Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist připomíná Assassin’s Creed s puškami
4.6.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
je to jedna misia, aj pred tym riesil misie podla situacie, a ked islo do tuheho ničil ciele jeden po druhom
-
tahle hra si nezaslouzi nazev tom clancy
-
no to mas pravdu, vsichni jsme cekali uplne neco jineho *1*
-
no oni si od minuleho dilu vymysleli totiz novy koncept *1* Zajimave je, ze v chaos theory, nebo DA bylo na Fisherovi videt ta vaha, postava.....zkratka pusobil hodne realisticky co se tyka stavby tela.....neco jako Max Payne 3, hodne se mi libi, ze se postava chova jako clovek, jde to z ni poznat.....Navic si myslim, ze by postava mela starnout, pokud prozivate jeji pribeh od prvniho dilu....ale cim je Fisher starsi, tim je mrstnejsi....jojo kez bych taky v jeho veku umel skakat jako opice *1* hold PARKOUR v kazdem veku *1* Klobouk dolu vysplhat skalu za 5 vterin *1*
-
Nvm co bylo s Atari, můžes vysvětlit prosím?
-
Takže asi zůstali u konceptu minulého dílu. *9*
-
Ubisoft jede. Letos Splinter Cell, minulej rok Brothers in Arms. Francouzi evidentně mají rádi když se o nich mluví.....
-
To asi pro spousty lidi. *3*
-
A příště bude i Sam sám střílet, hlavně že to bude EPIC. Ubisoft asi chce ochutnat stejnou vodu jako dříve Atari.
-
Taky důvod. Sry že jsem to do toho nezahrnul, to samozřejmě taky vím.
-
Ale né... po Convictionu jsem čekal zase pořádný nášup stealthu a ono tohle! A Sam bez Ironsidea? To mohli rovnou dát nového agenta...
-
Spíš hraje víc a víc starších lidí, který právě musej přemýšlet i v práci a doma už chtěj jen relaxovat a ne se nervovat. Když se hry dělaly jen pro kluky, co neměli jiný starosti než školu, tak se mohl gameplay dělat trochu obtížnější či komplexnější...
Ale taky mi chyběj starý Splinter Celly:/. -
Vypadá to docela dobře líbí se mi jak je to zabíjení plynulý a propracovaný styli zabití. A ozvučení je také slušné. *3*
-
bohužel....
-
Na Chaos Theory pamatuju rád. Byl to pro mě asi nejlepší díl.
-
Tak to je bomba zatím největší překvapení *14*
-
Sam Fisher ve dne je nenápadnej jak sáňky v létě. Tohle SP prostě nesedí, zlatý starý haly a jiné budovy pod rouškou noci.
-
daně jdou nahoru, platy dolu.. prostě to ingoruj ne? ..vim, hry nejsou sice tak duležité jako řečené věci, ale člověk i jako fanoušek serií, které v minulosti definovali či doplnovali žánry, bude prostě právoplatně nakakán, tím kam to všechno směřuje.. a já se těšil k návratu k Chaos Theory.. možná příště? ale spíš ne..
-
Bylo to moc težký!!! To přece nemůžeš chtít aby lidi stále hráli tak těžký hry!! Když se snižuje úroveň vzdělanosti, tak se to musí odrazit i tady přece *15* když lidi neumí už přemýšlet ve školách tak nemohou přemýšlet moc ani u hry ne?
Asi jsem to trošku zveličil, ale v podstatě jde o to, že lidi jsou línější a línější, tak jim jen vývojář nabídne trošku interaktivní film. Ať se moc nenamáhá. -
se vsadim že celá hra dopadne tak že bude pouze na efekt