-
je to jedinecna hra ktera se mi liby hral sem jednicku dobra hra a dej dobej ae kde se uz byl lepsi se mi liblyl doube agent smutnz pribeh a mo me zaujal v conviction uz byl sam fisler lepsi funkce vse jine ale nezmenila se jedna vec ze je to on ktery tam m hlvni roly je to ma nej hra
-
Ty to nechápeš, SCDA oldgen a nextgen maj společnej pouze název a Sama Fishera (a to jen z části), jinak sou to uplně jiný hry. Nextgen je takovej lepší průměr všech her, ale oldgen je jako SCCT, taky je od stejnejch lidí.
Souhlasim s tim, že SCC zkurvili, nic takovýho nemělo v životě vzniknout, ale nelituiju, že sem si ho jako oddanej fanoušek SC, nejlepší série všech dob, koupil za 1100, vydržel mi dlouho, ale už to chce SC6, kde by měl být aspoň trochu návrat k tý dokonalý sérii (i když o tom hodně pochybuju, protože dokud to bude dělat tahle krasavice od AC a kočkofil Béland, tak to bude sračka, Ferlandovi by ten malej úlet měli odpustit). -
Doufám, že se hra odkloní zpět k původnímu stealth zaměření, ten mix s Call of Duty v SC Conviction se mi ani trochu nelíbil...
-
Tak za mě je to nejlepší díl série, ale zkus to nějak vysvětlit fanouškům původní trilogie...
-
Mám radost že se dočkáme dalšího pokračování! Doufám , že bude Splinter Cell 6 pokračovat v tom, co celou serii tak proslavilo... Conviction byla tak trochu "jiná hra" alespoň tedy pro mne, nevím jak pro vás - určitě se podělte o svůj názor, byl bych za to rád.
-
Je to chytrý marketingový tah jak si získat publicitu. Hezká holka na postu producentky, lidi to zaujme, ona to hezky odprezentuje( a nejen pusou) a někdo vzadu tahá za provázky.
-
je to možný...to já nemám.....stejně bych jí chtěl vidět programovat..
-
Conviction bylo sice zjednodušený, ale jako jinak.....tam bylo pár pěknejch misí...ke konci..........njn.....taky sem byl zklamanej...ale nakonec....sem si zvyk...
-
http://www.google.cz/images?q=Jade+Raymond+ubisoft&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=cs&tab=wi&biw=1396&bih=916
většinou vypadá dobře........ale pochybuju, že je kreativní.. -
je producentka, ale má titul z počítačových věd(v orig. "computer science") a začínala jako programátorka u Sony
-
Je fakt, ze po par deci vinecka mi pripada cimdal lepsi :-) Ale na ulici potkas stokrat hezci holky, ona je jen marketingovej nastroj.
-
Ovládání neber v potaz, Xbox a poté PC verze vyvýjel Ubi Montreal - PS2 a GC verze Shanghai. Díky čemuž je hodně znát ten rozdíl. Zkus si zahrát s někym na PS2 (nebo XBOXovou verzi - myslím původní xbox) Double Agenta a pochopíš, že Chaos Theory za ním zaostává, bohužel tato verze není tak známa, jako ty neslavné NextGen... Další věc - SC6 se bude s největší pravděpodobností odehrávat po Conviction. Proč? Protože, pokud si viděl konec Convictionu, co se stalo ve výslechové místnosti, tak Sam byl na další akci. Další věc je, že stále nikdo neví, kdo je hlavou celé té operace, takže bych se hodně divil, kdyby se vraceli do minulosti...
-
Pokud to bude taková kravina jak Double Agent nebo Conviction, tak to už neprodá ani ona :D.
-
Odkdy je Jade vývojářka? Já měl za to, že je to PR osoba nebo něco podobného.
-
No, spis bych rek ze postaci tak 3,4 píva...pak uz nebude potreba toho pytle ;)...
-
Nekolik hodin? To ji rovnou delaji plasticke operace... Do hodky musi byt hotova, a to vetsinu casu zabere uces...
-
Hmm, tak to se nedivim, to nejsou moc pozitivni cisla *7*
-
Kdybys chtel usetrit tak staci hodit pytel pres hlavu a je to :-) Jinak mi prijde celkem sympaticka. Ted je jen otazka, pokud je teda producentka, co ze Splinter Cella ona a jeji podrizeni udela. Kez by navrat ke starym dilum ktere byly dost good.
-
To je dobry, ja ji kdyztak vemu ke kosmeticce a pak dame ten joystick *3*
-
No schválně jsem se podíval na vgz charts kolik splinter cell prodal a double agent má na x360 1mil ale na ps3 jenom 160 000 a Conviction už má 1.500 000 jenom na x360 tak asi kvůli temu je Conviction x360/pc exluzivita, no ale co víš třeba 6 díl bude na PS