Přejít na výpis diskuzí
Spor o délku kampaně The Order: 1886 ukazuje hysterii v plné kráse
17.2.2015 | Redakce Games.cz
203 příspěvků
-
Omil je,ze ti kteri si kupuji hry,a nechavaji si je,a zbiraji je,tak jim zustane rozbita hra.Bez patchu atd,jednou to proste vypnou.Kde jsou ty doby,sega dreamcast,ps2,xbox.
-
Opravdu nevím o co Vám všem jde. Pokud se Vám ta hra nelíbí, tak ji nekupujte. Momentálně jsem teď ve 4 kapitole a hra mi přijde OK. Vy si ani neuvědomujete, že tyhle Vaše rádoby flame komenty dělají té hře větší reklamu, než kdyby dali video reklamu na YT.
-
-
Ano přece bys nepřiznal, že si vyhodil tolik peněz za něco, co za ty prachy vůbec nestálo že?
-
-
Co te vlastně jebe, blbe? Že za to někdo dá vůbec peníze? Že za to vůbec někdo zaplatí vlastníma penězma? Že se to někdo rozhodně hrát a bavit se u toho? Jdi do pr*ele s těma svýma pochodama a potřebou druhým diktovat, co by měli, gumo...
-
-
-
aby ste si vytahly ty vase umasteny vymasteny palice z prdeli a nepsali tu kraviny... pic xboti a pc nerdi;)
-
-
Ano teď si to všem nandal a ukázal všem svou inteligenci...
-
-
Ak je to tak tak im to ludia daju zozrat tym ze to nebudu kupovat a nevratia sa im naklady a potom uz ziadny bordel 1276 ci order 1876 uz nebudu musiet tak krvopotne vyrzbat
-
-
Přesně tak, takže nač ta hysterie, že ano *4*
-
-
Tak to nekupujte.Ja bych si zas nekoupil diablo 3,Dota atd,me se hry z tohoto pohledu pricej,a jsou pro me hnusny.Takovej divnej pohled z vrchu,to je hnus welebnosti!A ty barvy,mam zavrate. *6*
-
Pánové z redakce alespoň vidí, že podobný racionální články tu prostě nemůžou mít místo už z principu. Opět se to tu nekompromisně proměnilo v konferenci uřvaných a mylných kok*tů.
-
-
No zatím jsi tu jenom ty, tak o těch kokotech mluv laskavě v jednotném čísle.
-
-
Ale prosím tě, krátká tlamo. Běž si radši ke kamarádovi pro ps, aby si mohl sepisovat své úžasně nedomyšlený recenze a nemel.
-
-
Jediný, co mě těší je, že stejně těch pár uřvanců na diskuzích je dost zanedbatelná menšina herního trhu a o to víc své počty akorát kompenzují svou hlasitostí.
-
-
nevidím problem v tom pokud to bude interaktivní film a je to tak ferove prezentovano. Pak bude ale záležet na tom, jak kvalitní to bude podívaná a redakce by mela v recenzi zvlášt hodnotit pribeh a strih a pod. (skoro jakoby hodnotili film)
když človek zbesile klika pri ostatnich titulech jako blázen (hlavne na pc) tak pro zmenu dobre padne vypnout a jen si uživat epicku jizdu -
-
Ehm, on to ale neměl být až tak interaktivní film...
-
-
Prostě to je s odřenýma učima sotva těch 9hodin, já řikám to není tak hrozné zároven se to trochu odklání od těch avizovaných minimálně 12hodin. Neřešil bych délku kampaně u hry která je postavena na akci ale tady to holt řešit se jinak nedá... i tak je to krátké oproti např GOW kdy by to byla anmi ne polovina hry... jasný když ten zážitek bude za to stát tak se to zkousnout dá ale jestli to je prošpikované QTE a jsou tam i videoanimace (které zabírají kolem 2hodin) není to nic světoborného.
Pak tu máme i zohlednit cenu která zas asi úplně nemusí odpovídat tomu reálnému výsledku, ano jsme na PS4 a konzoli obecně ceny jsou vyšší, i tak to ale je dražší. To že tam výjdou DLC která byt prodlouží herní zážitek by byla taková jaksi výmluva. Maximálně to brát o pár stovek levnějc někdy později.
No, ale nejvíce mne osobně mrzí a dost že ta hra odzačátku nevypadala nic moc, třeba že měla ok grafiku.FPS a prihy dejme tomu jsme na konzoli ale hratelnost nevypadala už od začátku nějak extra, skepce a nedůvěra narůstala a až postupně jsme došli tam kam by jsme dojít museli? no nevím. Podle mne potenciál jistý byl a takhle se to trochu utopilo. -
Dva tisíce a patnáctset... a kdo neni úplný jelito, tak si to za 1100 koupí a pak to za litr prodá a nemusí mektat že přijde o 2 klacky *1*
-
-
nebo ne? *4*
-
-
No a na co jsou dorite recenze?! Tak si pockam az hra vyjde a herni media ji zrecenzuji a urcite se dovim i prumerny herni cas. Driv to takhle bylo normalni. Nadavat na neco, co jsem si ani jeste nekoupil a nezkusil je opravdu demence. Z hracu se staly podelane hysterky. O predobjednavkach si myslim svoje...........
-
-
Problem je, ze neco jako nezavisla recenze uz davno neexistuje. O delce kampane se nedozvime bud vubec, nebo se dozvime, ze sice zabere jen 6 hodin, ale je napechovana superdupermegacool pribehem, takze to vlastne nevadi. Nikdo dnes nenaspise, ze hra je predrazena s*cka, co vydrzi par hodin.
-
-
No toz pak je na cloveku, jestli mu kombinace 6h a superpribehu staci, nebo ne. Nevim jak ostatni, ale ja prectu recenzi, nebo recenze, mrknu na videa youtuberu, kteri se muzou pretrhnout aby za me hru vyzkouseli a ja jim zvedl pocet shlednuti a pak se rozhodnu. Neskocim na to hned jak harava c*bka a nenecham se predem oj*ebat. Nebo kdyz jdes treba do kina na film, taky jdes naslepo a pak nadavas, co to bylo za sr*cku? Jiste sr*cka to pro tebe muze byt, ale za zklamani si muzes sam ;-) Ja nikdy z zadne hry zklamany nebyl, protoze jsem si ji bud nekoupil a kdyz jo, tak jsem vedel za co davam penize. Domela a stale nepotvrzena delka hry z ni jeste nedela sr*cku. Sr*ckou ji muzes nazvat az budes mit dostatek informaci a i tak to muze byt pro x tisic dalsich naopak dobra hra. Ale at uz je to s Orderem jakkoliv, jen to dokazuje jak snadne je vyvolat masovou hysterii. Lidi muzou na forech rvat jak pominuti, rvat si vlasy a rezat zily, ale hra bude vzdy jen podle hlavy jejiho tvurce. Pokud se rozhodne, ze chce hru co ma 5h a super dej a vyda ji, je to jeho boj. On vydela, nebo prodela. Ty mas to vysostne pravo pomoct mu smerem ktery si podle tebe zaslouzi.
-
-