Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FreelancerSVK
    Dúfam, že sa raz CDProjekt pustí aj do scifi žánru. Taký Mass Effect v ich podaní by bol neskutočný.
    Samozrejme v BioWare to vedia ale teraz keď sú pod EA *16* asi nemajú takú voľnosť.
  • Jak za války: fašistické praktiky západních herních korporací kontra blahosklonné Polsko.
  • K Botanicule bude na GoGu dostupna pouze ukazka soundtracku. Cely soundtrack bude dostupny pouze ve sberatelske edici, ktera se ale zjevne na GoGu prodavat nebude.

A Fallouta na GoGu nemam, takze potesi. Jsem totiz prilis prakticky (a setrivy) clovek, a proto zadnou hru, kterou jiz vlastnim, nekupuji znovu. Kdyby se mi disky s hrami nekam zakutalely nebo poskrabaly, pak bych si je na GoGu koupil. Z GoGu nezmizi, tak proc je kupovat dokud mi disky funguji?

Jsou to sympataci to se jim musi uznat.
  • oin.odin
    ja len v skritu duše dúfam že gog začne distribuovať hry ja pre mac ... veľa z toho čo tam mam kúpené bolo povodne aj na mac síce nie na os x ale aj ta by to potešilo
  • Muze me prosimtohle nekdo vysvetlit tohle podrobneji??
    Každý vlastník Zaklínače 2 má nyní svou vlastní záložní kopii na GOG. Takže už si nemusíte dělat starosti, až poškrábete disk. V této edici bude vše, co šlo zdigitalizovat, takže i artbook a samozřejmě DLC a další bonusy. Opět se zde objeví 17. dubna.
    Plati to i pro ceskou krabicovou verzi, nebo jak je to mysleno??
    • ales.smutny
      Mělo by to platit pro všechny verze Zaklínače 2 odkudkoliv, jakkoliv. Kontrolu bych čekal přes serial key. Ale to je můj dohad.
      • Paul_cz
        Je to tak, prostě zadáš na tu speciální stránce serial key a odemkne se ti na gog účtu Witcher 2 se všemi bonusy (17 dubna). Geniální způsob jak rozšířit množství zákazníků gogu a potěšit majitele hry.
    • jo... ještě nevím, jak to chtějí udělat, ale nějak jim asi dokážeš, že máš koupenou krabici, a můžeš tahat.
  • Paul_cz
    CDprojekt je zkrátka bezkonkurenčně nejlepší společnost v herním průmyslu...a nejen v tom.

Už aby byla venku EE verze.
  • Borci no,nemám co dodat:-)
  • Takže Witcher EE :Directors cut už na GOG mán - na Steamu v MAC verzi netřeba . Witcher II EE i s free updatem mne zatím nepřesvědčil . Botaniculu neplánuji , Assasina také ne , HOMAM 5 už mám ,Grimrock napjatě očekávám a interaktivní komiksy jsou jen pro IOS .
    No tak do poličky alespoň přihodím toho Fallouta .

Radost až na kost ? .... nemám důvod. GOG se tím návalem opět odstřelil :/
  • Sakra :D Jak ukazovali ten trailer na W1, tak jsem si myslel, že oznámí W1 v Red Enginu :D
  • FreelancerSVK
    GOG je v podstate zosobnenie memu "Shut up and take my money!" *1*
    • áno, pretože rozumejú hrám...a rozumejú aj herným fanúšikom...ok takých bude vždy menšina, herný priemysel je už dnes ťažká masovka...a nič proti tomu, je ale skvelé mať svoj ostrovček, kde platia iné priority a myslenie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit