Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Budou další bety ... ten klíč co máš platí pro všechny stress testy. Nebudou dělat open betu, ale každý kdo se přihlásí se dostane do několika takových testů jako je teď.

Proto to dělají ... musí otestovat servery v zátěži. A že to dělají 2 měsíce před startem je dobře, aspoň to stihnou opravit.
  • Je to fakt strašný, nehodlám to přirovnávat k jinýmu MMO, ale připadám si jak kdybych hrál poor man's Skyrim. Fakt je to hodně nepěkný, musím to zmínit dvakrát. Jsem rád, že jsem se dostal do BETY a aspoň to nekoupím jak GW2 na základě letsplejů.
  • Já se vsadím, že to při launchi bude ještě horší. Zátěžové testy byly u každé hry vždycky a jak to pak při launchi dopadlo.
  • Lawliet
    Musíš hrát starou dobrou C4.
  • Tak jsem nic moc neočekával po těch videí a článcích o TESO, ale musim říct, že teď hraju Betu a je to ještě horší... Animace je opravdu špatná. Loading a to že jsem celkem trpělivý a nevadí mi počkat, tak je fakt hrozně zdlouhavej(to znam lidi co by nebyli schopný tak dlouho čekat).. Souboje taky nic moc.. A hlavně chápu, že je to beta, ale někde sem slyšel že ty beta klíče brzo končej a to, že z xxx pokusů jsem se dostal do hry jen 2x a fut se tam nějak nemužu dostat, tak nechápu proč to dělaj.. diť jsem si tu hru ani nevyzkoušel a už mi beta klíč bude na nic..diť jsem z toho měl akorád špatný pocity a spíš mi to odradilo od toho si tu hru pořídit... *11*
  • Obavam se,ze hlavni problem bude mezi zidli a klavesnici.
  • AoC
    Lineage
    Warhammer Online
    SWTOR
    Guild Wars 2
    Ragnarok
    Wow
    sorry, víc MMOček sem asi nehrál. S těma stovkama to tak neber, to je hyperbola a autor tím chtěl vyjádřít svůj negativní názor na TESO. ;)
  • Musite mi prozradit,kde prodavaji ty kristalovi vestecky koule. Taky si jednu poridim.
  • Jsou tady lidi, co to hráli a nelíbilo se jim to, tak věř tomu, že to je jenom o subjektivním názoru. Ten, že ta hra je prostě nudná tady dokonce převažuje, ale autoři a určitě i ty budou mít radost, že tě to baví.
  • Ja zse nemel vubec zadny vztah k vesmiru Warhammeru. Nikdy jsem o tom nic necet,nehral deskovu ani jedinou SP hru. Presto me Warhammer online pohltil na cele 4 roky:-)
  • tak ono je to 15dolaru a 60dolaru za hru... ja mesicni subskripce naplatim od ty doby, co se mi automaticky zacal prodlužovat EQ2 a este nejaka jina hra, ja nato zapomněl a zaplatil sem natom za rok hrozný a ani to nezaplnul, tohle už nikdy nehodlám riskovat. Navic ten EQ sem jasně zrušil učet a dal ukoncit a buh vi co, no a oni si vesele sosali z myho uctu dal :X
  • Pochybuju, že budou lidi platit za nedodělanou hru a f2p bude jediný rozumný řešení
  • Doufam,ze vsichni co cekaji na ftp se nikdy nedockaji,jelikoz ftp model je naprosto to nejhorsi co existuje. Kdo proboha nema na to dat 15 dolaru za mesic? Mozna tak deti 1.stpne zakladnich skol. Radsi zi zaplatim 15 dolaru za plny o bsah hry, nez platit buh vi kolik dolaru za kazdou pitomost ve hre jako napr. vetsi batoh,zpristupneni pvp nebo high level lokaci a podobne. Ve finale ten ftp vyjde draz nez mesicni poplatky. Wow je tak uspesne prave diky mesicnim poplatkum. Ftp model je cesta do pekel a k hole riti. Proto vetsina ftp mmo nestoji za nic. Autori nemaji prostredky pro pridavani noveho obsahu.
  • sorry, ale koho myslíš že tu zajímá názor na hru od někoho, kdo tu hru nikdy ani nehrál? :D ses kouknul na 20min gameplay a běžíš sem prsát, jak to stojí za **** :D:D
  • prosimte a co konkretne?
  • co jsem se díval na ten gameplay, tak to ve mně vzbuzuje stejnou nechuť jako skyrim.
    Skyrim v podstatě vyšel v alfě, a tady to i po tý betě se zdá bude strašný :D
  • Llour
    Ty snad hraješ všechny hry o kterých se na games píše
  • *kdyby ses musel rozhodnout
  • záleží co bereš jako propadnutí? Esi je to přechod na F2P, tak to žádný propadnutí neni. Tady se uspech měří jasně, a to penězi. Nikdo tu nemá tušení, jak to finančně dopadne, vše jsou jen spekulace nerdů :D Podle mě si ta hra na sebe vydělá levou zadní... ted se nato koukni s nadhledem, a řekni - kdybys ses musel a dát tip a na něj vsadit 10k, vsadíš nato, že to dopadne finančně na mínus, nebo na profit? Já 100% vsazim na profit
  • rozhodně nic z tech 3-4 her co tu lidi vypsali, neni nějak ultra extra supr hra, co by měla TESo prevysovat o třídu... a ten OP psal o stovkách lepších her, tady ste jich vypotili sotva 5 a nic extra teda. Kdyby to bylo jak říkal, tak neni problem aby tu každej z Vás vypsal jeho top 10 a já si vybral lepší hru, to se ovčem evidentně nestane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit