Přejít na výpis diskuzí
Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu
5.4.2012 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
ja vým na co narážel *5* *5* *5*
-
Pak tedy narážel na to, žes vynechal poslední dva řádky :-)
-
četl ale poslední dva řádky jsem vynechal :-)
-
Narážel na to, žes nečetl článek...
-
?? říkals něco *7* *7*
-
Mohu se prosím zeptat, jak oni mi přidají digitální kopii zaklínače 2 na gog.com, kdyz na strankach zaklinace jsem pod jinym jmenem a jinym emailem nez na gog.com?
Jak to ma jako fungovat? jak to chtej udelat? Protoze co se tak koukam tak gog.com nema nic takovýho jako steam, že si tam muzete pridat cdkey nejakej. -
ROFL - Speedy Gonzales
-
Když se tady mluví o Gogu tak jsem tam našel Fallout 1 zadarmo
-
muze mi nekdo vysvetlit co je na tom tak super ze je kolem toho takovej humburk? to ze kdyz si koupim hru (licenci) v krabici tak bycj ji mel snad mit automaticky i od nich se vsim vsudy?! *10*
-
Inak, kto ukradol The Witcher 2 aj po prečítaní tohoto článku je retardovaný.
-
skús polský dabing. Snáď najlepší dabing aký bol kedy v hrách, dospelý a vtipný zároveň
-
Jak říkam tahle firma má budoucnost, vzhledem k dnešní době a v EU delaj takove veci tipu žádne placené datače dlc atd atd toje hodne dobre pro jejich další vývoj dost jim fandim podle všech videi se snaží být originalní ne jako EA a takove společnosti ktere omívají jeden titul porad dokola s minimalnímy změnami (nic proti nim)
-
Witcher bodoval , nicméně při hraní a rubání v ukázce z W2EE mi to jako kdovíjaká zábava nepřicházelo . Oblivion ; 2Worlds ; Risen ;Hard to be God;Dragon Age .... docela se mi RPG tohoto ranku přejedly .
V poslední době mne uchvátil jen Drakensang : River of time (vzpomínal jsem když Witchera prohlašovali za nejlépe vypadající RPG hru )
Snad proto se hodně těším na Grimrock ... takové Nové staré Hry bych si na GOG představoval . -
Fallout zdarma je jednak boží dárek (o tom prostě žádná!) a jednak chytrý krok, jak nalákat mladé hráče, aby si hru zkusili a zamysleli se, jestli by se jim nový Wasteland přece jenom nelíbil.
-
No jednoho tu máme a dobře ho známe. Představovat vítěze snad ani nemusím :-)
-
Tak soutez o nejhorsi spolecnost tu mame a viteze zname (ackoli to neni takove prekvapeni) .. Ted by to chtelo soutez o nejlepsiho vydavatele a vyvojarskou spolecnost *14*
-
Dabing český není (naštěstí), ale titulky tam jsou.
-
CD Projekt jediný ukázal směr, jak bojovat s "pirátstvím". Koupím si hru a DLCčka dostanu zcela zdarma. Navíc si můžu pořídit "backup" kopii úplně zdarma, nehledě na to, kde jsem si hru koupil. Na gogu mají super ceny + teď Fallout zdarma! na Steamu za něj dáte 10 éček!
Ptám se: "Má cenu pirátit hry vývojářů, kteří si váží nás, hráčů? A vyplatí se "krást" hry, které jsou k dostání na gogu za přijatelnou cenu v řádě desítek korun?"
A pak se podívejme ke konkurenci (konkrétně EA) kde se nabízí otázka: "Má cenu platit za hry vývojářům/distributorům, kteří na hráče z vysoka se*ou, jejich hry nestojí za nic a ceny novinek nastavujou na 60 éček? A když chcete přidat do Originu hry, které jste si koupili v kamenném obchodě (BF2, BF2142, Crysis,...) a oni Vám řeknou, že si ji máte koupit znova na Originu?" -
je na tom gogu witcher2 v češtině?
-
Pretoze sa im zrejme dari a bolo by od nich hlupe nesnazit sa urcitym sposobom expandovat,okrem toho stare hry budu vydavat furt,nehovoriac o tom,ze sa aj pri novsich hrach sa drzia DRM free plus vela tych ostatnych bonusov.