Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velice se těším. Vzpomínám si ještě na prvni díl Shogun, který byl take skvělý. Plánuji kvuli tomu i upgrade PC, myslím, že to bude stát za to. Žádný z dílů Total war nezklamal, takže ani tento doufám ne. *4*
    • jo byy vsechny dily az na empire dobrý (nešlo cheatovat)
    • oin.odin
      hmmm ... ja budem asi musieť tiež upgrade-ovať ... sestrine PC ... ahhh jak sa ja teším ... samuraji boli najlepšie ... kam sa na nich hrabu moderne armády, sú také vulgárne neelegantné ...
  • Docela by mě zajímalo, kdy TOTAL WAR dostane tu slibovanou licenci na LOTRa (pána prstenů), nebo z toho už zešlo?
    • Už teď si můžeš zahrát mody k Třetímu a Čtvrtému věku. Navíc si nejsem jistý, jestli se fantasy k TW vůbec hodí. Jednotky by byly příšerně nevyvážené.
      • já si myslim, že nějak by se to dalo vyřešit s vyvážeností. Prootže většina jednotek maj stejné schopnosti, akorát máš pak Olyfanty a jeskyní trolly, ale zase kdybys měl lučešníky tak nemáš problem. Podle mého gusta by se to dalo udělat jako normální Ačková hra. Jeden čas se o tom psalo, povídalo.
        • To je to poslední, ale vojáci Gondoru by byly mnohem silnější než ostatní, o elfech z Lothlorienu ani nemluvě. Jistě, šlo by to vyřešit tím, že tyto jednotky budou drahé a bude jich míň, ale série TW se podle mě víc hodí na ztvárnění reality.
  • velmi pekne.... ale ROME II by ma potesil viac...
    • Shogun mi nevadí, alespoň si zavzpomínám na staré časy, ale mně by se zase líbil víc Medieval 3, Rome 2 samozřejmě taky...ale středověk mě táhne víc.
    • Přesně tak *4* Tu Japonskou historii nějak nemusim, určitě mě přijde zajímavější antika *4* Ale kdo si počká, ten se dočká *5* ROME II bude zase o kapku vytříbenější než Shogun 2 *3*
      • S tvých předešlých vystupování silně pochybuju že ty něco o japonský historii víš :D
        Ale to že máš radši antiku ti neberu každej má rád něco jinýho já považuju asijskou kulturu za daleko bohatší a zajímavější.
      • Zayl
        Vidíš, co se týče srovnání filosofie a způsobu válčení mi osobně přijde daleko zajímavější japonsko.
  • smejki
    Doufám jen v jedno - aby hra nebyla tak nestabilní jako Empire TW. O herní stránku věci se nebojím, tam mě totiž kluci britský nikdy nezklamali
  • už se těším.Raději jedna strategie než žádná
  • A Mistr Sun pravil:,,Obecným pravidlem vedení války je: Vypravuješ-li do pole tisíc válečných vozů, tisíc těžkých vozů, sto tisíc těžkooděnců, s pící a špíží na tisíc mil, nezapomeň na další výdaje - na náklady k důstojnému přijetí hostů, na pomocné látky včetně lepidel a laků, na ošetření a opravy vozů i výzbroje. Na to vše počítej nejméně tisíc zlatých prutů denně. Teprve pak můžeš zvednout
    sto tisíc mužů hotových k boji "
    • oin.odin
      keby radšej niekto poriadne preložil Majstra Sun ... ten jeden preklad šo sa mi podarilo zohnať bol príšerný ... ale aspoň niečo ....
      • ales.smutny
        Já před cca třemi lety koupil vydání od Helionu (je tam i traktát od Pin Suna) a překlad mi přišel fajn, oproti jedné takřka samizdatové zrůdnosti plné překlepů a gramatických chyb, která vyšla ještě předtím, už nevím u koho. Plus vyšel ještě jeden novější překlad, ale ten jsem nečetl.
      • Máš si ho kúpiť. Já som ho zohnal dávnejšie za vynikajúcich 150,- Kč. A je preložený dobre.
        • oin.odin
          prepáč ale ja práve nadávam preklad tej knihy ... samozrejme že ju mam kúpenú ... dávno kúpenú ... problém je že tá kniha je dosť odfláknutá ...
  • Super hra, vlastne ako cela seria len to asi zas bude cez steam co?
    Empire som sa snazil instalovat 3 dni???a spustenie hry mi trvalo dalsich 20 hodin, nedavno som ju xel znava zahrat ale som sa na to j..... lebo sak asi na .... mam dve dvd co by som si nestiahol 15 Gciek s netu.Aj miestny obsah som poctivo 15 krat vymazal ako radil distributor.Mam moc pomaly internet tak na aktualizaciu uz som nemal nervy.
    Nevie niekto prosim helpnut ako spustim originalnu hru bez aktualizacie????
    Fakt by som sa na hru tesil ale takto uz vidim zas len kopu problemov.
    • smejki
      na steamu? zakaž aktualizace (pravé krysítko v seznamu her, karta "updates") ....
      a užij si nestabilitu *1*
  • Podle traileru hra vypadá báječně jen aby se taky tak hrála.
    Horší to ale bude s tou náročností na pc polovina dnešních pcčkářů si tuto pecku nezahraje bez upgradu pc.
    ale i tak už se těším total war mě nikdy nesklamalo až na Empire ale Napoleonem to vylepšily :) takže se těším až si zahraju ted jdu stáhnout shogun 1 abych zavspomínal na staré dobré časy *1*
  • Spočiatku som sa tešil, no po prečítaní mnohých diskusií na twcenter mám pocit, že sa chystá ďaľší fail ako empire. Tw séria sa zmenila na hru, ktorá má uspokojiť masy, len aby Sega zarobila viac...
    • smejki
      by mě zajímalo, v čem je ETW (kromě příšerné nestability) takový fail....
      • nestabilita, rôzne bugy, ktoré trvalo dosť dlho napraviť, jediný druh pevnosti pri dobývaní alebo napr. že autori spravili nočnú moru pre modderov, pričom táto hra stála predovšetkým na modoch, zlý multiplayer, veľa sľubov, z ktorých sa väčšina nesplnila (tj. AI, prepracovaná diplomacia...)
      • Zayl
        AI které je tupější než mrtvý pes? Seriózně, Total War měl vždy trošku problém s AI ... Naštěstí jsme na PC kde se pohybuje spousta šikovných moderů.
        • smejki
          AI nikdy nebylo úchvatné, takže znovu - proč je ETW fail?
          • Zayl
            No pro mě osobně taky proto že zpracovává druhou nejnudnější inkarnaci válčení v dějinách. Horší jsou jsou snad jen zákopy v první světové.
            • smejki
              to už je holt ozázka vkusu. mně zas na ETW těší třeba to, že oproti Med2 má jízda konečně zas nějakou váhu a nechová se jako soubor kreténů
      • AI, coz je docela podstatny u singleplayer strategii.
    • TW byla vždy hra pro masy...už od svého počátku.
    • Zayl
      Co pěkného si četl na twcenter co tě tak znechutilo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit