Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ze scrénů to spíš vypadalo na hybrid střílečky a stealthu ale dobře no.
  • michaliuz18
    na tom ale nezalezi ze je to slaba hra
  • Protože toto se bude hrát prakticky úplně stejně jako Death to Spies?
  • Jack1947
    Upřímně na takovouhle hru prostě já nemám chut a ani nervy, at je grafika jakákoli ale prokousávat se tím než se k něčemu dostanete to se mi moc nechce. Stealth ano, jen tohle mi moc nesedí ale samozřejmně zkusím o nic nejde prostě... mne to zajimá ale vím že to nebude nic moc. Death to spies oproti tomu bylo a je asi někde jinde.
  • Protože spoustu recenzentů tu hru hrajou rambo stylem že jen střílí nepřátele a pak se diví že AI neumí moc dobře bojovat co se střelby týče. Kdyby hráli stealth hru tak jak se má hrát aspoň..
  • michaliuz18
    recenze su méňe nez 5 bodové. Teda tie americké.. uvidime jak na tom budou naše ale vic ani nedufam :D
  • No hrál jsem betu hitmana a pokud si nespokojeny tak už ti neni pomoci autoři vyslyšeli snad každou výtku hráču
  • Ještě že hry takového typu nejsou o grafice, ale o hratelnosti.
  • Jack1947
    Death to spies je celkově neohrabané UI a i ten engine je takový mdlý... nicméně široko daleko je to stále co se Stealth týče něco parádního.
  • Lukyz
    Já už teda nevím jak je to dlouho a jaký mezitím udělali pokrok, ale hrál jsem Death to Spies 3 DEMO (ještě před změnou názvu) a bylo to teda naprosto něco otřesnýho, přes gameplay, animace, grafiku, snad jen hlavní menu na mě působilo celkem sympaticky, tak doufám, že to se změnou názvu i od základu překopali.
  • grafika je teda tak 10 let pozadu.. trochu mi to prkenností připomíná první call of duty apod.
  • kubi-wan
    Neni smutný, že mě tohle láká víc jak novej Hitman?
    Jinak proč se to vlastně nemůže jmenovat Death to Spies 3? Asi nemaj práva na název, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit