Přejít na výpis diskuzí
Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu
5.4.2012 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
GOG je v podstate zosobnenie memu "Shut up and take my money!" *1*
-
-
áno, pretože rozumejú hrám...a rozumejú aj herným fanúšikom...ok takých bude vždy menšina, herný priemysel je už dnes ťažká masovka...a nič proti tomu, je ale skvelé mať svoj ostrovček, kde platia iné priority a myslenie
-
-
Borci no,nemám co dodat:-)
-
Jestli to znamena, ze svou Steam kopii muzu mit i na GoG tak klobouk dolu :)
-
Takže ke svým třem verzím Witchera dostanu ještě jednu zdarma? Cool *1*
-
Muze me prosimtohle nekdo vysvetlit tohle podrobneji??
Každý vlastník Zaklínače 2 má nyní svou vlastní záložní kopii na GOG. Takže už si nemusíte dělat starosti, až poškrábete disk. V této edici bude vše, co šlo zdigitalizovat, takže i artbook a samozřejmě DLC a další bonusy. Opět se zde objeví 17. dubna.
Plati to i pro ceskou krabicovou verzi, nebo jak je to mysleno?? -
-
Mělo by to platit pro všechny verze Zaklínače 2 odkudkoliv, jakkoliv. Kontrolu bych čekal přes serial key. Ale to je můj dohad.
-
-
Je to tak, prostě zadáš na tu speciální stránce serial key a odemkne se ti na gog účtu Witcher 2 se všemi bonusy (17 dubna). Geniální způsob jak rozšířit množství zákazníků gogu a potěšit majitele hry.
-
-
jo... ještě nevím, jak to chtějí udělat, ale nějak jim asi dokážeš, že máš koupenou krabici, a můžeš tahat.
-
-
Bylo by fajn kdyby CD projekt vydal nějaký článek o tom, že kvalitní přístup k hráčům se vyplácí a že když se s nimi nevyjebává a neprodávají se jim sra*ky či jedna věc desetkrát, je jedno na jakou platformu se hra dělá.
Něco co by se dalo omlátit všem těm bastardům z EA a jim podobným o hlavu. -
-
Inakšie to už urobili.. vo forme powerpoint prezentácie na ich stránke.. sú tam všetky informácie o Zaklínačovi 1 a 2 (finančné výsledky, vekové hranice hráčov, počty predaných kusov v ktoromkoľvek kúte Zeme, atď.), potom je tam rozpísaná ich stratégia ako dosiahnuť svoj prvý milión :), je to hlavne pre mladé a nové firmy, takisto tam rozoberá svoju taktiku akou si získať ľudí, ako im vyhovovať, ako im načúvať, ako sa im odvďačiť, akým chybám sa vyhnúť, ako sa im vyhnúť, atď.. veľa zaujímavých vecí
P.S. link na tú prezentáciu : http://thewitcher.com/public/files/download/CDRTalk.pdf -
-
Mňa si získali - a teraz chcem Zaklínača 3. *2*
-
-
Proc by to delal? Proc sdelovat sve know how?:-)
-
-
Proč jsou ty lidi v hledišti tak chladní? Jsem myslel, že po traileru uvazujícím cokoliv následuje bouřlivý potlesk a tady nikdo ani neplácne.
-
-
asi aby nezdržovali, přesně se takhle vešli do hoďky :)
-
-
Když se tady mluví o Gogu tak jsem tam našel Fallout 1 zadarmo
-
-
ROFL - Speedy Gonzales
-
-
?? říkals něco *7* *7*
-
-
Narážel na to, žes nečetl článek...
-
-
četl ale poslední dva řádky jsem vynechal :-)
-
-
No jo no. Tak si zatancuj
-
vým je velká hytparáda
-
ja vým na co narážel *5* *5* *5*
-
Pak tedy narážel na to, žes vynechal poslední dva řádky :-)
-
-
-
-
-
-
K Botanicule bude na GoGu dostupna pouze ukazka soundtracku. Cely soundtrack bude dostupny pouze ve sberatelske edici, ktera se ale zjevne na GoGu prodavat nebude.
A Fallouta na GoGu nemam, takze potesi. Jsem totiz prilis prakticky (a setrivy) clovek, a proto zadnou hru, kterou jiz vlastnim, nekupuji znovu. Kdyby se mi disky s hrami nekam zakutalely nebo poskrabaly, pak bych si je na GoGu koupil. Z GoGu nezmizi, tak proc je kupovat dokud mi disky funguji?
Jsou to sympataci to se jim musi uznat. -
10 GB update - 2/3 původní hry (nezabaleno)? To se mi trochu nezdá... Jinak ovšem tleskám.