Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale pokud já vím tak u mnoho MMO chodíme po grafice nevím co čekáš .)
    za 1. musím uznat co sem dělal questy vubec mne to nepřišlo nudné u hodně questu si musel číst co tam je napsane protože se tam musíš rozhodovat .) hra nabízí také frakce jako si potkával v Singleplayer
    za 2. v tu komentuješ grafiku v betě je hra po grafické stránce low a roztáhne to i low pc .)
    za 3. animace boje sou dobré nevím jak si to hrál ja to hrál z pohledu té postavy a bylo to jak když bych hrál singl
    za.4 každej druhej Pre order ti na každou MMo hru něco dá
    bonus na Expení sou prsteny jeden dáš svemu parťakovy a pak spolu hrajete a sou zvíšené expy jak tobě tak i jemu a hlavně se to dá získat i ve hře z questu
    phe mount kterej stojí kolikrat i z prd je pomalej a hned ho někdo sundá neni moc win
    za 5. GW2 dobrá hra ale pvp WvW ale v Elderu je více možností jak to tam dobýt :) ve WvW je jen jedna možnost jak dobývat pevnost .) to si zapoměl dodat
  • Tak po zahrani bety (2 chary, jeden level 15, druhy 8) musim rict, ze tohle vydavat v P2P modelu hranici az s drzosti. Hlavni problem je, ze ta hra je proste nuda... nudne questy a spousta chozeni po graficky nezajimave krajine, ktera vypada neuveritelne prazdne a nezazivne. Uz dlouho se mi nestalo, ze bych se do hrani nejake onlinovky musel nutit. Tohle jste mohli v blede modrem hrat uz X krat v ruznych F2P titulech a kolikrat v zabavnejsim provedeni. Soubojovy system to diky chybejicim kolizim nijak nezachranuje a v kombinaci s opravdu prisernymi animacemi pohybu a boje to pusobi az smesne. Graficky to je prumer, na rok 2014 spis podprumer a jsou tu lepsi F2P tituly i po teto strance (obzvlast ty, co maji letos vyjit). PvP je zabavne, ale uz tu mame delsi dobu GW2 se svym WvW a bez mesicnich poplatku...
    Nijak nehodnotim bugy ani rychlost loadu lokaci, je to beta a navic se jednalo o stress test (nicmene se da rozhodne cekat, ze loading bude utrpeni prvni tydny po vydani stejne).
    Kdyz k tomu pridame "paradni" imperialni edici, ktera pridava bonus na expeni a mounta, musi byt kazdemu jasne, ze autori chteji jen nahrabat maximum penez, nez se jim hraci po dvou mesicich rozutecou. Bonusy za priplatek jsou bezne v F2P hrach, ale tady to beru jako dalsi obrovske minus.
    Jedinou zachranou by mohl byt kvalitni end-game - ale to, jak vypada zacatek tomu opravdu nenasvedcuje.
    Z pohledu PC hrace se tedy jedna o naprosty prumer, za ktery se absolutne nevyplati platit. Zajimave to bude pouze pro vlastniky konzoli, kde se bude jednat o bezkonkurencni hru.
    Osobne nemam problem s P2P a v pripade kvalitniho titulu bych si klidne hru platil - jenze toto je nudne a po vsech stranach prumerne MMO, ktere by maximalne mohlo souperit na F2P scene (kde se po par mesicich ocitne, nebo zanikne uplne).
  • Za to u singlovek má čelověk určitě hned jistotu :)
  • Beta je beta. Dojmy jsou, ale jsou to pořád jen dojmy z bety. Chce to mít možnost ozkoušet si hotový produkt. Nechápu, že tohle hráči už dávno nepožadují po každé hře. Hráči jsou sami proti sobě díky svými fanboysitví a siláckým řečem, že 300 měsíčně je nic.
  • Jack1947
    Vzdyt byla BETA a ty sis ji vyzkousel, ted vis ze to neni to prave. Nekoupis = tady to splnily ty podminky na vybornou... aha on to byl Stress-test. I tak super ne. Vem si takove BF vydali to jak to dogrcali v bete, jim jen hnuj. Tady huj ? *3*

Litr za hru mesicne? , takovoz hru bych si ani snad neumel predstavit.
  • To bych taky bral. A samozřejmě bych tam zkoušel hry od Shakespeara jako commander Data. *1*
  • za 1000 měsíčně by ta hra musela vypadat jak simulátor ze Star Treku
  • Řeší se tu často peníze - jestli je 1000 Kč + 300 Kč měsíčně (je to víc) hodně. Já problém ale vidím jinde. Tyhle peníze dáváte za neznámý produkt. Kupujete si bílou krabičku, o které víte jen něco z recenzí, z gameplayů a z ohlasů. Jenže jak jste sami viděli, recenze bývají dosti zkreslující, gameplaye točí různí lidé a věřte tomu, že se dá natočit tak, že hra vypadá jako super gamesa, nebo naopak jako totální odpad a ohlasy - sami jste to viděli = od nadšení po chrlení nadávek. Vydatavtel vás nutí zaplatit za něco, co si prostě nemůžete reálně vyzkoušet - sami jste viděli, že beta k vyzkoušení nestačí.

Já bych platil třeba i 1000 Kč měsíčně za hru, o které bych byl přesvědčen, že je naprosto perfektní, že má nezpochybnitelné kvality a hlavně, kdyby mi vydavatel dal možnost si kvality hry vyzkoušet bez placení.

Když už si Zenimax tak věří a šel do B2P modelu, měl svou sebedůvěru potvrdit tím, že by vydal nějak trial. Na mě to působí tak, že se prostě bojí tohle udělat, že chtějí peníze od každého - tedy i nakonec i od nespokojeného zákazníka. Tohle mi vadí u všech her obecně. Nenabízí možnost si produkt vyzkoušet, nebo ho vrátit.
  • on je hater f2p.. na to se ho neptej. Jen hatuje. *3*
  • To si doteď hrál jen Tetris, ne? Všechna MMO, která jsem já doposud hrál, měla větší herní svět.
  • 1. Značka TES. Doslova říkají, že si konečně budou moci hráči zahrát TES s kamarády.
    2. Pvp. Největší region je pvp (i s pve prvky, ale pvp je naprosto zásadní). Celé lore bylo upraveno ve prospěch pvp.
    3. Bojový systém. Vyzdvihují, že je bojový systém velmi podobný tomu ze Skyrimu.
    4. Vývoj postavy. Často zdůrazňují, že hráč může nosit jakoukoli zbraň a jakýkoli typ brnění nehledě na třídě. Také připomínají větší volnost ve vývoji postavy.

Pro ostatní: Ten člověk se normálně zeptal a vy mu tu idiocky odpovíte, ať se jde podívat na ofic. stránky. To je fakt rada nad konečník. Podle mě je lepší mu normálně odpovědět...*7*
  • To se bude muset omluvit mr x,jenze ten to neudela *7* Asi nechape, k cemu slouzi stress testy *7*
  • kennyB
    x: Ok, jestli ta hra bude za dva měsíce totožná s tím, co běželo ve stress testu, milerád se ti omluvím *3* Ale pochybuju, že to tak bude.
  • 2kennyB: Jiste, naivisti jeste porad nevymreli ... si povime za 2mesice a fous, az tu presne oni budou brecet, jak se jim nejde prihlasit, jak maj cekaci dobu hodinu, jak to ci ono nefunguje ... protoze 2 mesice to je prece dost casu na to, dostat hru do hratelny podoby ....

Vis mr chytrej, proc se podobny testy delaj? Nj, proto, aby se zjistilo, jak se to bude chovat v ostrym provozu => zapnuty je vse co v ostrym provozu. Jinak by to jaksi bylo zcela pro kocku, ze ... nehlede na to, ze i kdybych povypinal 3/4 NPC, tak 4x vic NPC nic nezmeni na tom, ze ta hra funguje jako funguje - tedy ze napriklad nejde hrat ve skupine.
  • Ve skyrimu te bije jinej hrac ? Nebo velmi tupa AI?
  • Ty zjevne zadny nemovitosti nevlastnis ... ze ...

pokud v byte/dome nehodlam bydlet, tak ektrickou ani jinou pripojku platit nebudu (presto je byt/dum stale muj). Stejne tak odpadky se plati tam, kde bydlis, nikoli tam, kde vlastnis byt nebo dum. Takze nemel laskave kraviny, kdyz vubec netusis o cem meles.

Co jediny opravdu platit musis je dan z nemovitosti.
  • Hele, ono prvnich par dnu/tejdnu ... kdyz to stihnes, to skupinove hrat budes ... u kazdyho bose v ramci testu (a samo nefunkcnosti ...) cekala hromada lidi, stacilo do nej jednou strelit, a kill si dostal. Blby je, ze de k zemi tak rychle, ze nekdy ani strelit nestihnes. Kdepa sou bosove jako trebas v riftu, kde muzes klido pri invazi pres celou mapu ... a porad jeste zije ... a to i v pripade, ze pujdes na ty uplne low a ucastnit se bude 50+lv ... i kdyz ma100x vetsi DPS ... tak ty bosove sou staveny na to, ze je bude nejakou chvilu ubijet i nekolik desitek hracu.
  • Kozolisti ovsem nebudou hrat s PC hracema dohromady - viz oficielni FAQ.
  • Tj, sak taky grafika bylo na Oblivionu to jediny, co stalo za hovor, ale hrat se to moc nedalo ... jako RPGcko, ktery dohrajes na lv1 ... A ta uzasna motivace plnit qsty ... abys ziskal zbroj ... kterou po tom co se vyspis ... a zvedne se ti lv .. nosi kazdej bezdomovec.
  • Je to presne jak pises - proste znacka prodava ... navic kdyz se podivas na celou historii serie, zjistis, ze Oblivion a skyrim sly s kvalitou (a predevsim RPG prvky) poradne do ... ... tak to asi tak 100x zhorsi, a mas TES online.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit