Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
lol na žádnym fan foru nejsem ani omylem, tuhle hru sem taky hejtoval, dokud sem ji vcera a dnes (narozdíl od většiny hateru tady) pořádně nezahrál. Že je teso horší WoWko tak to se nenech vysmát, WoW nesnášim a to se nikdy nezmění, tak tam asi nějakej rozdíl bude. Hned v pokoji vedle sedí týpek co to pařil X let, koukal sem u něj na ty největší raidy a pro mě to bylo fakt trapný. A co se týše Lineage, tak to je takovej grind, že to pro mě dobrý mmorpg prostě neni, sorry, jen muj nazor :) Btw hráls TESO vubec? Docela pochybuju
-
me zas neprestava udivovat ze lidi delaji porad ty stejne chyby typu : Pojdme udelat MMORPG v dobe kde je jich dvanact pr*eli
-
Prijemna oddychovka po praci neni neco za co bych chtel mesicne platit. Ackoliv si stojim za nazorem, ze za dobrou hru, kterou budou opecovavat a zavalovat hrace obsahem, bych nemel problem platit, tady si to jeste hodne dobre rozmyslim.
Beta me totiz dost odradila. Ty questy, ac schovany za nejakym spojujicim pilirem pribehu nebo mensich epizod, sou stejne porad strasne tuctovy a combat system ac unikatni (nehral jsem AoC ani Teru, takze je to moje prvni setkani s akcnejsim pojetim v MMO), tak stejne clovek skonci u klikani na ikonky (potazmo vymckavani hotkeys).
A to ze moje oblibena classa z TES her, tedy stealth archer, je tady podana jako nudna a krkolomna (samotna strelba z luku je dost opruz) zalezitost jim asi neodpustim. Na hrani klasickych warrior/mage/rogue/scout mam dost jinych a lepsich onlinovek. I kdyby to melo bejt to zpropadeny wowko. Nakonec je to furt jenom grind fantasy s docela zajimavym lore. Ale tohle vsechno je jen muj problem a moje naivni predstava o tom, jak by mela vypadat online hra z TES. -
tak zato ti muzou lidi jako ja jen děkovat... myslím že to finančně podpoříš, ne že za pulrok končíš a nepotkáme se tam :D
-
funboys gonna fun
-
ja prestal hrat secret world i gw2 z duvodu kolik tam v pve bylo bugu a jak to každy zneužíval (treba ruzny safe spoty u boss fightech a pod.). Doufám že tady to budou mít vychytaný i když jsem spíš skeptickej.
-
Taková situace by asi uspokojila většinu hráčů ... já F2P nehraju, ale tak půl roku by mě tahle hra mohla vydržet. Možná míň. Jak budou přecházet na F2P tak končím ... ale myslím, že tak dlouho to hrát nebudu. Dojedu si příběhy, projdu si PvE, podívám se na nějakou dobu do PvP a potom spokojeně skončím.
-
tbc jako tuberkuloza nebo o čem to mluvíte?
-
ja to ted hral, akorat me vykopli bo je "brief server maintenance". Absolutně nechápu ten hate tady, pro me je to idealni po vsech strankach, grafika, souboje, hud, je to narvaný lidma a hlavne to hraju z 1st person pohledu - nevim kolik mmorpg ma smysl hrat v 1st person, o zadnym nevym krom Anarchy online a mozna par vyjímek, na kerý si ted nevzpomínám... loady sou oplne v pohode, nevim presne co se tu furt okolo toho řeší, že sem si 5min pockal na character load do hry docelá chápu, když je stress test a v ty lokaci co sem, pobíhá snad 1000 lidí. Taky je supr že ve měste, kde je treba 100 lidí, mi to de uplně plynule na kompu za 20k 2+ roky starym (ultra settings vc AA, Vsync a vseho). Jediný co mě štve, že mě ted vykopli, jinak nemam co bych vytknul, krom toho napadu s mesicnima poplatkama... ale to chapu, vyvoj stal desne moc, takze ted na pulroku vyrejzujou na skalnich fandach a pak budem mit VSICHNI nejlepsi F2P mmorpg na trhu, za tim si stojim
-
kosac: V čem že si odporuji ? Je to simulátor běhání mezi nudnými questy a s děsně animovaným soubojovým systémem. A co ty ? Co je na téhle hře tak úžasné a zábavné ? :)
-
Dave: jasne docela si odporujes tak hral jsi to nebo ti to rikali tvi dobri znami? ;))
-
Ber to jako způsob testování. Vyzívali, ať se všichni přihlásí po 18:00. Tak to zapni a můžeš buď čumět na obrazovku s nápisem "Requesting charakter load..." a nebo jít dělat něco jiného, dnes si už jen stěží zahraješ.
-
koupim od tebe tu imperialku za 300,- posly me cislo uctu zn: jednani rychle
-
Já nemám k ES séri vůbec žádnej vztah, takže tohle na mě působí jako další AAA MMO (samo sebou s nějkými unikátními prvky).
Jistě to budou tisíce lidí hrát celý roky, ale pro mě to není. -
tak jsi betatester ne? takze chodis na beta forum ne? a jsi v obraze ne? a testujes to co autori potrebuji testovat ne? :D
-
Něco přes 50 v ESO (v ESo to navíc dělám přes fórum, nikoliv příkazy přes hru (narážel jsem na ten fakt, jak může někdo, kdo je ve hře dvě hodiny vědět, že bug už není hlášený, protože nemají přístup na fóra)), něco přes 200 v Sc II, něco přes 100 v betě GW2....Ještě nějaký dotaz?
-
To po různých pokusech a updatech je teď prakticky nehratelné.
-
Spíš máš zlozvyk a všechno ostatní porovnáváš s WoW *2* A ještě že to není clon WoW jak tu někdo píše *5*
-
Tak to vidíme stejně. Jen ten loading by mohl chodit, ať je co zkoušet *4*
-
Lineage 2