-
ocekaval bych od sestky nejaky survivor ala metal gear solid 3
-
Ja take moc ne, ale budu aspon doufat...
-
Mno co sem cetl rozhovor s nekym z Ubi tak na ni nekolik hodin musi pracovat vizazisti aby vypadala tak jak na fotce. Na Youtube je par videi kde neni "pripravena" a je to peknej hnus :-) Ale prej ma peknou sestru (myslim ze sem ten rozhovor cetl na sesterskem Eurogameru).
-
No tak takovy vyvojarky se jen tak nevidej :)
Mel bych tu pro ni jeden joystick na hrani *1* -
vždy jsou jiné.buď ovládáním nebo hra samotná.mne se na DA nelibi ta neosobnost a nesžití se se Samem.to u jeničky dvojky a convictionu je to jiné.neberu ti tvou verzi hodnotim jen DA .
-
Není to vývojářka. Mám tušení, že je to producentka.
-
Ty si ji nehrál a tvrdíš, že je špatná. Zkus si zahrát PS2 verzi Splinter Cell 1 a PC verzi a uvidíš, že jsou to naprosto jiné hry (PS2 má bonusovou úroveň...), zahraj si PC Double Agenta a PS2 Double Agenta a PS2 verze tu PC zakope do země, protože je to vylepšený Chaos Theory. "XBOX neřešim to je kapitola sama pro sebe." - tak to mluví za vše, ani si nedokážeš přiznat, že ta série vznikla díky XBOXu... Osobně jsem hrál všechny díly na PC a na PS2, Essentials na PSP a Conviction na x360 a každý ten díl měl něco do sebe, pouze každá verze byla jiná.
-
to že jsem nehral jinou verzi neomlouvá že ta hra je špatná??uplné jiné hraní nic z prvnich dvou dílů.XBOX neřešim to je kapitola sama pro sebe.
-
Je očividné, že tu nikdo z Vás nehrál OldGen Double Agenta, který Chaos Theory bez problémů trumfne jak SP, tak vynikajícím coopem - byl to jediný díl, kde se prohodili tvůrci, Ubi Montreal dělal OldGen a Ubi Shanghai dělal NextGen, který jste hráli vy. Další věc, Splinter Cell je XBOXová série, jelikož již první díl byl primárně vyvýjen pro XBOX, takže tady nemelte o tom, že je hra sprzněna exkluzivitou x360...
-
100% stebou souhlasim a vim ze i predesle dily vysly na konzole a nic proti nim. A jak sem psal nej dil je Chaos Theory :-) ale u Conviction vyvojari hodne dopredu prohlasovaly ze je exkluzivne na X360 a na ovladani to slo strasne poznat a optimalizace nebyla taky buhvi jaka. A taky nemam zajem aby tady zacala zbytecna debata PC-Konzole to vubec ne, jen je to proste muj nazor.
-
Nechci se hádat, ale všechny předchozí díly vyšly zároveň jak na PC tak na Xbox a PS a žádné zásadní odklony se nekonaly (vyloženě zprzněný byl snad jen Double Agent; Conviction byl prostě "jinej"). Takže házet vinu za každou cenu na konzole kvůli nějaké exkluzivitě? To jenom Ubisoft má neustálou potřebu dělat nějaké "Restarty", protože i když předchozí tituly byly neskutečně výdělečné a všichni hypovali jako o závod, tak po pěti letech zjistili, "že to vlastně není ono a mělo by to být celé temnější a drsnější" nebo naopak "víc pohádkové" (viz. milion restartů Prince of Persia)
Áčkový titul musí být zkrátka "pro všechny". Je to logické - vydavatel do toho vrazí řádnej balík peněz a nemůže spoléhat na to, že mu vývoj zaplatí pár hardcore pařanů. Takže hezky jednu cestu levelem, žádné vracení se na již prošlá místa, aby se prostředí tolik neokoukalo a udělat z toho jízdu ve stylu letních blockbusterů.
Musím se přiznat, že s tím, jak přibývá let a práce, tak se stále častěji uchyluji k hrám, které mám šanci za těch 8-10 hodin dohrát. Red Dead Redemption je sice suprová gamesa, ale současným tempem ji budu hrát dva měsíce a už si pak ani nevzpomenu, jak to vlastně celé začalo :)
tl;dr - Conviction nebyl blbej, jenom prostě jinej; Ubisoft dělá jeden restart za druhým; mám radši kratší hry, nejlepší bylo Chaos Theory a když bude SC6 podobné, bude to super :) -
to ani tak ne ale Ubisoft nějak změnil celovej kocept všech her na akční....což je škoda. Dát 1200 kč za 6 hodin hraní s trapnou ochranou a za vic film než hru je děs *9*
-
Souhlasim uz DA byl odklon, ale jeste se to dalo. Osobne si myslim ze stary splinter Cell jakyho sme znaly uz zemrel a tedka je hra zamerena pro siroke publikum a predevsim konzole hrace s gamepadem.
-
prej je to reklamní ksicht.6ádná vývojářka to není???
-
pokud chápeš přiběhovou linii tak víš ,že by to co píšeš nešlo.On to jakožto sokromá osoba neměl....navic to bylo přijemné svižnější hraní.Další díl bude stejně nějakej návrat do předešlé doby.Už z důvodu kolik měl Sam let.Mě osobně zklamal duble agent.Tam to co píšeš chybělo dvojnásob.Schovávání se ve stínu,roznožky atd.
-
PS: Jde proste vydet, jak exkluzivita X360 dokaze znicit skvelou serii.
-
Kdys se ti Conviction libi fajn, ja ti to neberu, ale me jako hraci vsech predchozich dilu se proste Conviction hnusi(odklon od stealth, nelze schovavat mrtvoly, celkove zjednoduseni, cernobily filtr, zamer az 3 nepratele a stiskem tlacitka je poprav-toma byt jako cheat? a mnoho dalsiho). Zlaty Chaos Theory.
-
přál vidět??....tu nahou vývojářku *1*
-
moc tomu nevřím.........hold Ubisoft a MS *9*
-
Conviction je dobrej. Má duvod bejt takovej jake je.