Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krutovladcecz
    Strašná to hra wowo v novem obalu a ještě k tomu nefunguje... Diky za betu kdybych ji nehrál možná bych si hru koupil *1*
  • 1) je to proste dalsi mmo v rade, nic vyjimecnyho co se funkcnosti/funcionality tyce.

2) na to ze to ma vyjit za 2 mesice, je to naprosto neuveritelne zabugovany. Nektery typy qstu jednoduse nefungujou vubec - po dvou dnech sem skoncil ve stavu, ze sem mel cca 7 qstu, a z toho 5 nebylo funkcnich a 2 byly pro muj lv moc obtizny ... V takovyhle terminu bych ocekvala naprosto funkcni hru, maximalne s drobnostma na odladeni. Naprosto bezne zustane postava viset v rozhovoru pripadne jiny akci ...

3) neuveritelny loading - loaduje se porad a vsude ... a neni zadna vyjimka ze 15 minut i vic ...

4) co se tyce mechanik hry, defakto se to neda hrat jinak nez single. Spousta lokaci ma nekolik fazi, ktere zavisi na tom, v jakym stavu ma postava qst, a kdyz chce jit s kamosem, kterej ten qst ma jinak ... tak proste smula, oni sice budou trebas ve stejny vesnici, ale neuvidej se.

4) Naprosto sileny a desny UI. Zadna minimapa, invetar ve forme telefoniho seznamu, ovladani naprosto priserny (konzole z toho smrdi na 100 honu).
    • 1) a co jsi čekal?
      2) mám lvl 12 a zatím sjem všechny questy dokončil, tak kde bude chyba?:) A pokud jsou některé težké? No booože hroznej problem co?
      3) mám pocit že je to beta, tak se to dalo čekat ?:)
      4) právě naopak, v partě to jde lépe. Vy se vidíte, jen oba vidí něco jiného
      4) Nechtěl jsi napsat "5" ?:) Počkej si na addony ;) Telefonní seznam? Tak to máš nějakej dobrej..
      6) ...
      • A ... dalsi ... kdyz reportuje 5 000 lidi ze nefungujou qsty ... tak kde je asi problem ... hmm???

Beta znamana, ze nic nefunguje? Ana, dalsi , co klidne koupi auto bez kol ... a pak chodi brecet na forka, ze ho ty svne okradli ... Pripadne si veme uver ... a pak breci do TV, jak ty svne chtej prachy zpet ... ze ...

V parte nejde vlizt ani do dungu - zkouseno nekolikrat, a nezkousel sem to zdaleka jen ja, dle reakci v chatu.

A addony sere pes, pokud nejsou schopni pouzitelnyho UI, coz ostatne prokazujou uz od Oblivionu - od 10 k 5 ....

Apropos, dment jako ty samozrehjme nedokaze pochopit, ze postava nabere qsty, tkery splni az se k nim dostane, ze, protoze je na svym lv proste plnit nemuze ... jenze kdyz nekdou splnit ty predchozi, tak se k nim jaksi nemuze dolevelit ... ale to bys muze pokuzt tu jednu mozkovou bunku.
    • talk to my hand
      • Fankids gonna fan
    • Osobne se mi podarili dokoncit vsechny Questy - Ebonheart pact.. zatim lvl 10.. Jako proste nevim co lidi cekali, ja cekal vicemene to co ted v bete zazivam. Jit do bety a cekat revoluci, proc? Nikdo, nikdy, nikde nerekl, ze hra bude revolucni a nejlepsi :D Ano je to dalsi MMO v rade pro priznivce TES. Jistou komunitu lidi si chytne, treba skonci free to play, kdo vi, je to pravdepodobne, ale proste pokud se to nekomu nelibi, tak at si hru nekupuje. Vsude tady na Games.cz vidim jen zbytecny hate. Nikdo nikoho nenuti :D
      • Pravda, tardu jako ty je kolem dost ... boze ... je to PLACENA hra => pokud to nebude naprosto revolucni, tak to do 3 mesicu krachne.

A presne lkvuli tomu aby si to nikdo nekupoval to sem pisu, ale to tvuj mozek samo nepobere ...
        • "tard" mluvi za vse :D Jo rychle jdi vsem sdelit jak je hra blba z tveho subjektivniho pohledu. Rychle rekni vsem at si hru nekupuji, protoze tobe se nelibi. Jinym lidem se libit muze, chapes to? Kdybyste radsi napsali - Hra se mi nelibi, nepresvedcila me o koupi, ale presvedcovat lidi - "Neeee nekupujte to lidi, nenechte si kalet na hlavu" - jak nekdo psal nize, to je fakt moc :D Hrejte si vase vysnene hry, ale porad vsem cpat dokola, ze se vam hra nelibi. Who cares?
        • kennyB
          Je docela divný dělat si názor na hru, která má vyjít za dva měsíce a hrát při tom jen stress test. Děláš, jako by jsi zkoušel plnou hru *7*
          • Lol ... dalsi naiva, co si mysli, ze se za 2 mesice da neco razantne zmenit ... Tohle JE plna hra.
            • To se bude muset omluvit mr x,jenze ten to neudela *7* Asi nechape, k cemu slouzi stress testy *7*
            • kennyB
              x: Ok, jestli ta hra bude za dva měsíce totožná s tím, co běželo ve stress testu, milerád se ti omluvím *3* Ale pochybuju, že to tak bude.
            • 2kennyB: Jiste, naivisti jeste porad nevymreli ... si povime za 2mesice a fous, az tu presne oni budou brecet, jak se jim nejde prihlasit, jak maj cekaci dobu hodinu, jak to ci ono nefunguje ... protoze 2 mesice to je prece dost casu na to, dostat hru do hratelny podoby ....

Vis mr chytrej, proc se podobny testy delaj? Nj, proto, aby se zjistilo, jak se to bude chovat v ostrym provozu => zapnuty je vse co v ostrym provozu. Jinak by to jaksi bylo zcela pro kocku, ze ... nehlede na to, ze i kdybych povypinal 3/4 NPC, tak 4x vic NPC nic nezmeni na tom, ze ta hra funguje jako funguje - tedy ze napriklad nejde hrat ve skupine.
            • kennyB
              x: tohle je plná hra??? Nepraštil jsi se do hlavy??? To fakt nedokážeš pochopit, že když jde o test serverů, tak je jedno, co mají ve hře zapnuté, nebo vypnuté??? Jde jen o to, jestli servery všechno dokáží utáhnout, když se hráči začnou připojovat.
            • Boze ... grafiku sere pes ... bavime se o funkcnosti ... jestli budou mit stromy 3x vic listecku to nezachrani.

Co myslis, pustej si do hry ... placnu ... 1/2M hracu ... kteri nejspis maji potencielne zajem (jinak by nestahovali 20+GB) ... aby jim pekne vsem predvedli, jak to nefunguje? lol ...

Tohle byla proste ukazka plny hry. Sel sem se podivat nakonec jeste do pvp ... loadovalo se to 3/4 hodiny (coz mozna vyresej) ... ale ac sem tam stravil cca hodinu, nevsim sem si, ze by na ty pomerne rozlehly mape, slo nekde vztycit fangli/postavit tabor/... kvuli spawnu, takze to cely bylo o tom 15 minut nekam bezet, 2x si vystrelit, chcipnout ... a zas 15 minut bezet ... uzasny.

Navic sem nebyl schopen pouzit 1/2 svych abilit ... proste to dycky neco zavrcelo ... a nic. Trebas plosnak pro lucisnika ... nejde hodit "na sebe" ... coz bych jeste s hodne velkou davkou fantazie pochopil (stejne si do nej muze postava nabenout, ale nic ji to nedela) ... ale v pvp zcela zjevne nejde hodit ani na spratelenou stranu => naprosto nepouzitelny, protoze pri tom gulasi kterej panuje proste neexistuje situace kdy by nekde v dostrelu byla jen skupinka enemaku, a to jeste dostatecne staticka ... aby nezdrhla driv, nez to na ni dopadne.

V tyhle souvislosti pak jeste stoji za to zminit naprosto ubohej dosah vsech streleckych schopnosti (plati i pro kouzla samo), defakto nejde trefit ani enemaka, kterej se produciruje primo pod hradbama ... proste proto, ze je to daleko. Tohle by chtelo minimalne zdvojnasobit.
            • Není proboha. Je to osekané, už podle grafického nastavení to proboha poznáš.... *7*
          • a co si myslis,ze za ty 2 mesice stihnou zmenit? budou radi,kdyz stihaji opravit bugly veci jako zasekany questy/npc,na herni mechaniky se uz sahat nebude,stejne tak na grafiku,engine
            • To je stress test = zatezovy test,to neni ani prava beta.
              Zkousel jsi jine bety v stress testu??
              Asi ne,jinak bys vedel ze tohle je naprosto normalni.
              Ve wotlk bete to bylo otresne a po mesici temer bez bugu.
            • kennyB
              Zasekaný questy??? To jako čekáš, že při testování serverů bude fungovat všechno, jak má??? Tohle není beta na to, aby hráči hlásili bugy. Tohle je jen o zátěži serverů. Já si raději počkám ty dva měsíce a obrázek o hře samotné si raději udělám sám, než tady poslouchat ty keci, jak mají udělat tohle, nebo tamto a že tohle se hráčům líbit nebude *7* Nejlepší je, jak už teď pár lidí píše, aby hru nikdo nekupoval *1*
            • A kolik tech buglych questu jsi hlasil kdyz jsi se hrnul do bety?
        • 300,- za mesic? To je kolik...4 krabicky cigaret nebo 12 piv? Ktery konicek stoji mesicne mene?
  • Lidi preztante se handrkovat, uz to parim 2 dny a musím ríct, nekdo to mozna nerad uslysí, ale je to tak......Naprostá pecka, je to MMORPG, která funguje stejně dobře jako skvělí Skyrim, FPS pohled a 3rd pohled,vybere si každý. Vsechno ve hre je mírne revolucní a hra se pritom hraje stejne jako kdejaká singl RPG. Hra nejni přeplácaná mobkama , je tam targeting system, takze zapomente na auto target a zbesilé mackání skillbaru. Mate zde lockpick a lootujete truhly z náhodným dropem po celé mape,vykrádáte domy ctete knízky, za které dostáváte obcas bodík do nejakeho skillu atd. Vzdyt kazdej díl TESO byl tak obrovskej ze to kde kdo nazíval off-line RPG, takze byla jen otazka casu kdy nám naservírujou nekonecne dobrodruzstvy formou MMO. Nevím zdaleka nic co me jeste ve hre ceká ale necham se velice rád prekvapit.PROSTE prekvapilo to i me, ale tahle hra se opravdu povedla a je to starej dobrej Elder Scrolls..A taky to vypadá na jedinou MMO, která by se mohla časem stát hrdým konkurentem WoWka. Takze vy co tu pisete moudra a sra*ky ackoli jeste ste to ani nezkusili, jdete do ritě. Takze ja jdu ted prozkoumávat oblast kolem Morrowindu *1*
    • PravyMonty
      Přejmenuj se, prosím tě. Po přečtení první věty, kterou jsi napsal, mě trefila mrtvice.
    • amen, a servry už běží?
      • character load 15sec, ingame load do mesta 15sec, bye bye
        • jj namínusovat šíleně je základ, připomínáte mi komunistickej server novinky
      • ouyea, už to jede, měj te se tu pěkně hateři, všichni normalní hráči to dou pařit :D
  • Co clovek,to nazor. Nevadi mi,ze nekterym se to nelibi a hrat to nebudou. Jen nechapu ten fanatickej hate, kterej tu nekteri predvadeji. Po par hodinach bety hru odsuzovat mi prijde naprosto mimo misu. A ted uz me muzete uminuskovat:-D
    • Kozy
      Proč? Názor si na to uděláš. Vypláznout za to peníze a pak zjistit po týdnu že tě to nebaví je horší.
    • Po par hodinach bety necele dva mesice pred vydanim,kdy to vetsina ''betatesteru'' bere jako posledni moznost si hru vyzkouset a rozhoduje se zda si ji vubec koupi. Jak moc myslis ze se bude lisit plna hra? Herni mechaniky nepredelaji,mozna vysperkuji par drobnosti. Takze par hodin je na posouzeni toho, jetsli me hra bavi nebo ne, dostatecna doba.
      • Ale vikendove bety testuji pouze stabilitu serveru pri plne zatezi! Na testovani ingame bugu jsou tu jini testeri. Herni mechaniky nepredelaji a to je dobre,jelikoz ty funguji! To ze vam nekdy pri kraftu zmizi hud je jina vec. Ja osobne bete neprikladam zadnou vahu. I kdybych se techto stress testu neucastnil,tak obrazek o hre si udelam az po zahrani plne verze. Stejne jako tomu bylo u GW2, Rift apod. Jak rikam,delat ukvapene zavery o kvalitach hry po par hodinach hry mi prijde no.. detinske.
        • No vidis. Me zase prijde naivni si myslet ze hra bude po vydani jina(coz koneckoncu sam tvrdis,ze nebude). A stejne naivni mi prijde myslet si,ze testeri tam byvaji kvuli testovani hry. Naprosta vetsina z nich si chce hru jen vyzkouset.
          Pokud tehle bete neprikladas zadnou vahu,pak ti preji hodne stesti s koupi.
          A stejne nechapu proc mas problem s tim ze nekterym se hra (zatim)nelibi? Tobe se libi,,tak si ji uzij. Nejsi sam.
          • Je naivni si myslet,ze vam poslali pozvanku jen pro to,aby si hru vyzkousel. Ty tam ses jen pro toaby ses nalogoval do hry,chvily tam pobihal a odlogoval se. To ze ti tam dali nejakej obsah je jen jejich dobra vule. Si jen pokusna ovce. Smir se s tim. O tomhle ty stress testy jsou.
            • nekromant33
              Kdyby to bylo tak, pak to beru. Ale ten build obsahuje všechny pilíře toho, co je na onlinovkách prvkem zábavy a pokud mě je ta hra nenabízí v podobě, která by mě bavila, a je jedno po kolika hodinách (argument přetrp první desítky hodin a pak přijde zábava je dost zvrhlej, hry pro mě nejsou alternativa sebemrskačství). Kdyby mě tam pustili před před rokem když betatest začínal, tak jim s radostí pošlu sáhodlouhej sloh o tom, co musí s tou hrou udělat, aby mě osobně například donutila ke koupi. Teď, dva měsíce před vydáním, kdy obsah patche bude mít pouze nějakej balancovací charakter a nebude zasahovat přímo do herních mechanizmů mám o hře obrázek takovej, že prvních deset hodin je naprosto ubíjejících a nenabízí mě žádnej důvod proč bych měl zrovna tuhle onlinovku hrát. Což mě jako důvod pro (ne)koupi něčeho, za co zaplatím vyšší než obvyklou cenu (myslím oficiální store) za hru a ještě budu platit měsíčně, připadá relevantní.

Pokud jsem byl pokusná ovce, tak jsem při experimentu umřel. Vy co tam vydržíte, přeju vám abyste si to užívali jak dlouho to půjde. Až to přejde na mikrotransake a f2p tak si s radostí koupím nějakou obdobu prefered účtu u swtor a zahraju si příběh.
        • A po kolika hodinách mám právo si udělat názor? :D Pokud mě hra nebaví nebo něčim nezaujme v počátku, tak to prostě nehraju :)
          • Po zahrani plne hry ty palice vylizana!
            • walltar
              To že je to reklama je jen vedlejší ... ten test se udělat musí, tak je blbost ho nevyužít jako reklamu. Minulej byl menší a nikoho nespamovali, protože ještě hru neprodávali.

Taky je teď press beta ... další reklama. Každopádně říkat, že je to jen reklama, nebo náhrada dema je blbost ... jsou to stress testy. *7*
            • Samozřejmě se jedná o zátěžový test, ale stále je to reklama :-). Není náhoda, že pár dnů předtím prospamovali všechny zájemce o betu reklamou na koupi hry :-).
            • walltar
              Je to kvůli zátěži serverů aby se odfiltrovali ty největší problémy při lauchi hry ... nená to moc co společného s hledáním bugů jako takových, to je pravda (na to mají normální closed betu), ale zároveň to není jenom demo aby sis hru zkusil. Bez toho by byl launch absolutně nehratelný ... s tímhle bude jen celkem nehratelný.
            • kennyB
              Vegen: Tak moment, nejedná se o zátěžovej test??? Stress test není žádné demo *7*
            • Ty palice vylízaná. Měl si pár let hlavu v písku nebo si ještě nepochopil, že tyhle stres testy kousek od vydání jsou náhrada dema? :D To je prostě hotová věc , kde si dělají alibi slovíčkem beta :D.
  • Jinak hra vyuzívá Hero Engine, ale je prej od základu zmenen a vytvořili si na tomto základe svuj specifický ESO engine *3*
    • Zajímavý, že se tím enginem moc nechlubí - přitom engine je fakt základ hry a každý vývojář se svým enginem chlubí. Oni se ale nechlubí a spíše mlží. Od začátku říkají, že to je Hero engine, ale pak hned říkají, že to není Hero engine. Pak to zapnu a vidím 100 % Hero engine. Odtud taky ten komixový nádech, který tam někteří podivně nevidí.

Oni moc dobře ví, že Hero engine nemá dobrou vizitku - je fuk, jestli oprávněně, a tak mlží a dělají, že je to vlastně jiný engine. O "jejich" enginu jsem taky něco málo hledal a fakt bez úspěchu, což je fakt zvláštní. Tak se připojuju k dotazu - určitě nějaký fanboy bude vědět, co je to za engine a jak údajně předělali Hero engine (to je podle mě žvást a reálně nic nepředělali, leda přidali, jak je obvyklé i u jiných enginů).
      • Já jsem si řikal, hlavně ze začátku, že je to nějak kreslený, nebo vykreslovaný...:-(
  • Pokud jste se na tohle MMO těšili, možná byste mohli zvážit ho teď vůbec nezkoušet. Je tam řada nedodělků, které by vás mohly odlákat od hry. Je potřeba myslet na to, že je to MMO a k tomu v betě. Že je nedodělané v betě, je jasné a nevyhnutelné. A že nemá ještě tu požadovanou úroveň je logické, protože je to MMO, které projde minimálně behěm prvního roku mnoha změnami (doufám).

Já byl v betě a dost se mi tohle MMO znechutilo. Přesto si úplně nemyslím, že by to měl být totální fail. Počkám si ale pár měsíců, možná rok, kam se to MMO posune a jak bude fungovat. Kdo má podobné dojmy, mohl by zkusit tento přístup.

Jedna věc mi ale vadí docela dost. Autoři zbytečně ustupovali ze svých koncepcí a díky tomu vytvářeli tak nějak věci na půl. Ve hře jsou classy, které jsou vlastně zbytečné. Ve hře jsou uzavřené aliance, které ale uzavřené nakonec nejsou (ZA POPLATEK) a našlo by se toho víc.
    • Jop ... nejlepsi je si to koupit, a byt pak jako bonus nasr... ze sem za to dal prachy ...

Probud se, tohle je finalni verze. Mozna odstrani par technickych problemu - ty drobnejsi jim tu nikdo nevycita, ale to ze jim nefunguji ani zasadnejsi veci 2 mesice pred launchem ... to je pr…ser.
    • walltar
      Explorer's pack by měl být jen preorder bonus a podle všeho co jsem slyšel ho nepůjde sehnat po launchi ... takže technicky to není za poplatek, protože teď ho máš zadarmo.

Ale jak přejdou na F2P tak to bude první věc, která se bude platit.
      • To mi ale taky vadí s tím bonusem. Mně to prostě nesedí a zcela to podrývá jejich původní koncept. Já se domnívám, že právě možnost hrát za jakoukoli rasu v jakékoli alianci je to hlavní lákadlo.
        • Pokud chces mit v aliancich vicemene tri hlavni rasy a k tomu mensinu ruznych prebehliku, je explorers pack jako soucast preorderu idealni reseni. Nejde to proti lore a furu lidi to potesi.
  • Dostal jsem přístup do bety přes tento víkend a musím říct, že jsem našený. Tak rozhlehlý svět jsem snad ještě neviděl a když si myslíte, že je to už větší to být nemůže tak vás to hodí na kontinent. Zatím jsem nezažil takové nutkání prozkoumávat jako tady. Průzkum je jen tak mimochodem také odměňován a to třeba i navýšením skillů.

Dále se mi velmi líbí koncept kraftění. Mnoho grafických variant které se odráží nejenom od rasy ale i od toho z jakého materiálu zbroj vyrábíte a to mluvím jen právě o výrobě zbroje. Dokážete si představit další.

Souboje jsou také velmi dobře proracované a za tanka (já hraju štít a meč) celkem cítítě jak rozdáváte rány a třeba když uzemníte nepřítele po té co ho paralyzujete je k nezaplacení.

Osobně musím říct, že jsem hrou zatím nadšen a fanoušek Elder Scrolls si zde svoje najde.
    • To si doteď hrál jen Tetris, ne? Všechna MMO, která jsem já doposud hrál, měla větší herní svět.
    • tys nevidel GW2 ani z rychliku co? v GW2 je tohle vsechno + mnohem vic...a je to zadarmo...
      • Souhlas. GW2 je stale vyrazne hezci a lepsi + bez mesicniho pausalu. TESO zklamalo na cele care. Diky bohu za GW2.
        • Nesouhlasim s nazorem. Je moc brzo na to hodnotit takto na plno před vůbec plnou verzí a aspoň měsícem hájení.

Odepsat něco před tim než to vůbec vyšlo je prostě divný. I když je teda evidentně vidět, že to GW2 doslova žereš :D
      • Myslíš tu hru, která postrádá end game content, tu, ve které máš na baru 3 skilly a v instancích jde o to bosse nikoli zabít, ale ukotrmelcovat k smrti? A že by tam byly extra rozsáhlé lokace, to se také říct nedá.
        • Tys to moc nehral vid? Byl jsi nekdy ve fraktalech (FOTM) na vyssim fraktal lvlu?? Tam ti rozhodne jen 3 skilly (jak ty rikas) a dodge spam stacit nebude.
      • Veskoslav
        Odkdy je GW2 zadarmo? V GW2 je soubojový systém z první osoby? Systém craftění je v GW2 vyloženě utrpení, obzvlášť těžba surovin+nutnost mít u sebe příslušné nástroje.
        • Z prvni osoby budes tohle hrat presne do okamziku, nez te napadne 1+N nepratel. Tim koncis, protoze z fps pohledu nemas absolutne zadnej prehled o tom, z jakyho smeru te kdo bije => vubec netusis, kam zdrhnout.

