Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mi ale taky vadí s tím bonusem. Mně to prostě nesedí a zcela to podrývá jejich původní koncept. Já se domnívám, že právě možnost hrát za jakoukoli rasu v jakékoli alianci je to hlavní lákadlo.
  • Tebe ty hry nebavily, takže je vyřazuješ jako možné příklady fungujícího F2P. To je hodně dobrý přístup, který vypadá asi takhle: Mám teorii o něčem. K teorii je potřeba sehnat důkazy, abych tuto teorii podpořil. Je zde ale celá řada důkazů nepodporující tuto teorii. Co s tím? Prostě ty důkazy přehlédnu, aby mi ta teorie seděla. *7*

Že tebe to nebavilo, neznamená, že to nejsou solidní hry. Hraje to dost lidí, hodnocení mají poměrně slušné a hlavně jsou to hry v mnoha aspektech unikátní.

PS PS2 je MMOFPS - to je svůj vlastní žánr.
  • walltar
    Explorer's pack by měl být jen preorder bonus a podle všeho co jsem slyšel ho nepůjde sehnat po launchi ... takže technicky to není za poplatek, protože teď ho máš zadarmo.

Ale jak přejdou na F2P tak to bude první věc, která se bude platit.
  • character load 15sec, ingame load do mesta 15sec, bye bye
  • Pokud jste se na tohle MMO těšili, možná byste mohli zvážit ho teď vůbec nezkoušet. Je tam řada nedodělků, které by vás mohly odlákat od hry. Je potřeba myslet na to, že je to MMO a k tomu v betě. Že je nedodělané v betě, je jasné a nevyhnutelné. A že nemá ještě tu požadovanou úroveň je logické, protože je to MMO, které projde minimálně behěm prvního roku mnoha změnami (doufám).

Já byl v betě a dost se mi tohle MMO znechutilo. Přesto si úplně nemyslím, že by to měl být totální fail. Počkám si ale pár měsíců, možná rok, kam se to MMO posune a jak bude fungovat. Kdo má podobné dojmy, mohl by zkusit tento přístup.

Jedna věc mi ale vadí docela dost. Autoři zbytečně ustupovali ze svých koncepcí a díky tomu vytvářeli tak nějak věci na půl. Ve hře jsou classy, které jsou vlastně zbytečné. Ve hře jsou uzavřené aliance, které ale uzavřené nakonec nejsou (ZA POPLATEK) a našlo by se toho víc.
  • ouyea, už to jede, měj te se tu pěkně hateři, všichni normalní hráči to dou pařit :D
  • amen, a servry už běží?
  • Spravil som rovnaky fajl pred par rokmy s WOWkom.
    Automaticky po pol roku strahalo peniaze.
    Dost to zabolelo :( :D
  • walltar
    JE to stress test .. oni mají i mimo to uzavřenou betu pro užší okruh lidí, která by měla jet pořád.
  • výsledek je zjevný, až nato že LOTRO je uplně o ničem a Planetside 2 je FPS a ne mmorpg a ještě k tomu dost divný FPS, pro mě je fps Quake arena/online a podobný, Planetside sem zkoušel víckrát a prostě mě to nebaví
  • F2P do pol roka, lebo za taku sracku nikto platit nebude
  • Sorry,ale to co jsi napsal neni odpoved,ale normalni urazeni nebo pokus o hate. Chce to trochu dospet.
  • Lidi preztante se handrkovat, uz to parim 2 dny a musím ríct, nekdo to mozna nerad uslysí, ale je to tak......Naprostá pecka, je to MMORPG, která funguje stejně dobře jako skvělí Skyrim, FPS pohled a 3rd pohled,vybere si každý. Vsechno ve hre je mírne revolucní a hra se pritom hraje stejne jako kdejaká singl RPG. Hra nejni přeplácaná mobkama , je tam targeting system, takze zapomente na auto target a zbesilé mackání skillbaru. Mate zde lockpick a lootujete truhly z náhodným dropem po celé mape,vykrádáte domy ctete knízky, za které dostáváte obcas bodík do nejakeho skillu atd. Vzdyt kazdej díl TESO byl tak obrovskej ze to kde kdo nazíval off-line RPG, takze byla jen otazka casu kdy nám naservírujou nekonecne dobrodruzstvy formou MMO. Nevím zdaleka nic co me jeste ve hre ceká ale necham se velice rád prekvapit.PROSTE prekvapilo to i me, ale tahle hra se opravdu povedla a je to starej dobrej Elder Scrolls..A taky to vypadá na jedinou MMO, která by se mohla časem stát hrdým konkurentem WoWka. Takze vy co tu pisete moudra a sra*ky ackoli jeste ste to ani nezkusili, jdete do ritě. Takze ja jdu ted prozkoumávat oblast kolem Morrowindu *1*
  • Nemáš rád Skyrim, logicky nebudeš asi mít moc rád TESO. Nejspíše nemáš rád celou sérii. Podle mě tohle není překvapivé.
  • Pravdu mate oba. Kazdy svou trochu. *1*
  • To je pořád ohraná trapná písnička a špatnosti F2P. Je to trapné a většina toho není ani pravda. Věta: "že za F2P nakonec dáte více jak za P2P" vůbec nemusí být pravdivá. Jenže chytráci, co už z principu nenávidí F2P, si vždycky vyberou nejhorší F2P modely, aby svůj názor obhájili.

Já uvedu 2 příklady F2P, co znám a kde je zjevné, že ta vaše trapná prohlášení o F2P jsou dosti mimo. Samozřejmě je vhodné podotknout, že lze udělat F2P špatně. Jenže špatně jde udělat kdeco.

TESO vs LOTRO (F2P) náklady.
    TESO = 1000 Kč (nejméně za koupení hry) +11 x cca 300 Kč = 4300 za první rok a poté 12 x 300 = 3600 za druhý a další roky.
    LOTRO = 1 x 300 (za 1 měsíc VIP) + cca 2000 (maximální částka za další obsah, koupil jsem levněji + získávají se herní body přímo ve hře, za které se dá koupit obsah) = 2300 Kč za první rok, poté žádné další náklady.
    Rozdíl je zjevný.

TESO vs Planetside 2. U TESO viz náklady výše. Planetside 2 náklady = 0 Kč. Výsledek je zjevný.
  • no a? hlavně že je problém vyřešen... :)
  • Třeba chtějí oddělit zrno od plev. *5*
    Taky nechápu k čemu ta Beta měla směřovat. Vím, že mě tady místní fanbojové uhážou, ale já jsem asi horší Betu nehrál.
  • Souhlasím s Tebou, že FTP model může, samozřejmě podle toho jak je nastavený vytahnout z lidí daleko víc peněz, než kdyby platili měsíčně 300 Kč.
    Jenže pokud někdo, v tomto případě investor, investuje do hry peníze, tak to nedělá z čistého altruismu, ale z důvodu zcela kapitalistického. Takže pokud hra nevydělává, je nutno najít způsob, aby tomu tak nebylo. Želbohu zatím, žádný jiny způsob než "FTP" níkdo nenabízí.
  • Lp http://www.youtube.com/watch?v=tWvnDkx5FWc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit