Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Pardon ale bavíš se o minimapě a neodpovídám ti na věci co se ti líbí a nelíbí. Jenom jsem okomentoval tvůj příspěvek zase dle svého názoru. Jak už tady někdo psal, stačí pochopit ten HUD nahoře na obrazovce a nemusíš koukat do mapy na každém rozcestí *2* . Ale to je tím, že většina hráčů už si na to ulehčování her tak zvykla, že jak to není jednoduchý, je to prostě špatný. Mám hodně záporů k této hře, ale třeba co se mi líbí, že to není taková grindovačka a není tam potvora na každém kroku. Ala WoW. Má to příběh a všechny NPC jsou dabovaný. Hraje se mi to dobře *3*
-
Nneni nahodou stress test? Skoro bych s evsadil ze je,takze to trva dlouho. I kdyz musim priznat ze opravdu dlouho. Me to na silnem PC nahrava i par minut.
-
To se dělá v uzavřené betě, ne v této. Jinak by mě totiž zajímalo, jak se takový report bugů představuješ:)
-
Napadlo mě, že bych reportoval bugy, kterých je ve hře spousta. Bohužel polovinu času jsem travil na loading screenu, tak na to kašlu :D
-
Proč by to mělo být divné. Kde jsi zase četl, že 2 měsíce před vydáním je hra hotová a dělají se jenom zátěžové testy *2*.
-
Lineage II C4 2x rate http://www.dktech.cz/ .... *1*
-
a nenapadlo vas, ze prave o tom je tahle beta? :)
-
Já si myslím, že to klidně opravit mohli, ale prostě jak tentokrát pozvali mnohem víc lidí, tak se to objevilo znova. Stejně jako třeba zamrzání po rozhovorech a u obchodníků ... stává se to teď mnohem míň než v minulé betě,
-
Loading sceen forever... mohli to opravit už ve stress testu, ale vysrali se na to proto jim dávam palec dolu :D
-
Teda musim říct že nic moc, na to kolik v tom utopili prachů. Jasný je to beta, ale stejně.
Zaujal mě snad jenom crafting, ten je fajn.
Lokace hnusný (ale tak to jsem čekal), soubojovej systém je prima. Každopádně takhle jsem se nenudil ani u Neverwinteru, holt pozlátko všechno nezachrání. -
Jsem velký fanda ES her ale tohle mě poněkud zklamalo. Neříkám že je to špatné ale asi jsem měl větší očekávání. :-/ ..... z5 k EVE.
-
Ano,jedna z veci co mi na absenci minimapy vadi je ze nejdou videt vendori a questgiveri. Obzvlast u tehle bety,kde vendori vypadaji stejne jako hraci a nezobrazuji se ani na mape(prestoze tam filtry jsou,ale nefunguji)
O lepsi orientaci s minimapou ani nemluvim.
Ale uz to dal resit nebudu. Pokud mas jeste nejakou otazku,mas smulu. Proste mi dej nesouhlasne minus *2* -
Jako že ti vadí, že nevidíš, kde jsou úkoly?
-
V Tesu mi přijde minimapa řešená nejdebilněji, co jsem kdy viděl. *12*
-
Opravdu? Ja to mam naopak. Mapu jsme ve Skyrimi oteviral nesrovnatelne mene nez tady.
Ale odpoved na tvou otazku-Je to jednoduche. Jedna vec za vsechny - poloha vendoru a quest giveru na minimape. U offline hry naprosta zbytecnost, u online hry to povazuji za temer nutnost -
Pardon. Priste budu vyjmenovavat jen veci ktere se mi na hre libi. Budes spokojenejsi?
Problem je v tom ze u tehle bety toho moc nebude. Ale najdou se. Treba dialogy se mi celkem zamlouvaji. Je to lepsi? -
To mi vysvětli offline a online mapa? U Skyrimu jsem mapu otevíral téměř furt. U GW2 taktéž, minimapa naprosto k ničemu, jenom zbytečně zatěžovala.
-
'Mam rad ty ''domacke psychology'' . Clovek se hned zasmeje. *2*
-
Samozrejme ze vsimnul. Je to standard u ES serie. Ale neco jineho je ''offline'' a online hra.
-
Oni na nich nepracují. Jenom nejsou zapnuté či nejsou v plném nastavení. V pondělí hra vypadala mnohem lépe než třeba dneska, když jsem se dopalazil zjistit, kolik lidí je ve hře:) Jak říkám, jestli se dostanu dneska domů a najdu screeny, tak to sem hodím, aby jste mohli porovnat. Takto jsou to pouze prázdné slova, když to nemůžete vidět:) Snad to mám ještě uložené.
Jinak by ses divil, co všechno se dodělává na poslední chvíli. Hra se většinou jde lisovat maximálně dva týdny před vydáním, do té doby se na tom maká.