Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Komixovou stylizaci ma 95% MMORPG her. Ze ti zrovna styl ESO nesedl,to uz je jina vec.
-
Mám dotaz: Hledal jsem, ale nenašel jsem. Jaký engine používá ESO? Četl jsem, že Hero Engine a i tak vypadá, ale vývojáři se dušují, že tenhle engine nepoužívají. Takže ví se, jaký teda používají? Engine hry je jaksi naprostý základ každé hry a od použitého enginu se dá už ledacos odvodit.
-
Pokud betu ESO mohu srovnat s betou GW2 a Tera, kde jsem hrál closed i open dlouhé víkendy, musím říct, že tohle mě do děje nevtáhlo. Sliby byly větší než skutečnost. To, že dva měsíce před vydáním ve hře nefungují základní věci, je samozřejmě problém, ale nejhorší je chybějící atmosféra a zábavnost. V GW2 při event NPC postavy spolupracují spolu s PC postavami, máte pocit, že jste součástí světa, hra je svižnější. Tera je efektní, pohádková, postavy větší a živější, souboje jsou akční (musí se zaměřovat), někdy až adrenalinové, když jdete v partě na "titány".
ESO má podobně jako Neverwinter jednu velkou nevýhodu - podvědomé srovnávání s původními SP hrami. Na tom jednoznačně ztrácí, což je velmi nespravedlivé. Kdo chce hrát ESO, musí se od toho oprostit.
Po opravách a oživení prostředí může být ESO dobrou online hrou. -
Otázkou je, zda-li si to plynule zahraješ za všech okolností - tj. třeba i v raidu. *3*
-
Teď jde ale taky o to, aby se TES VI nenechala nijak ovlivnit MMO "TES". Já bych bral něco v podstatě aspoň na úrovni Skyrimu po všech stránkách. Mám ale obavy, že se nechá ovlivnit a že se prvky z MMO objeví v SP hře.
-
Ten bude ... ale bude na něm dělat Bethesda, ne Zenimax ... tohle jde mimo.
-
A tobě nevadila ta komixovaá stylizace? já kašlu na kvalitu grafiky jako takovou, ale nesnáším stylizované hry a TESO je docela dost stylizované. Vypadá jako komix Skyrimu. Je to samozřejmě dáno naprosto nevhodným enginem pro hru ze světa TES - komixový Hero engine.
Jinak vůbec nepochybuju, že beta testeři vyzkoušeli všechny tři startovní lokace. *3* -
To ale nie je hate, alebo bohužial číra pravda. Character creation je snáď najodfláknutejši zo všetkých mmo čo som kedy hral. Nebolo ich veľa, ale ani zas tak málo. A neviem ako ostatní, ale ja zvyknem tráviť aj 30min. vytváraním postavy a tu som bol proste znechutený.
-
Chtel jsem tu betu skusit, ale nejak mi neslo zadat adresu, porad to vyhazovalo error, ze nelze ulozit informace :(, tak jsemto po chvili vzdal
-
Přejmenuj se, prosím tě. Po přečtení první věty, kterou jsi napsal, mě trefila mrtvice.
-
Hmm,kdyby radsi udelali TES 6. Navíc se mi prici ze mi po svete TES, kterej mam tak rad budou behat bandy idiotu a psat WTF a LOL..
Uvidim casem, za rok, dva..mozna to pak zkusim.. -
První MMO co mě omrzelo po pár hodinách hraní bety - nuda.
-
Tak uprimne by me zajimalo co to vubec testujeme pri tech vikendovych stress testech. Vubec bych se nedivil,kdyz by to byly jen nejaky starsi mapy plny bugu a testovala by se jen stabilita serveru nikoliv herni mechaniky.
-
No a co, ze muzes nastavovat, kdyz maji vsichni stejne telo jen s jinou kuzi. Kajiit vypada jak clovek s drapama a kocici hlavou, kdezto ve starsich TES to byla fakt kocka. Tak samo ostatni rasy krom par jinych rysu vypadaji uplne stejne.
-
Nevím, jak je to u Vaší trolí populace, ale já jsem pochopil, že ESo kupuje v červnu+měsíc předplatného. A podobný styl dělá i u ostatních MMO. Ne to, že kupuje hry v měsíci červnu.....Už ani ta trolí generace za nic nestojí. Diskuzní byl aspoň chytrý, ty jsi evidentně blbý.
-
Tam mají přístup lidé, co tam jsou už poněkud déle;) Ne tihle "rychlobetatestři" na víkend:) Jinak jak psal Walker, takto můžeš reportovat bug. Já ho musím popsat právě na tom fóru.
-
ty rozdílný názory jsou možná taky dost dany tim, že pokud se nepletu, jsou tři regiony podle aliance a tak jsou vlastně tři zážitky ze hry, minimalně co se týče grafiky a settingu, já začal v nějaky zasněžený vesnici, ted nevim ten název, a celá ta zona se mi fakt líbila, ted sem presel do další, a tam to třeba z počátku tak graficky vymazlený nebylo... nicméně po chvilce procházení sem tam našel fakt supr místa, výhledy atd... grafika je to poslední, co bych natom kritizoval
-
ok to beru Chuan, konečně to někdo dokázal, dat sem list z jeho pohledu lepsich mmorpg
-
Kdyby aspoň byl částečný přístup abych si fórum mohl přečíst neřeknu ani popel. Support nemá smysl, protože odpověď nedostanu do konce beta testu a FAQ je o ničem jako na každé jiné stránce. Jen základní blbosti, které ví 90% hráčů.
-
to je sice pěkný, ale aspon par tech mnohem lepsich mmorpg by si vyjmenotvat mohl, staci 5, když dáš deset, nikdo se zlobit nebude, díky