A jelikoz (jako v naprosto vsech MMO) tu neni (opet) vubec nijak resen boj ve skupine - cimz myslim predevsim to, ze by mela nejak fungovat formace, a ne ze se tanci vrhnou na lucisniky ... aniz by museli nejdriv prejit pres tanky ... tak to mas pri fps defakto instatnt kill odnikud. Protoze ty sutujes svuj vybranej cil, a zezadu se prihrne nekdo, koho vubec nevidis (a samo ani neslysis ...) a jednou radnou te sejme.
          • Veskoslav
            Fungování formací? Chlape, moc to žereš...... *7* I ve Skyrimu bojuji s více nepříteli v 1. osobě, argument o ničem.
            • Ve skyrimu te bije jinej hrac ? Nebo velmi tupa AI?
            • kennyB
              Budu tu za kacíře, ale ona existuje *1* A těším se na ní *3*
            • Abych parafrázoval význam z mé oblíbené reklamy : "Tohle není Jim Beam" ... teda skyrim :-P
        • gw2 lze poridit i za 700kc,coz je 1/3 ceny tohodle odpadu,navic nema mesicni poplatky ...a veci na craft uz davno nemusis mit u sebe,staci je mit v bance...
          • Veskoslav
            Matematika asi není tvojí silnou stránkou co? GW2 700 Kč, ESo 1000 Kč. Poměr 1:1,4. Aby to vychazelo tak, jak jsi napsal, tak by to muselo být 1:3....Pokud ti to žerou tví kamarádi, je to fajn, ale někteří z nás umí počítat, což ty evidentně ne. A pokud jsi vzal Collectorku od ESo, tak Collectorka od GW2 stála a stále stojí 2500 a více. Což máš 2500:2100, což je poměr 0,84 ve prospěch ESo. A pokud nevíš, co je to poměr, tak už to není můj problém.
          • walltar
            Tak tohle jde pořídit i za 1000 - 1100. Potkal sem akci i na 800,- ... nevím ale ty si nechodil na základní školu?
      • Neviděl. Nemám zase čas nahrání když jsem furt v práci. Ale tohle si pořídím.
  • Veskoslav
    Když už jsme u toho ESo, poznáte, o co se jedná?:)
    http://2imgs.com/2i/i/52f79706/37ebfc24a69fbdf3b3a96de9dec4207a/e6d494be6d.f.png

a kdyby nefungoval:
    http://2imgs.com/e6d494be6d
    • Docela povedené zobrazení originality TESO - bílý prostor je originalita, tmaví neoriginalita. *3*
    • Pro me je to zobrazeni naprosto zoufalyho stereotypu dnesnich MMORPG. 0/6 my ass.
      • Co? Seriously? Nazor? Smysl? Podstata? Co tim mas na mysli? Jen hate hate hate..
    • nějakej ten dwemerskej pavouk, akorát má na zádech kuši :)
      • Veskoslav
        Jj, ale kuš nemá. Ty mají koule, ale tu nemám bohužel screenovanou. Ale vypadá lépe jak ve Skyrimu.
        • já tam viděl nějakej šíp na zádech... no dwemer pavouka s koulema si raci ani nepředstavuju, ale screen gut
          • aha tak sem to pochopil trochu jinak, už vim cos myslel za moby :D
    • walltar
      O bílou tečku?
  • Tolik roků uběhlo, a stejně ještě nevyšlo MMO lepší než TBC WoW...
    • Spíš máš zlozvyk a všechno ostatní porovnáváš s WoW *2* A ještě že to není clon WoW jak tu někdo píše *5*
    • Kozy
      Lineage 2
      • Veskoslav
        To po různých pokusech a updatech je teď prakticky nehratelné.
        • Lawliet
          Musíš hrát starou dobrou C4.
    • třeba základní verze wow? :D tbc už bylo o něco horší
      • tbc jako tuberkuloza nebo o čem to mluvíte?
    • walltar
      EvE, SWG, UO ... *1*

Ale je pravda, že všechny ty hry sou starší, než wow.
  • Lp cz . za zvuk se omlouvam .. zesilit po znelce .. :)

http://www.youtube.com/watch?v=tWvnDkx5FWc
    • tady byl link uz vcera ale ten zvuk je katastrofa
      • ano dnes jsem si koupil uz novy mikrak ..takze 3dil by mel byt v pohode..pokud to ma jeste cenu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit