Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat to jako ani ne 2 měsíce před vydáním ještě nemají dodělané nějaké věci? Vždyť x měsíců před vydáním se už mají dělat jen zátěžové testy, max vychytávání bugů. Ale aby teď pracovali na texturách, počasí, modelech? Nějaké divné ne?
  • jj je. Protože už jste zkažený nějakým standardem a jak se vám to nedostane, je to prostě špatný *1*
  • Hra s minimapou je tuctovka ? :)
    Engine tehle hry je GG.
    Preju jim hodne stesti i vsem priznivcum.
  • souboje jsou super
  • Veskoslav
    Všimnul sis té lištičky nahoře, kde se ti ukazují budovy, úkoly atd.? Mapu otvírám při vstupu do nové lokace, ale pak až zabloudím.
  • Veskoslav
    Jinak takové malé srovnávní. V uzavřené Betě jsem už nějaký pátek a pokud se dostanu dneska domů, tak Vám postnu lokace, jak vypadaly před cca čtvrt rokem. Jinak v Betě je vypnuté spousta grafických "udělátek", spousta NPC je taktéž vypnutých. Modelace stromů by neměla být finální. Nechci říkat, že ta hra je dobrá. Ale pokud mám možnost to hrát tak dlouho, tak vidím to postupné zapínání různých věcí. Ptáci a částečně počasí nebylo před cca 4 měsíci zapnuté třeba vůbec. Dále by se mělo celé klimatické podnebí měnit. Tudíž něco, co přidávají módy do Skyrimu. Dodělávají se textury, nejsou ještě zcela ve finální verzi. Jde to třeba vidě, když si přiblížíte kroužkovou zbroj a tam Vám začne dohromady stékat. Tato beta je podle mě spíše zkoučkou náporu a ohlasů hráčů než skutečným zátěžovým testem. Podle mě finální proběhne cca 2 týdny před vydáním hry v Březnu, kdy už hra pojede na plný výkon. Pak bych až hodnotil. Jinak co se týče náplně, tak pro matatody a staré hráče to nejspíš bude nudný artikel WoW a spol. Ale spousta pozdějších questů okolo 25 a výšše Vás přinejmenším překvapí a spousta vyloženě potěší. Ta beta je příliš krátká na to, aby jste si udělali obrázek. Já osobně do hry nepůjdu hned, ale až později. Ale věřím, že díky soubojovému systému a tomu, co jsem měl možnost hrát si najde své hráče. Nebude to masivní úspěch WoW, to rozhodně ne.
  • k cemu?
  • Jo jo přesně pro tebe jsou ty tuctovky alal WoW *3*
  • Stillson
    Pokud si pamatuju, tak některé bety nejedou na finálních verzích hry. Zažil jsem betu, kde grafika byla osekaná (ikdyž vše bylo na ultra) a i prostředí bylo nemastné a neslané. Potom po vydání to byla jiná hra. Tím se nechci zastávat vývojářů a ani nejsem největší fanda TES. Hrál jsem ESO něco málo pod 2hodiny a špatné to zatím nebylo.
  • Stejne vsechno vyjebalo to rozdelovani hracu na frakce. Nechat delat aliance pouze hrace mezi sebou, guardy ve meste a nazdar, nechat to zit trochu vlastnim zivotem. Tohle je o nicem.
  • The Secret World. Jedna z nejoriginalnejsich MMORPG her na trhu a bez mesicnich poplatku ci ''F2P'' sysytemu.
  • Uplne nechapu absenci minimapy. U MMORPG hry snad nutnost ne? Vsude kolem sebe vidim neustale jak postavy hledi do mapy a sam musim co minutu otevirat mapu take. Je to otravne uz po pul hodine hrani. Co po mesici?
  • fizola
    SWTOR, TERA, Neverwinter (s par vyhradami) Freečka na WoWko, Rift nie je zlý, Forsaken World (ale to len ako casual)
  • Grafika je tam ten nejmenší problém.
  • Zadne F2P hry nejsou ve skutecnosti free. Cest vyjimkam.
  • po beta testu si vubec nejsem jist jestli bych do toho sel i kdyby byla free - vlastne jsem... max. s kamaradem co by mel enormni zajem - co se tyce prispevku o totalni abcenci stylizace jsem rad, ze tu tuctovost a prazdnotu nevidim jen sam... lituju hrace co za to vyplazli peniz jen skrz znacku
  • Star Trek Online taky není k zahození
  • Nebo treba GuildWars 2, sice neni free, nutno poridit hru ale nemusi se platit mesicni pausal.
  • fizola
    Možno si z nás robia srandu a pustili hru na takej úrovni na akej bola pred rokom a toho 4.4. priznajú že to bol vtip a tu máte super MMO Skyrim *1*
  • fizola
    Huhi: JJ ja to mam presne tak isto, bavi ma dva tyždne, mesiac nič, zasa dostanem chuť na Sithské zločiny a tak stále dookola, a tá ukecaná a pomalá hra je pre mňa plus, mám rád RP, a SW je čisto na RP idelána hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit