Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nestabilita, rôzne bugy, ktoré trvalo dosť dlho napraviť, jediný druh pevnosti pri dobývaní alebo napr. že autori spravili nočnú moru pre modderov, pričom táto hra stála predovšetkým na modoch, zlý multiplayer, veľa sľubov, z ktorých sa väčšina nesplnila (tj. AI, prepracovaná diplomacia...)
  • smejki
    to už je holt ozázka vkusu. mně zas na ETW těší třeba to, že oproti Med2 má jízda konečně zas nějakou váhu a nechová se jako soubor kreténů
  • Zayl
    No pro mě osobně taky proto že zpracovává druhou nejnudnější inkarnaci válčení v dějinách. Horší jsou jsou snad jen zákopy v první světové.
  • už se těším.Raději jedna strategie než žádná
  • smejki
    AI nikdy nebylo úchvatné, takže znovu - proč je ETW fail?
  • oin.odin
    prepáč ale ja práve nadávam preklad tej knihy ... samozrejme že ju mam kúpenú ... dávno kúpenú ... problém je že tá kniha je dosť odfláknutá ...
  • ales.smutny
    Já před cca třemi lety koupil vydání od Helionu (je tam i traktát od Pin Suna) a překlad mi přišel fajn, oproti jedné takřka samizdatové zrůdnosti plné překlepů a gramatických chyb, která vyšla ještě předtím, už nevím u koho. Plus vyšel ještě jeden novější překlad, ale ten jsem nečetl.
  • Zayl
    AI které je tupější než mrtvý pes? Seriózně, Total War měl vždy trošku problém s AI ... Naštěstí jsme na PC kde se pohybuje spousta šikovných moderů.
  • Máš si ho kúpiť. Já som ho zohnal dávnejšie za vynikajúcich 150,- Kč. A je preložený dobre.
  • AI, coz je docela podstatny u singleplayer strategii.
  • smejki
    by mě zajímalo, v čem je ETW (kromě příšerné nestability) takový fail....
  • S tvých předešlých vystupování silně pochybuju že ty něco o japonský historii víš :D
    Ale to že máš radši antiku ti neberu každej má rád něco jinýho já považuju asijskou kulturu za daleko bohatší a zajímavější.
  • Zayl
    Vidíš, co se týče srovnání filosofie a způsobu válčení mi osobně přijde daleko zajímavější japonsko.
  • TW byla vždy hra pro masy...už od svého počátku.
  • To je to poslední, ale vojáci Gondoru by byly mnohem silnější než ostatní, o elfech z Lothlorienu ani nemluvě. Jistě, šlo by to vyřešit tím, že tyto jednotky budou drahé a bude jich míň, ale série TW se podle mě víc hodí na ztvárnění reality.
  • Zayl
    Co pěkného si četl na twcenter co tě tak znechutilo?
  • jo byy vsechny dily az na empire dobrý (nešlo cheatovat)
  • Spočiatku som sa tešil, no po prečítaní mnohých diskusií na twcenter mám pocit, že sa chystá ďaľší fail ako empire. Tw séria sa zmenila na hru, ktorá má uspokojiť masy, len aby Sega zarobila viac...
  • Podle traileru hra vypadá báječně jen aby se taky tak hrála.
    Horší to ale bude s tou náročností na pc polovina dnešních pcčkářů si tuto pecku nezahraje bez upgradu pc.
    ale i tak už se těším total war mě nikdy nesklamalo až na Empire ale Napoleonem to vylepšily :) takže se těším až si zahraju ted jdu stáhnout shogun 1 abych zavspomínal na staré dobré časy *1*
  • já si myslim, že nějak by se to dalo vyřešit s vyvážeností. Prootže většina jednotek maj stejné schopnosti, akorát máš pak Olyfanty a jeskyní trolly, ale zase kdybys měl lučešníky tak nemáš problem. Podle mého gusta by se to dalo udělat jako normální Ačková hra. Jeden čas se o tom psalo, povídalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit