Přejít na výpis diskuzí
Spor o Fallout Online: Interplay reaguje na Bethesdu
11.1.2011 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Mno, nevim. Nejak ten spor nechapu. Interplay se soudi, ale jeste jsem od nich, krome dvou artworku, z toho tusim jeden fanouskovskej, nevidel...
Online Fallout nechci, Fallout 3 se mi hodne libil, New Vegas mne akorat nastval - pada to, mrzne to, nema to poradnou pribehovou kostru, zbytecne roztahany a nektery questy maji treba jen dve a jeste k tomu ne moc to reseni nema moc logiku. Kdyby to sesrotili na tretinu a udelali vic moznosti, nez kravsky michani predmetu, byl bych radsi.
Fallout jednicka byl dost dobrej, ale to peklo - vzdyt to nevydrzelo jet hodinu bez spadnuti!!! Sranda je, ze ve 2d clovek presel mesto zapomoci dvou kliku, ve 3d mu to dost trva, takze hratolnost se nikdy nepriblizi 2d verzi. Zas najivni nejsem. Dvojka a trojka best. -
-
Koukám...tobě všechno padá a zamrzá...Já neměl jedinej problém *4* Jak s jedničkou,dvojkou,trojkou a New Vegas...všechny mi šli bez problémů tak to asi nebude chyba ve hře *3* ....
K tématu .... docela se začínám bát že se Fallouta Online nikdy nedočkáme *9*
-
-
O co tý Bethsedě pořád de já to taky nechápu ikdyž mám fallout strašně moc rád tak opravdu nečekám že bude fallout online nějak zvlášť komerčně úspěšný ba spíše naopak protože hry tohoto typu kdy nejvíc letí prostě fantasy se na trhu špatně prosazují tak pořád nevím proč tak riskantní projekt nenechají na Interplay když měli ,,takový" úspěch s F3 atd.
-
-
nechápu co se vám na tom nelíbí ani jedna věc co sem tam napsal nemůžete říct že by nebyla pravda lol :D - mě se to taky nelíbí ale prostě je jasně vidět co lidi táhne a možná si to hodně lidí neuvědomuje ale takový pokažený online projekt může jméno celé hry jen pokazit a dvojnásob když jsou kolem toho takové taškařice, snad to výjde interplay protože původní fallout od nich měl podle mého lepší atmosféru než ten od bethsedy ikdyž ten byl taky hodně dobrej, každopádně by měl přestat házet interplay klacky pod nohy ať taky ukážou co umí.
-
-
Bethesda ví o čem mluví, sami jdou příkladem, taky používají jen název Fallout ale obsahem to má s Falloutem pramálo společného. *7*