Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shogun mi nevadí, alespoň si zavzpomínám na staré časy, ale mně by se zase líbil víc Medieval 3, Rome 2 samozřejmě taky...ale středověk mě táhne víc.
  • Už teď si můžeš zahrát mody k Třetímu a Čtvrtému věku. Navíc si nejsem jistý, jestli se fantasy k TW vůbec hodí. Jednotky by byly příšerně nevyvážené.
  • smejki
    na steamu? zakaž aktualizace (pravé krysítko v seznamu her, karta "updates") ....
    a užij si nestabilitu *1*
  • Super hra, vlastne ako cela seria len to asi zas bude cez steam co?
    Empire som sa snazil instalovat 3 dni???a spustenie hry mi trvalo dalsich 20 hodin, nedavno som ju xel znava zahrat ale som sa na to j..... lebo sak asi na .... mam dve dvd co by som si nestiahol 15 Gciek s netu.Aj miestny obsah som poctivo 15 krat vymazal ako radil distributor.Mam moc pomaly internet tak na aktualizaciu uz som nemal nervy.
    Nevie niekto prosim helpnut ako spustim originalnu hru bez aktualizacie????
    Fakt by som sa na hru tesil ale takto uz vidim zas len kopu problemov.
  • Přesně tak *4* Tu Japonskou historii nějak nemusim, určitě mě přijde zajímavější antika *4* Ale kdo si počká, ten se dočká *5* ROME II bude zase o kapku vytříbenější než Shogun 2 *3*
  • oin.odin
    keby radšej niekto poriadne preložil Majstra Sun ... ten jeden preklad šo sa mi podarilo zohnať bol príšerný ... ale aspoň niečo ....
  • oin.odin
    hmmm ... ja budem asi musieť tiež upgrade-ovať ... sestrine PC ... ahhh jak sa ja teším ... samuraji boli najlepšie ... kam sa na nich hrabu moderne armády, sú také vulgárne neelegantné ...
  • smejki
    Doufám jen v jedno - aby hra nebyla tak nestabilní jako Empire TW. O herní stránku věci se nebojím, tam mě totiž kluci britský nikdy nezklamali
  • velmi pekne.... ale ROME II by ma potesil viac...
  • Docela by mě zajímalo, kdy TOTAL WAR dostane tu slibovanou licenci na LOTRa (pána prstenů), nebo z toho už zešlo?
  • A Mistr Sun pravil:,,Obecným pravidlem vedení války je: Vypravuješ-li do pole tisíc válečných vozů, tisíc těžkých vozů, sto tisíc těžkooděnců, s pící a špíží na tisíc mil, nezapomeň na další výdaje - na náklady k důstojnému přijetí hostů, na pomocné látky včetně lepidel a laků, na ošetření a opravy vozů i výzbroje. Na to vše počítej nejméně tisíc zlatých prutů denně. Teprve pak můžeš zvednout
    sto tisíc mužů hotových k boji "
  • Velice se těším. Vzpomínám si ještě na prvni díl Shogun, který byl take skvělý. Plánuji kvuli tomu i upgrade PC, myslím, že to bude stát za to. Žádný z dílů Total war nezklamal, takže ani tento doufám ne. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit