Přejít na výpis diskuzí
Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu
5.4.2012 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Fallout zdarma je jednak boží dárek (o tom prostě žádná!) a jednak chytrý krok, jak nalákat mladé hráče, aby si hru zkusili a zamysleli se, jestli by se jim nový Wasteland přece jenom nelíbil.
-
Witcher , Witcher ! ... ultra mega blast edition .
-
Tak soutez o nejhorsi spolecnost tu mame a viteze zname (ackoli to neni takove prekvapeni) .. Ted by to chtelo soutez o nejlepsiho vydavatele a vyvojarskou spolecnost *14*
-
-
No jednoho tu máme a dobře ho známe. Představovat vítěze snad ani nemusím :-)
-
-
a na ps3 zase nic
-
Mohu se prosím zeptat, jak oni mi přidají digitální kopii zaklínače 2 na gog.com, kdyz na strankach zaklinace jsem pod jinym jmenem a jinym emailem nez na gog.com?
Jak to ma jako fungovat? jak to chtej udelat? Protoze co se tak koukam tak gog.com nema nic takovýho jako steam, že si tam muzete pridat cdkey nejakej. -
-
S největší pravděpodobností to bude probíhat ve formě registrace instalačního klíče na této adrese - http://www.gog.com/en/page/witcherbackup
-
-
kde jsi to tam našel??? :D
-
-
Stránka je samo správná, ale jak přímo na ní píšou - bude to možné až SEDMNÁCTÉHO... *3*
-
-
-
-
ja len v skritu duše dúfam že gog začne distribuovať hry ja pre mac ... veľa z toho čo tam mam kúpené bolo povodne aj na mac síce nie na os x ale aj ta by to potešilo
-
Ale jedna vec mi na GOG vadi a divim se, ze ji nikdo vubec nezminuje. Kdyz mam zakoupene hry a stahnu si je do zalohy, muze se stat, ze pak jeste znovu nahraji updatovanou verzi te hry (lepsi compatibilita, nejaky add-on, nebo patche, atd.). A ja nemam vubec zadnou sanci zjistit, ktere hry jsou updatovane a ktere ne, od te doby, co jsem si je stahl. Nikde to neni uvedene. Mozna nekde ve forech, ale to jde tezko hledat. Tohle kdyby vylepsili a u stahnuti uvadeli i verzi, tak bych byl maximalne spokojen.
-
-
přihoď to do wishlistu, budu pro to hlasovat :)
-
-
Přesně, dej to na wishlist, hodilo by se to.
edit - tak už to tam je a lidi pro to hlasujou..
http://www.gog.com/en/wishlist/site/my_account_add_notifications_for_game_updates -
-
Jo aha, ze uz to tam nekdo predtim pridal, koukam. Tak to i tak super! :) Snad to brzo pridaji. Pro nas, co si radi zalohujem hry na hdd to je neocenitelna funkce.
-
Jeee, to je super, diky moc! Ja nejsem tak zdatnej anglictinar (v mluvene a psanem projevu), tak by mi to asi delalo problem formulovat. Takze super! :)
-
-
-
-
Zralo me svedomi ze sem si Zaklinace 2 capnul. Dostal sem se k nemu az ted a po par hodinach hrani a informaci, ze 17.4. vychazi rozsirena edice nevaham ani minutu a uz je objednanej. Tahle hra a spolecnost, ktera ji dela si to zaslouzi jako maloktera jina.
-
Pišu si : nesmím zapomenout zalohovat cd project na disk co kdyby je chtěla odkoupit EA to radši nahodím starou zalohu
-
muze mi nekdo vysvetlit co je na tom tak super ze je kolem toho takovej humburk? to ze kdyz si koupim hru (licenci) v krabici tak bycj ji mel snad mit automaticky i od nich se vsim vsudy?! *10*
-
-
lol, tak jeden vydavatel, jeden jediny, sa sprava k hracom tak jak si zasluzia a este pindujte. nikdy vas nepochopim.
shame on you -
Aha, takže ty si koupíš hru od prodejce X, vydaného distributorem Y, stvořené firmou Z a firma W (která sama je především prodejce/distributor a z tvé koupě u prodejce X a distributora Y nemá ani vindru) ti má automaticky poskytnout zdarma záložní kopii?
Zajímavé..jistě jde o běžný postup. Třeba by ses s námi mohl podělit o informace, kdo další takové služby poskytuje, já zatím vím jenom o jedné takové společnosti. Děkuji -
-
co to meles? pokud vim tak gog patri CD projektu a kdyz si koupim krabicovu verzi tak jdou penze taky CD projektu tak mlc. kdyz si kopim hru od Valve tak mi de taky stahnout ze steamu
-
-
GOG a CD Projekt jsou dvě samostatné společnosti, které sice patří do stejné skupiny, ale nejsou na sobě přímo závislé, mají své vlastní zaměstnance a své vlastní zázemí. Nejsou na sobě navzájem nijak závislé. Pokud by jedna z těchto společností (nedejbože) zkrachovala, tak ta druhá by fungovala beze změny dále.
Shodou okolností pracuji také v polské firmě, která patří do obchodní skupiny zahrnující 5 společností - hlavní majitel je jeden, ale každá z firem má své vlastní vedení, své vlastní zaměstnance, své vlastní plány a fungují nezávisle na sobě - semtam si samozřejmě nadstandardně vypomáhají, ale o tom ty "sesterské" společnosti právě jsou.
Přístup Valve je velmi podobný CD Projektu, to uznávám a také jsem očekával, že to vytáhneš. Nicméně Valve je v tomto případě jak tvůrce, tak vydavatel a zároveň (online) distributor, takže v tom se trochu liší, ale ano, zde podobnost je. Tedy máme zde 2 výjimky.
Zpátky k tvému původnímu nesprávnému názoru - Ne, není automatické že společně s nákupem krabicové verze máš automaticky nárok na elektronickou verzi hry zdarma. Běžnou praxí to rozhodně není a je to samozřejmě škoda.
-
-
-