Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak říkam tahle firma má budoucnost, vzhledem k dnešní době a v EU delaj takove veci tipu žádne placené datače dlc atd atd toje hodne dobre pro jejich další vývoj dost jim fandim podle všech videi se snaží být originalní ne jako EA a takove společnosti ktere omívají jeden titul porad dokola s minimalnímy změnami (nic proti nim)
  • Witcher bodoval , nicméně při hraní a rubání v ukázce z W2EE mi to jako kdovíjaká zábava nepřicházelo . Oblivion ; 2Worlds ; Risen ;Hard to be God;Dragon Age .... docela se mi RPG tohoto ranku přejedly .
    V poslední době mne uchvátil jen Drakensang : River of time (vzpomínal jsem když Witchera prohlašovali za nejlépe vypadající RPG hru )
    Snad proto se hodně těším na Grimrock ... takové Nové staré Hry bych si na GOG představoval .
  • 13_11
    Fallout zdarma je jednak boží dárek (o tom prostě žádná!) a jednak chytrý krok, jak nalákat mladé hráče, aby si hru zkusili a zamysleli se, jestli by se jim nový Wasteland přece jenom nelíbil.
  • Tak soutez o nejhorsi spolecnost tu mame a viteze zname (ackoli to neni takove prekvapeni) .. Ted by to chtelo soutez o nejlepsiho vydavatele a vyvojarskou spolecnost *14*
    • No jednoho tu máme a dobře ho známe. Představovat vítěze snad ani nemusím :-)
  • CD Projekt jediný ukázal směr, jak bojovat s "pirátstvím". Koupím si hru a DLCčka dostanu zcela zdarma. Navíc si můžu pořídit "backup" kopii úplně zdarma, nehledě na to, kde jsem si hru koupil. Na gogu mají super ceny + teď Fallout zdarma! na Steamu za něj dáte 10 éček!

Ptám se: "Má cenu pirátit hry vývojářů, kteří si váží nás, hráčů? A vyplatí se "krást" hry, které jsou k dostání na gogu za přijatelnou cenu v řádě desítek korun?"

A pak se podívejme ke konkurenci (konkrétně EA) kde se nabízí otázka: "Má cenu platit za hry vývojářům/distributorům, kteří na hráče z vysoka se*ou, jejich hry nestojí za nic a ceny novinek nastavujou na 60 éček? A když chcete přidat do Originu hry, které jste si koupili v kamenném obchodě (BF2, BF2142, Crysis,...) a oni Vám řeknou, že si ji máte koupit znova na Originu?"
  • je na tom gogu witcher2 v češtině?
    • life28
      skús polský dabing. Snáď najlepší dabing aký bol kedy v hrách, dospelý a vtipný zároveň
      • JJ tak jsem to hrál i já. Anglický dabing je taky super, ale k Zaklínači ta polština prostě sedí.
    • Dabing český není (naštěstí), ale titulky tam jsou.
  • Jsem asi jedinej, ale uz pro me GOG prestava byt ten server, kde bylo mozne kupovat ty Good Old Games. Uprimne nechapu, na co tam davaji Homam5 nebo toho Hasasina. Me to tam vubec nepasuje. Chapu toho Zaklinace, je to jejich projekt, ale z tech novejsich her, ktere se ted casto na Gogu objevuji radost nemam.
    • Paul_cz
      Tys na tu konferenci nekoukal co? Několikrát tam zopakoval, že na classics nezapomínají a budou je vydávat dál, stejně jako nové nebo indie hry. Oni nebudou vydávat nové hry na úkor starých, ale SPOLU se starými. Jen člověk co o tomhle neví, nebo je idiot, si může stěžovat.
      • Boze muj...Ctes vubec, co pisu? To, ze klasiky budou i dal pridavat, je jasny. Na to clovek nemusel koukat na konferenci. Ja si jen povzdechl, ze GOG uz neni JEN (a pouze) "Good Old Games". Koneckoncu sami autori avizovali, ze server se uz vlastne takto nejmenuje. Mne novy hry az na tak 2 hry za 2 roky nezajimaji, takze to beru z ciste sobeckeho pohledu sveho. Celkem rozumim ekonomickym duvodum, ale to kouzlo se prote (aspon pro me) lehce ztraci.
    • Preed
      Pretoze sa im zrejme dari a bolo by od nich hlupe nesnazit sa urcitym sposobom expandovat,okrem toho stare hry budu vydavat furt,nehovoriac o tom,ze sa aj pri novsich hrach sa drzia DRM free plus vela tych ostatnych bonusov.
    • kostejnesmrtelny
      Jop. Protože všechny ty Good Old Games zmizely.

Co si některý lidi nedokážou navymejšlet jen aby si mohli na něco zanadávat, to je nad moje chápání... *7*
      • Navymejslet??? A nadavani? Asi spatne ctes nebo jinak mi unika logika tveho postu.
    • A kde jinde v digitalni distribuci si muzes stahnout novejsi hry bez zavislosti na klientovy a bez DRM? Jen at tam ty novejsi hry take davaji. Kdyz uz nic jineho, tak je to krasny policek ostatnim distributorum, kteri sve hry platicim zakaznikum omezuji DRM sec mohou.
      • To je proste vec toho, proc si kazdej jeden z nas gog oblibil (a ze jsem jeho velkej fanousek). Tu svou velikou odlisnost od steam u dalsich podobnych mel prave diky svemu zamereni na stary hry.
        • Dobre, na stary hry, ale si vem, ze vylozene stary hry tam nejde davat do nekonecna. Na nektere treba neziskaji prava a to maji cekat, az jen trochu stare hry budou starsi, aby je mohli povazovat za stare dobre? Ne :) Kdyz je GOG uspesny, tak zacit distribuovat novejsi hry je logicky krok. Vzdyt ty starsi ti nikdo nebere a stale to bude take o tech starych ;) Pro me je hlavne dulezity, ze je to vsechno podle filozofie bez klienta a DRM.
  • 10 GB update - 2/3 původní hry (nezabaleno)? To se mi trochu nezdá... Jinak ovšem tleskám.
  • Ale jedna vec mi na GOG vadi a divim se, ze ji nikdo vubec nezminuje. Kdyz mam zakoupene hry a stahnu si je do zalohy, muze se stat, ze pak jeste znovu nahraji updatovanou verzi te hry (lepsi compatibilita, nejaky add-on, nebo patche, atd.). A ja nemam vubec zadnou sanci zjistit, ktere hry jsou updatovane a ktere ne, od te doby, co jsem si je stahl. Nikde to neni uvedene. Mozna nekde ve forech, ale to jde tezko hledat. Tohle kdyby vylepsili a u stahnuti uvadeli i verzi, tak bych byl maximalne spokojen.
    • přihoď to do wishlistu, budu pro to hlasovat :)
      • Paul_cz
        Přesně, dej to na wishlist, hodilo by se to.

edit - tak už to tam je a lidi pro to hlasujou..
        http://www.gog.com/en/wishlist/site/my_account_add_notifications_for_game_updates
        • Jo aha, ze uz to tam nekdo predtim pridal, koukam. Tak to i tak super! :) Snad to brzo pridaji. Pro nas, co si radi zalohujem hry na hdd to je neocenitelna funkce.
        • Jeee, to je super, diky moc! Ja nejsem tak zdatnej anglictinar (v mluvene a psanem projevu), tak by mi to asi delalo problem formulovat. Takze super! :)
  • uz se tesim, az mi prijde nova grafika a pak si upiratim Witcher 2 enhanced..
    • to z tebe dělá ignoranta a pijavici
      • To jsou vsichni pirati.
    • Necht se ti vetracek na nove grafice zadre a karta chytne plamenem!
      • to bych na ni nesmel mit vodni blok *15*
        • Nechte se ti ucpou trubky!
    • A na grafickou kartu jsi predpokladam vybrat matce penezenku, ze? Ta ma z tebe urcite radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit