Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak myslis ze to bude vypadat po spusteni? Nehlede na to, ze drtiva vetsina kritiky miri na obsah - nijak vyjimecny vuci vsemu co tu je. Navic to ma (coz je naprosto jasne videt) uplne stejny problem, jako vetsina soucasnych mmo ... po par uvodnich tydnech nebudes mit s kym hrat. Opet jsou lokace rozdeleny podle lv ... takze kdyby nekdo prisel za 1/2 roku ... tak si to da jako singla (ne ze by to ted bylo vyrazne jiny).
  • Vsechny prachy z toho pujdou na umoreni nakladu s tim spojenych. A konzolovitost nasvedcuje tomu, ze ve skutecnosti ani moc nedoufaj ze by to na PC scene mohlo mit uspech, zato konzolisti moc mmo titulu nemaj, natoz zadarmo.
  • jen tak pro zajimavost, kdyby se do toho nekomu chtelo ....

"[eng] Nord", -- SI_ITEMSTYLE5
    "[eng] Argonian", -- SI_ITEMSTYLE6
    "[eng] High Elf", -- SI_ITEMSTYLE7
    "[eng] Aldmeri Dominion", -- SI_ITEMSTYLE11
    "[eng] Ebonheart Pact", -- SI_ITEMSTYLE12

Prelozit klienta by asi slo (tohle je vysek, je toho cca 3k stringu - samo jen a pouze klient, nikoli qsty, to by bylo dalsi hromada).
  • koupeno taktéž ... máš smůlu kamaráde. Jdi si prorokovat jinam.
  • ok aspoň tak, ale solovat to do 50tky... měli by zapracovat na tý teamový složce, ted to od toho hrát to veskupině spíš i odrazuje (neni quest share, vlezete do dungu a ste každej v jiný instanci, je to dost easy i solo atd..)
  • už by to KONEČNE mohli udělat ve stylu Daggerfall (aspon, pokud ne Arena), tohle zmenšování a napírání všeho 10m od sebe je k ničemu, PC nato už rozhodně sou. Mě nebaví potkávat jednu jeskyni vedle druhý atd, chci taky trochu volnýho prostoru, víc zemí, aby tam bylo vše od sněžnejch plání, hor, lesů, stepí až po pouště, bažiny atd... k tomu příslušně oblečený a snědý/vybledlý postavy, 10000 měst a hlavně velký a složitý dungy, Oblej a Skyrim sem prostě nedohrál, Arenu, Daggerfall a Morrowind jo, takže jedem hoši, práce jak na kostele!
  • Amen
  • MMO hry obecne me moc nezajimaji. I kdyz i ty urcite maji sve hvezdy. Me zajimaji jen MMORPG hry,coz je obcas hodne velky rozdil a ty kvalitni jsou. Vyjmenovavat ti je nebudu,protoze kazdy ma jiny vkus a jen by jsi mi tu napsal proc se ti nelibi. MMORPG her je dost i originalnich,ale po tech lide ve skutecnosti netouzi(prestoze o tom porad zvani na forech) ,takze je hraje jen minorita hracu(za sebe muzu rict-nastesti).
    A WoW neni zadna originalni hra. Je to normalni kopie hitu jako Asheron Call nebo Dark Age of Camelot.
  • Lawliet
    Ve výrazný odklon od Skyrimu bych nedoufal příteli. Popravdě mi ani nepříjde logické, aby brzy vyšlo další TES. To by na ESO moc netrhli, když je to vlastně multiplayerový v něčem horší v něčem možná zajímavý Skyrim mířící na konzole, tak se jim nevyplatí z ovcí dělat rozhodující se ovce. Co kdyby je třeba napadlo, že jako singeplayer se to hraje líp?
  • KIMCID
    amen
  • Ostáva dúfať, že peniaze ktoré táto hra zarobí budú investované do ďalšieho offline TES, ktorý nás ohúri aspoň tak, ako nás ohúrili vo svojich dobách Oblivion a Morrowind.
  • Nesouhlasim s nazorem. Je moc brzo na to hodnotit takto na plno před vůbec plnou verzí a aspoň měsícem hájení.

Odepsat něco před tim než to vůbec vyšlo je prostě divný. I když je teda evidentně vidět, že to GW2 doslova žereš :D
  • Pro mě onlinovka, kterou si prostě koupím a zkusím, bude-li dobrá, rád zaplatím další měsíc dva tři...jinak ne, jednoduché.

Mimoto pokud se nemýlím, tak teď probíhal stress test, tak se nikdo nemůže divit, že se mu něco dlouho loaduje nebo laguje...to je skutečně demence :)
  • Celkem by mě zajímalo co si představuješ pod pojmem kvalitní MMO, když píšeš, že jich je jako šafránu, já bych spíše napsal, že kvalitních MMO se vůbec nedostává ... ale drtina většina je kopie ala wowko, které už je také v prde..
  • Dovolil bych si oponovat jedno EVE a dost není kvalitních MMO jak šafránu *1* Hlavně EVE je trochu jiného žánru. Jinak ten kombat system není až tak špatný jak to vypadá z videa. Rozhodně se dají skilly nakombinovat z několika stromů. Což zajišťuje trochu variabilitu skillu. Určitě zkus betu. Není to špatná hra *3*
  • Nezlob se na me ale v roce 2014 vydat hru s takovou grafikou? To je tak do telefonu ale ne na dnesni PCcka. Pro srovnani jsem hral TESo a vedle me hrala pritelkyne GW2 a bylo to az trapny jak bylo TESO graficky zaostaly. Podotykam ze mam GW2 docela rad ale nejsem zadnej jeho zarytej fanda.
    O zadnej hate se nejedna, jen mam svuj nazor na TESO a myslim si ze je zatim ve vice strankach mirne receno nedodelane a slabe. Takze jedeme si tu jen to ze vyjadrujeme nazor na hru ktera proste neni dobra.
  • Tys to moc nehral vid? Byl jsi nekdy ve fraktalech (FOTM) na vyssim fraktal lvlu?? Tam ti rozhodne jen 3 skilly (jak ty rikas) a dodge spam stacit nebude.
  • kennyB
    Budu tu za kacíře, ale ona existuje *1* A těším se na ní *3*
  • Souhlas. GW2 je stale vyrazne hezci a lepsi + bez mesicniho pausalu. TESO zklamalo na cele care. Diky bohu za GW2.
  • walltar
    U téhle hry ti neposkytne klávesnice a myš nějakou výhodu. Jestli budou hrát všichni si nejsem jistej, ale pokud by hráli, tak si nemyslím, že nějak poznáš člověka co hraje na konzoli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit