Přejít na výpis diskuzí
Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu
5.4.2012 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
A splňoval jsi i CPU/RAM požadavky? A co rozlišení - max. 1280x1024? Viděl jsem pár gameplay videí na sestavách velmi blízko té minimální (s 8800GT, akorát třeba trochu lepším CPU) a jelo to celkem v pohodě.
-
jen musim upozornit ze minimalni pozadavky nejsou minimalni pozadavky , tu sestavu jsem mel a bylo to nehratelne :) , novy pc samozrejme vse resi *15*
-
Bylo by fajn kdyby CD projekt vydal nějaký článek o tom, že kvalitní přístup k hráčům se vyplácí a že když se s nimi nevyjebává a neprodávají se jim sra*ky či jedna věc desetkrát, je jedno na jakou platformu se hra dělá.
Něco co by se dalo omlátit všem těm bastardům z EA a jim podobným o hlavu. -
Linux je bohužel ještě méně "gaming-friendly" než Mac platforma (i když má samozřejmě zase jiné výhody, ale to není předmětem této debaty) a to v kombinaci s nerentabilitou prostě zabíjí ochotu vývojářů do linux konverze investovat prostředky (čas, peníze a lidi). A já se jim vůbec nedivím.
-
Takže je chyba vývojářů, že hra z druhé polovinu roku 2011 nekamarádí moc s grafickou kartou ze začátku roku 2006 na kterou už z pochopitelných důvodů ani nevychází aktualizace ovladačů?
S touto grafikou musíš mít problémy se spoustou moderních her, nejenom se Zaklínačem.
Svého času to byla velmi dobrá grafická karta (i když měla už od začátku problémy s ovladači), ale to už je opravdu dávno.
Oficiální minimální požadavky na hraní Zaklínače 2 s VELKÝM předstihem upozorňovaly na to, že bude třeba (pro bezproblémové hraní) alespoň grafická karta na úrovni nVidie 8800GT 512MB, respektive ATi Radeon HD3870 512MB. A obě karty jsou VÝRAZNĚ výkonnější než X1900(XT)..tím výrazně myslím o 50-70% v závislosti na konkrétní hře.
Takže spuštění na X1900 je spíše zázrak a rozhodně si nikdo nemůže CD Projektu stěžovat..je to jen vlastní hloupost konkrétních hráčů, že si z předem dostupných informací nezjistili, že jejich grafická karta na hru nestačí. -
Boze muj...Ctes vubec, co pisu? To, ze klasiky budou i dal pridavat, je jasny. Na to clovek nemusel koukat na konferenci. Ja si jen povzdechl, ze GOG uz neni JEN (a pouze) "Good Old Games". Koneckoncu sami autori avizovali, ze server se uz vlastne takto nejmenuje. Mne novy hry az na tak 2 hry za 2 roky nezajimaji, takze to beru z ciste sobeckeho pohledu sveho. Celkem rozumim ekonomickym duvodum, ale to kouzlo se prote (aspon pro me) lehce ztraci.
-
ja bych ani nečekal, že to na tom jde spustit. vždyť to patří už do muzea a proto bych si ho s takovou kartou nekupoval, ale ani nestahoval *7*
-
Mac je jiny pocitac, linux je jiny operacni system a stejne kazdy linuxar ma i okna, takze staci jen minimum snahy a kdo chce, ten si tu hru zahraje
-
Keby som si ho hned kupil ako som chcel, tak by ma cakalo neprijemne zistenie ze na radeone X19xx tu hru proste nedas, ne koli nedostatku FPS ale preto ze polka textur je vypadnutych, chyba podlaha atd. Ano v oficialnych poziadavkach tato rada uz neni, ale nikdy predtym sa mi nestalo ze by to bolo skur*ene az tak moc. Ano nove ovladace uz amd nerobi, karta je to stara bla bla bla...
-
Na iOS, iPhone i iPad, vyjde interaktivní comics Witcher a pozor, bude ke stažení zdarma. Pěkné, ne?
Co je to za hovadinu, preco by som si to nemohol stiahnut aj inde ?
První Zaklínač Enhanced edice právě vyšla na Mac a bude k dostání exkluzivně na Steamu za 7,99 eur a je to hybridní verze, tedy pro PC i Mac.
Zazobany apple, ma mac robia ale na linux nie, pritom podiel macu je este mensi. Ale sak ked sa natlacia vyvojarom $$$ tak spravia s radostou. -
Pravdu díš, nedošlo mi hned že jde jen o pokus trollovat *7*
-
Nic, já ale spíš nechápu proč feeduješ trollíka *3*
-
Tys na tu konferenci nekoukal co? Několikrát tam zopakoval, že na classics nezapomínají a budou je vydávat dál, stejně jako nové nebo indie hry. Oni nebudou vydávat nové hry na úkor starých, ale SPOLU se starými. Jen člověk co o tomhle neví, nebo je idiot, si může stěžovat.
-
Aha, takže ty si koupíš hru od prodejce X, vydaného distributorem Y, stvořené firmou Z a firma W (která sama je především prodejce/distributor a z tvé koupě u prodejce X a distributora Y nemá ani vindru) ti má automaticky poskytnout zdarma záložní kopii?
Zajímavé..jistě jde o běžný postup. Třeba by ses s námi mohl podělit o informace, kdo další takové služby poskytuje, já zatím vím jenom o jedné takové společnosti. Děkuji -
S největší pravděpodobností to bude probíhat ve formě registrace instalačního klíče na této adrese - http://www.gog.com/en/page/witcherbackup
-
Co je špatného na PR ve formě spousty bonusů a nadstandardní podpory zákazníků? Nechápu *8*
-
Souhlas, CD Projekt si naše peníze opravdu zaslouží. Nevidí nás jenom jako chodící peněženky (ahoj EA), ale jako lidské bytosti, které si zaslouží za své těžce vydřené peníze adekvátní protihodnotu..co adekvátní, oni nám dávají ještě i "něco" navíc.
Je to velmi dobré PR a tak z tohoto přístupu těží obě strany - prodejce získá spoustu věrných (a platících) fanoušků/zákazníků a hráči jsou rozmazleni a spokojeni...a tak je to správné, tak to má být *1* -
Něvěřil bych, že toto někdy řeknu, nesnáším tuto větu, ale kucí z CDProjektu mi nedávají na vybranou.
Shut up and take my money. *14* -
Kvalitni PR, to se musi nechat, lide jim to dobre basti.
-
To jsou vsichni pirati.