-
tmejová -1000
-
-
Víš co je super? Že tím, jak tím spamováním poskytuješ hezkou mapu (reálně ne moc kvalitních, vážně myslíš, že tyhle cheap někoho zastaví?) proxin v součinnosti s tvými příspěvky z dřívějška má konečně smysl podat podnět Polici ČR za propagaci nacismu :)
Hezký den!
-
-
Palec nahoru. Nácíčky je třeba zničit bez ohledu na náklady.
-
Je mi jasné, že po tvé pádné replice si ten Adolfův sympatizant
určitě
nadělal do gatí. Ale proč vlastně? Co si
s
ním ve
skutečnosti
Policie ČR počne?
Do basy nepůjde, to je jasné - tu
už totiž mají
nacismem
trollujícími internetovými diskutéry beznadějně přecpanou.Ještě hezčí den!
-
-
třeba se vyděsil, slyšel jsem že pedofilové, práskači a lidi co spamují internetové diskuse mají ve vězení peklo
-
třeba se vyděsil, slyšel jsem že pedofilové, práskači a lidi co spamují internetové diskuse mají ve vězení peklo
-
-
Nespamuj! 😈
-
-
tak ať si to laskavě opravěj double postuje mi to samo! 😬
předtim by ti to ani nedovolilo poslat 2x ten samý post po sobě, teď to dělá bez ptaní
-
-
-
-
GDPR pánové, zatím jsem vám nic neodsouhlasil, takže aby tu těch podnětů nebylo víc....
každopádně to bych vám nemohl udělat, ve vězení by jste měli peklo a na jaké stránky o hrách bych pak chodil... eurogamer? LoL. Každopádně někteří členové redakce by si měli dát pozor na propagaci narcizmu....
-
Ty jo, že by konečně trolové měli fakt útrum 😯
-
chceš říct, že shromažďujete a uchováváte osobní data uživatelů bez jejich souhlasu?
-
-
Jsi nečetl email "Aktualizace smluvních podmínek Tiscali Media"?
-
-
četl, odkliknul jsem že nesouhlasím se zpracováním osobních údajů, jako na každém webu, kde to na mě vyskočí
-
-
-
-