Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Tak tak, SWTOR teď hraju a jediná píčovina na tom je ten jejich payment systém.
-
za dva mesice nestihnou nic
-
Neni tohle nahodou proti pravidlum testovani teto betaverze? Nekde jsem tam zahlidl neco o tom aby se nezverejnovaly informace, videa apod. Aby z toho autor videa nahodou nemel nejakej prusvih,
-
Naco by to robili, betu hraju casto ti, ktori aj tak neuvazuju nad kupou. Tato hra v pohode vydrzi na trhu 2-3 roky, vdaka konzolam budu slusne v zisku a pojdu na dalsi projekt.
-
SWTOR.....WOW(neni sice zadarmo,ale pripojit se na Freecko neni zadny problem)...i blbej Age of Conan *7* ....Neverwinter
+ na netu mas tri pr*ele F2P mmorpg -
Je mozny ze to nepustili v plny podobe a ze si trumfy nechali na plnou verzi, treba u grafiky v to doufam, jinak by to bylo po graficke strance hrozny.
-
Naprosto souhlasim, jsem na tom stejne. Nechtel jsem kritizovat ale neslo to jinak.
-
SWTOR povazuji za hodne zabavnou hru. Vadi mi na ni jen dve veci:
-grafika(clovek si zvykne)
-a fakt,ze me vzdycky bavi 14 dni +-,pak si musim dat pul roku pauzu a zase se kralovsky 14 dni bavim... -
No každopádně záchody jsem nikde nezahlídnul.
-
Rad bych ji dal sanci ale to co jsem zazil v bete me spis odrazuje nez laka ke koupi. Mesicni pausal jsem zamitl rovnou. Jak psali jini hraci, je tu vic zajimavejsich free MMORPG nez TESO. Osobne radeji zustanu u GW2.
-
No co asi myslis ze muzou stihnout za 2 mesice? Tohle je prakticky finalni podoba.
-
stovkami lepších? dej tip
-
Souhlasim, hra je prazdna, nudna, nezajimava, grafika velmi slaba. Zklamala i zaryte priznivce Elder Scrollu. Otazkou zustava jak hra bude vypadat v plne verzi. Jestli by mela vypadat takhle, bude to fiasko. Osobne jsem jim poctive vyplnil dotaznik ke hre, ktery se spousti po ukonceni a rozhodne jsem tam moc pozitivni nebyl. Uvidime, zatim nemam duvod si ji porizovat a uz vubec ne si platit mesicni pausal.
-
mne mrzi že novejší hry obecne, nejen teso, nemaji dobre udelán pohyb. Naproti tomu staré wowko má pohyb a animace udelan paradne. Postavy tam presne ragují na vaše prikazy a respektují fyzikální zákony. Tady je taková jakási prodleva, postavy se teleportují, když má skočit tak se vznese do vzduchu a pak pluje 5 metru dopredu atd.
Tohle vidím jako problém v kompetitivním pvp.
samotnú hru komentovat nebudu, z tech pár stripku gameplaye to nepusobí špatne, ale težko rict jestli to bude trpet stejnými dizajnovým kiksy jako skyrim -
Podobne prispevky vetsinou byvaji jen pokusem o ''hate'',ale tentokrat souhlasim. Necekal jsme od tehle hry nic a presto jsem byl zklaman. To se mi stava malokdy *2*
-
vzhledem k reakcim na BETU by bylo lepsi kdyby udelali odklad
-
Taky si to myslím.. Musím přiznat, že to, co jsem zatím mohl vidět mě moc nepřesvědčilo.. Každopádně by si tahle hra určitě zasloužila abyste jí daly šanci.
-
Good idea....TESO v roce 2009
Bad idea...TESO v roce 2014...kdy je trh preplnen stovkami lepsich MMROPG...zadarmo
ach kdyby radsi udelali novej dil *7* -
Tahle hra těžce propadne. Do půl roka je FREE.
-
okamzite ne, ale ted to je opravdu nacitani i na minuty.. stejne jsem zjistil ze to uz ani nechcí hrat.. tomu se rika good game.. vice informaci a zajimavosti na www........... *1*