Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Klikneš levým postava zaůtočí, podržíš levé postava provede silný útok, podržíš pravé postava blokuje, podržíš pravé + klikneš levým postava udělá bash.

Základ jako takový je celkem podobný ... ale funguje ve hře soft lock. Tam se to lyší. Prakticky pokud při výstřelu kouzla, nebo šípu míříš na nepřítele tak ho zasáhneš. To je opatření kvůli lagu.

A nakonec máš 5 abilit ...

Takže je to podobné, ale upravené pro MMO prostředí. Pokud tě MMO nebaví, nebude tě bavit ani ESO. Doporučuju počkat na další SP díl.
  • Kozy
    Souhlasim ale to je tak vcelku všechno, zbytek je bída, kterou jsme tu viděli už mnohokrát.
  • lol imperial edice, nechapu lidi co kupujiou zajíce v pytli prostě :D
  • dost lituju, ze jsem si poridil Imperial edici pred koncem NDA a pred tim nez jsem se dostal do Bety.
    Kdyz uz jsem nasel kombinaci, ktera mne jakztakz bavila, tak zacly problemy s loadovanim a po par hodinach jsem se nedostal do oblasti s hlavnim questem...
    Snad tohle aspon daj do kupy a uziju si trochu ten mesic predplatneho, co s tim prisel
  • neni stejnej jak v ES ale je lepší než ve všech mmorpg co sem kdy zkusil... mínusy do mně!! nehejtuju!! zničit!!! :D
  • walltar
    Dobrá hratelnost je základ dobré hratelnosti. Dobré animace jsou základem dobrého vzhledu, vzhled nemá s hratelností nic společného ... ale souhlasím, že by měli udělat lepší animace.
  • Shania
    Nainstaloval jsem betu, spustíl hru, viděl animace, odinstaloval...
    Animace jsou základ dobré hratelnosti, proč to tolik vývojářů stále nechápe?
  • Názory známých lidí kteří hráli jsou pro mě více než zatvrzelé obhajování fanboyů.
    Tahle hra je vesměs hodnocená špatně a podle toho taky dopadne.
  • Pokud tam nebude bojovy system jako v ostatnich elder scrolls, zaradim tuto hru mezi odpad kam patri vsechny online rpg. Kazdopadne je skoda ze z dobrych her udelaji srajdu pro deti
  • hmm tak to sem přesně čekal, 10 reakcí kde měly bejt vypsaný lepší hry, a všechny uvedený stojej za prdm akorat Secret world neznám... to sou dycky výkřiky, jak je 100 lepších her, a pak když se člověk na ty hry zeptá, tak bud ticho po pěšině, nebo někdo vytasí dementní swtor přinejlepším
  • walltar
    Pokud si už všechny konkurenty po 2-3 měsících nedohrál. Potom je celkem problém si nějaké zahrát. Themeparky prostě dýl jak půl roku nevydrží. A pořádnej sandbox prostě nikde není.
  • lol tohle těžko pochopit prostě, jmenuj 3 mmorpg s lepší grafikou, stejně tak nechápu pojem "prázdná" v tomhle případě... bože ja rozehrál takovejch sh!tu za posledních X let, tohle je mnohem lepší, ale ten hate tady si užijte, nechápu to dost dobře prostě, co si to tu jedete :D
  • no minimalne reknou.. no videl jsem toho vic nez ostatni co to nehrali ani 30minut ;) btw startovni lokace maji mozna o neco ponurejsi design nez to co nasleduje.. jinak ted se vypina cast pvp aby se koncentrovali lidi do vetsich zergu..
  • mě se to líbí, je to prostě supr, asi nejsem správnej nerd... ale samo počkám na F2P :)
  • Tak schválně co na to řeknou po měsíci hraní *3*
  • prosím jmenuj jich aspon pár, rád je vyzkouším, díky
  • Tak naštěstí jsem stihl se dostat do hry včera večer. Během dneška se mi to nepodařilo ani jednou, ale nijak zvlášť mě to nemrzí.
    Jinak pocity ze hry jsou zatím spíš negativní. Chápu, že začínat s novým mmorpg je dnes velmi těžké, ale obávám se, že na klasickou měsíčně placenou metodu provozu tahle hra prostě nemá. Konkurece je velká a dnes má člověk možnost si zahrát mnohem lepší mmorpg a v podstatě zdarma.
  • zajimave zajimave fakt slusnej hate.. nastesti jsem na jinem tsku s lidma ktere to bavi a vidi to uplne obracene :D
  • InfidelBro
    Rock Paper Shotgun: Boring
    PC Gamer: Boring
    Angry Joes: Boring

Většina (všichni?) o hře říká to samé ... Když to člověk bere z MMO hlediska, tak dostane pouze nudný, tupý MMO odvar a když to člověk bere z SP hlediska, tak dostane low-budget Skyrim, který je ve všem horší, než už docela trapný Skyrim. Škoda.
  • walltar
    JJ je stres test ... je uzavřená beta do které zvou lidi, kteří hodně reportují a potom mají tyhle víkendy, do kterých pozvou úplně všechny co si myslí že zvládnou. Minule bylo snad 300K lidí, teď bude o hodně víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit