Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
haters gonna hate. pre mna to je prijemna oddychovka po praci. nic hardcore, presne take nieco co som cakal a nesklamalo ma to vobec. a na to ze toto je stress test tak to ide super, grafika na ultra je nadherna, dialogy super a je z toho citit uplne iny "feel"nez z hociakej inej generic wow-MMO.
-
třeba základní verze wow? :D tbc už bylo o něco horší
-
EvE, SWG, UO ... *1*
Ale je pravda, že všechny ty hry sou starší, než wow. -
Tolik roků uběhlo, a stejně ještě nevyšlo MMO lepší než TBC WoW...
-
To by mě zajímalo kolik si reportoval bugů když nevíš jak se to dělá (/bug mimochodem abys měl příště lepší argumentaci) ...
Jasný je stress test, ale když vidí, že jim to ten jeden "megaserver" nezvládá, tak s tim snad něco udělaj a ne, že jen budou na ofic forů čumět na to jak jim po desítkách příbívaj stranky v tématu problem with loading screen. -
Počky počky. Já to myslel s Lineage II vážně. To je jen tvůj subjektivní názor, že všechny vypsané stojej za prd. Klidně si fanbojuj svou hru svým životem. Beztak budeš člen z toho dementního fóra, co má potřebu všude psát "JEDINÁ blabla stránka" jako kdyby měli komplexy z toho, že funstránku může dělat někdo jiny? Tím u mě absolutně klesla ta komunita a co se týče L2 je podle mě pořád geniální a nepřekonané MMO, které je samozřejmě pro tužší míň akční hráče a TOR mě alespoň bavil. Narozdíl od TESO, které je horší WoWko. (Možná dokonce mnohem horší, ale to si neodvažuji soudit z mých zkušeností a informací co vím.)
-
Je otevřený beta víkend každý si může názor udělat sám.
-
Jo, je to pod NDA. Nicméně, stejně ukazoval tu nejnudnější část a úplný začátek. Bohužel to pak není o mnoho lepší... :/
-
Jeden ze hlavních důvodu proč je wow tak populární jsou animace a jak postava okamžitě reaguje. U mno s akcím soubojovym systémem je tohle ještě důležitější, prostě mě nepřestává udivovat, že u tak drahý hry to takhle odflakli
-
jedu do Tamrielu, nacitava mi to 10 minut a pak: Unknown Error *8*
-
Tak dohrát mmorpg se mi zatím ještě nikdy nepodařilo, vždy se našla ve hře nějaká zábavná činnost a vyvojáří se samozřejmě snáží zásobovat hráče novým obsahem. I když chápu, že pro lidi, co hrají od rána do večera a živí je rodiče je časem problém najít na hře něco, co ještě nezkusili a hra se stává nudnou.
-
rika ded Vseved. Si liskni
-
to je věc názoru no a asi taky přehnanejch očekávání, já očekával total sh!t, jako milovník starejch TES (rozhodně ne oblibion a skyrim) sem byl smířenej s dalším znesvěcením serie, a tohle mě docela příjemně překvapilo.. možná je to tím, že mmorpg už dlouho nehraju, vše co sem zkusil mě víceméně sr*lo :D
-
Co se mi zatim libí je, že classa neomezuje. Ve většine MMO když je člověk mage, tak může nosit jenom saténové hadříky a meč by neunesl. Tady teďka zkoušim battlemage v heavy armor a s obouručákem.
-
Ale to není problém animace .... to je problém celého fyzikálního systému hry a jeho ovládání ... jako třeba možnost měnit směr během skoku a podobně.
-
aspon ses poučil :) jen nato nezapomeň časem
-
proto jsem psal ze doufam ze tohle daji dokupu at si to aspon muzu zahrat.
Ale kazdopadne, tohle je poprve a naposledy co jsem si koupil neco pred releasem -
ne tak uplne, pokud postava skáče jako králík, je težší ji trefit (pokud tam není lock on target system). A i když máš lock on target, musíš nekdy zaměrit svuj skill, treba aoe kouzlo, což je težší když se postava chová nevyzpytatelne. A to uz je primy vlyv na hratelnost.
-
jo je to zakázaný, to musel každej potvrdit před spuštěním hry, že souhlasí stím že to nebude streamovat atd, naštěstí se nato nějakej frajer občas vydrbe, zacož palec hore
-
Jsi v betě ... jak příjde launch, tak je velká šance, že problémy s loadováním budou opravené. Proto tu betu máme ...