Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Abych parafrázoval význam z mé oblíbené reklamy : "Tohle není Jim Beam" ... teda skyrim :-P
-
Tesil jsem se docela hodne ale po tom co jsem videl combat video kde zbesile behala postavicka kolem "bosse" a z meho pohledu jakoby neustale mackala jedno tlacitko tzn neustale nejake firebol nebo co to bylo a pak po deseti zmena na blesk, zase deset boltu a blesk... strasne me to zklamalo tohle by me opravdu nebavilo:/ comb at je hodne dulezity o mmo preci jen ho je tam hodne, bohuizel tech par videos kde combatje me hru znechutilo . pritom prvni videa sveta a priser me celkem navnadila. asi zkusim letmo betu jak to doopravdy je ale at nepocitaji stim ze si koupim hru s mesicem, na to to podle me bohuzel pri release nema. rad bych se pletl kvalitnich mmo je jak safranu, jedine co to drzi nad vodou je snad eve kde je pristup vyvojaru neuveritelny, aktivni podobne jako v omnoho vetsim wow. btw vcera bylo v eve pres 50k lidi online nevim co to bylo ale docela solidni cislo tusim rekord byl nekde tesne pod 70kou
-
Každopádně je to pohodlnější. A pokud se najde někdo, kdo je ochoten odpovědět, tak není problém. Pokud někomu vadí, že se opakuje jedno pořád dokola, tak toto je nešvar hodně častý jakéhokoli diskuzního fóra. Ale pořád lepší diskutovat stále dokola k tématu než třeba takové "diskuse" jako na některých zpravodajských serverech. To je panečku pěkná žumpa lidskýho myšlenkovýho odpadu ty jejich diskuse.
-
Mnohdy je lepší se ptát přímo než to hledat;)
-
Ano mám možnost jít na ofiko stránky a dohledávat informace tam. Ale také mám možnost se zde slušně zeptat přátelských a hodných lidí, co sem chodí. Zvolil jsem druhou variantu a potřebné info jsem dostal.
A ano. Pohybují se zde lidé mdlého rozumu, ale také normální pohodoví jedinci. Ovšem tak jako v skoro každé komunitě. -
Tak jestli je to (i) pro konzole, tak to chápu. "megaserver"? Tam bude jeden server jen? A lidi s myší budou hrát s/proti lidma s gamepadem?
-
Díky za základní info. Takže nic převratnýho v plánu není jestli jsem to dobře pochopil. Takže si teď jen počkám na recenze hratelnosti. Ale bojím se, že pokud zavedou měsíční poplataky, tak to bohužel už nebude pro mě. Času na hraní už není tolik, co bývalo, takže pro mne je vhodnější model mikrotransakcí.
-
Co je ted me budes pronasledovat... di si radsi dat páva a slusne lidi neotravuj, vis toho az moc takze je treba to vymazat z hlavy. Omrzi me starej obrazek ikonky dam jinej, problem trotle.
-
Největší výhoda této hry je, že to je to dělaný na konzoli a na konzoli to také výjde. Tam je obrovská mezera v trhu a na konzolový trh bylo TES miřeny už od Skyrimu, kde si konzolová populace pískala s gamepadem v ruce. Takže teď mají to samé, podobné spojene s MMO, kde se mohou poměřovat s ostatními hráči a hrát si konečně taky nějaké MMOčko... Takže nehledě na to, kolik hráčů to odradilo, na konzoli to bude pořád téměř jediná MMORPG, takže megaserver by neměl být prázdný.
-
Myslíš tu hru, která postrádá end game content, tu, ve které máš na baru 3 skilly a v instancích jde o to bosse nikoli zabít, ale ukotrmelcovat k smrti? A že by tam byly extra rozsáhlé lokace, to se také říct nedá.
-
Ty jsi ale provokatér *1* Jestli se chceš něco dozvědět o TES a jejich silných stránkách co prezentují autoři, běž si to přečíst na officiální stránky. Tady se jako odpovědi totiž dají kopírovat předchozí reakce *2*. Pořád tu narůstájí dva názory. Jeden jak je to strašně špatný ( Haters ) a druhý jak je to slušný a hratelný ( Funboys ). A to se tu mele už několik stránek a ve finále jsou odpovědi pořád stejný, skoro už kopírovatelný *1* Takže jestli se chceš o hře něco dozvědět, nesmíš chodit na předškolácký a školácký fóra games.cz
-
Bydlíš u rodičů, co? Zeptej se jich, co všechno se platí i když byt nemusíš používat......Protože zjistíš, že nákup bytu není pouze jedna jediná finanční položka*7*
-
Fungování formací? Chlape, moc to žereš...... *7* I ve Skyrimu bojuji s více nepříteli v 1. osobě, argument o ničem.
-
No do 4.4. zadnou recenzi neuvidis. Spis si k tomu pricti dalsi tyden ci dva.
-
...pametam sa, ako sme pri Oblivione slintali nad grafikou a musel som uberať rozlišenie, aby som mohol mať krajšie detaili a grafika mi to nestihala, ako som čakal na to, že ked si kupim lepšiu, aby som si nepokazil dojem-a teraz je tu MMO...
-
Trafil si.
Tak je to hlavne pre fanuškov The elder scolls, čiže je to MMO z tohto sveta, ani menej, ani viac...skušam hrať Betu a vyzera to ako Oblivion, samozrejme môjmu nahypovanemu a namodovanemu Skyrimu sa to nevyrovna, ale pači sa mi to, myslim že grafika je dostatočna, na MMO velmi slušna, trošku mam problemi s angličtinou, inak by som do toho určite šiel...
Mňa ostatne MMO vôbec neoslovili-stačilo par obrazkov a mal som dosť...PandasMutas... ale tento svet mi proste chuti... -
Mam takovej pocit, ze nejvic vyzdvihuji prave to, ze je to TES :/. Ale me osobne na tom zaujalo asi nejvic z toho co jsem mel moznost videt je pekna krajina a relativni rozlehlost lokaci a sveta. Jinak to na me pusobi jako tuctovy MMO.
-
x: tohle je plná hra??? Nepraštil jsi se do hlavy??? To fakt nedokážeš pochopit, že když jde o test serverů, tak je jedno, co mají ve hře zapnuté, nebo vypnuté??? Jde jen o to, jestli servery všechno dokáží utáhnout, když se hráči začnou připojovat.
-
Po předchozích špatných zkušennostech již záměrně nesleduji vývoj nových (ne jen) mmo her. Takže se zeptám přítomných na jednoduchou otázku, abych měl aspoň základní představu. Co tato hra prezentuje jako svoji silnou stránku? Co si autoři myslí, že mají lepší než konkurence? Doufám že to není pouze jméno "Elder scrolls", protože to by bylo sakra málo.
-
Tady jsou neexistujici kolize prave tragedie ... a to naprosta. Vede to totiz k tomu, ze ty jakozto DPS se logicky snazis drzet vzadu, protoze moc nevydrzis, ale je to nanic, protoze enemaci jednoduse spolubojovnikama probehnou a vrhnou se ne DPSka. Oboustrane samo.
Melo by to fungovat jako formace ... => dokud neprorazis celni sestavu obrnencu, nemuzes napadnout ty co stojej za nima.