Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist připomíná Assassin’s Creed s puškami
4.6.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
hm, já si pamatuju, že COnviction mělo bejt o super interakci s prostředim, možnost brát všecky možný předměty, co jsou kolem a tak, židle, stoly, něco málo z toho zůstalo, ale střílení je pruda, obzvlášť mě nebaví tyhle slowmo označení a pak bum prásk, k čemu je pak člověku nějaká zručnost, herní zkušenosti.....ale jinak Conviction byla pořád skvělá hra a tohle taky bude lepší než většina jinejch věcí.........ale tak samozřejmě atmosféra Chaos Theory, soundtrack, už je to dávno, pak DOuble agent byl trošku divnej, ale pořád skvělá hra
-
From stealth approach to missile support. F*ck me.....
-
at jdou do prde** SC moje nejoblíbenější značka a to co předvedli v Conviction to nemá obdoby, ale to co ted dělají v Blacklistu... proč kur** nemluví Sama Ironside? proč najednou omládl Sam o několik let? proč zase....
-
ja padam, serie, ktera byla postavena "JENOM" na stealth dopadla takle.. co to delaj? Nechapu jak nekdo muze znicit hlavni pilire hry a hrde prezentovat takovou bekovinu, fajn kdyby se ta hra jmenovala jinak, tak ok ale co to ma prosim spolecneho s puvodnimi dily? Krom hlavniho aktera, ktery je starsi tak mu pro realistickej look udelaj sediny a pritom z neho udelaj altaira :D kua . COD nemam rad, ale ku*va aspon svuj gameplay nemeni. Se tesim az dalsi splintry budeme moct hrat/ovladat jenom hlasem, si takle sednete na gaucik, zapnete xbox 1720 kinect a budete rikat - first kill men on the balcony, second kill men ot the roof - execute. Pak jen efektnivni animacka, jak vyskace na 5 patrovej barak, behem posledniho skoku ve vzduchu machne pravou rukou, vystreli, headshot, na balkone udela takovej premet jako lara croft , zase machne rukou nahoru BUM headshot.
-
tahle hra si nezaslouzi nazev tom clancy
-
-
tom clancy nema paru o co jde a potrebuje novej autak...
-
-
Takže asi zůstali u konceptu minulého dílu. *9*
-
-
no oni si od minuleho dilu vymysleli totiz novy koncept *1* Zajimave je, ze v chaos theory, nebo DA bylo na Fisherovi videt ta vaha, postava.....zkratka pusobil hodne realisticky co se tyka stavby tela.....neco jako Max Payne 3, hodne se mi libi, ze se postava chova jako clovek, jde to z ni poznat.....Navic si myslim, ze by postava mela starnout, pokud prozivate jeji pribeh od prvniho dilu....ale cim je Fisher starsi, tim je mrstnejsi....jojo kez bych taky v jeho veku umel skakat jako opice *1* hold PARKOUR v kazdem veku *1* Klobouk dolu vysplhat skalu za 5 vterin *1*
-
-
A příště bude i Sam sám střílet, hlavně že to bude EPIC. Ubisoft asi chce ochutnat stejnou vodu jako dříve Atari.
-
-
Nvm co bylo s Atari, můžes vysvětlit prosím?
-
-
to nikdo nevi, ale zaslouzi si pluska
-
-
-
Ale né... po Convictionu jsem čekal zase pořádný nášup stealthu a ono tohle! A Sam bez Ironsidea? To mohli rovnou dát nového agenta...
-
-
to je fakt... na druhou stranu nejakej crossover by nevadil.. ale to by lidi pindali!
-
-
Vypadá to docela dobře líbí se mi jak je to zabíjení plynulý a propracovaný styli zabití. A ozvučení je také slušné. *3*
-
Tak to je bomba zatím největší překvapení *14*
-
-
no to mas pravdu, vsichni jsme cekali uplne neco jineho *1*
-
Ubisoft jede. Letos Splinter Cell, minulej rok Brothers in Arms. Francouzi evidentně mají rádi když se o nich mluví.....
-