Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Napr. ja som pri Pandarii pomerne zanevrel na WoWko, ale keď mu bude vychádzať len takáto konkurencia tak bude mať 7 mil. hráčov ešte aspoň 5 rokov.
SWTOR, ktorý každý kritizoval je síce ukecaná a pomalá hra, ale je fakt zábavná oproti tomuto, aj grindovacia TERA je dobrá, lebo jej bojový systém je neskutočne zábavný.
Je ešte možnosť že toto je krutý vtip a 4.4. výjde úplne iná hra a mi budeme valiť oči *1* -
Myslim si, ze stejne nejvetsi roli tam bude hrat, kolik predtim clovek hral MMORPG. Cim vic jich hral, tim vic se mu tohle libit nebude.
-
Hlavne som chcel aby nieto kto ešte len betu hrať bude, si urobil vlastný názor, aby som nikoho neovplyvnil, tak sám sa rozhodne či chce alebo nechce si prečítať aj môj názor.
-
Vzdyt tam zadny spoilery nemas, jen cistej nazor na hru. Pro me objektivni a jen dalsi hrebicek do dveri pro me k tehle hre.
-
Tak možem písať či nemožem o tej Bete, som hladal či padlo NDA, ale keď už aj Angry Joe o tom natáča videá tak asi može, takže
Je to pomerne nudná hra, strašne nezáživné riešenie questov, možno je to betou ale aj keď hráte v skupine, neplníte objectivy spoločne, ale každý zvlášť, vidíte sa, ale každý má akoby svoju fázu questu NPC uplne iné a inak, dosť chaos, ale to môže byť betou. Čo betou nebude je absolútna nuda a nezáživnosť, nezvládnuté pohyby postáv, pôsobí to ako druhotriedne RPG z roku 2005. Grafika aj naplno, hoci technicky a efektovo dobrá, pôsobí dosť, ako povedal kamarát "vyrigane" (vyblito) prázdota prostredia oveľa väčšia ako kedysi v Morrowinde (na dnes prázdny, ale stále pekný). Ale čo ubíja hru je monotonnosť questov, chodiš od NPC k NPC, stále len pokecaj, prečítaj knihu. Súbojový systéme kde je jedno čo používate kúzla alebo sekáte (strašná animácia) výsledok je taký istý, nulová výzva. Vývoj postavy je smiešny, nie je to že máte možnosť ako v skyrime či starších používať kúzla aké chcete a zlepšovať sa v tej ktorej škole mágie, tu máte jedno a kým ho nepoužijete 10x nemožete si dať dalšie a tak dokola. Som velký fanúšik celej série, ale toto ma sklamalo na celej čiare, a to som chcel Imperial Ediciu Dnes im pomožem so záťažovým testom o 18:00, pojdem PVP okolo imperial City a potom asi už viete čo -
Taky jsem to hrál a moje dojmy teda nejsou vůbec pozitivní. Ta hra mi přijde ještě prázdnější než Oblivion bez modů. Lokace mi přijdou hodně bez nápadu a nudné. Jako ta hra není vyloženě špatná, přijde mi spíš jako slušná rychlokvaška. Nějaké ty questy jsou nápadité, ale stejně se tak objevuje (a na můj styl až moc) fetch & kill questů. Grafika je asi jak se dalo čekat, nic moc. Kromě toho, že ty loading screeny do lokací jsou šílené, ale to bude určitě problém hlavně bety, další problém asi jenom bety jsou debilní dropy.
-
lets play.cz .. http://www.youtube.com/watch?v=tWvnDkx5FWc
-
Ty souboje vypadaji jako naprosta prisernost a z te projekce toho "megamonstra" na zacatku uplne cpi lacinost a wow efekt.
-
Moc se to hrat neda.Je to zatezovy test a dlouho to nacita.
Minule to nacetlo okazite. -
ja se na to tak tesil a strasne me to zklamalo...nedodelany, prazdny... *13*
-
http://games.tiscali.cz/elderscrolls-online.tiscali.cz mnoho i víve dalšího se dozvíte na těchto skvělých fan stránkách vřele doporučuji.
-
Elder Scrolls Online Beta - Angry Joe's Impressions
http://www.youtube.com/watch?v=upE802rZl7Q