Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Ono to neni ani tak o loadingu - disk ti hrabe par vterin ... ale pak se to syncuje se serverem a to trva neuveritelne dlouho.
-
Boze ... grafiku sere pes ... bavime se o funkcnosti ... jestli budou mit stromy 3x vic listecku to nezachrani.
Co myslis, pustej si do hry ... placnu ... 1/2M hracu ... kteri nejspis maji potencielne zajem (jinak by nestahovali 20+GB) ... aby jim pekne vsem predvedli, jak to nefunguje? lol ...
Tohle byla proste ukazka plny hry. Sel sem se podivat nakonec jeste do pvp ... loadovalo se to 3/4 hodiny (coz mozna vyresej) ... ale ac sem tam stravil cca hodinu, nevsim sem si, ze by na ty pomerne rozlehly mape, slo nekde vztycit fangli/postavit tabor/... kvuli spawnu, takze to cely bylo o tom 15 minut nekam bezet, 2x si vystrelit, chcipnout ... a zas 15 minut bezet ... uzasny.
Navic sem nebyl schopen pouzit 1/2 svych abilit ... proste to dycky neco zavrcelo ... a nic. Trebas plosnak pro lucisnika ... nejde hodit "na sebe" ... coz bych jeste s hodne velkou davkou fantazie pochopil (stejne si do nej muze postava nabenout, ale nic ji to nedela) ... ale v pvp zcela zjevne nejde hodit ani na spratelenou stranu => naprosto nepouzitelny, protoze pri tom gulasi kterej panuje proste neexistuje situace kdy by nekde v dostrelu byla jen skupinka enemaku, a to jeste dostatecne staticka ... aby nezdrhla driv, nez to na ni dopadne.
V tyhle souvislosti pak jeste stoji za to zminit naprosto ubohej dosah vsech streleckych schopnosti (plati i pro kouzla samo), defakto nejde trefit ani enemaka, kterej se produciruje primo pod hradbama ... proste proto, ze je to daleko. Tohle by chtelo minimalne zdvojnasobit. -
no dungy chodime v parte a pvp taky :) ostatni se da solo..
-
Ty si sedis na mozku ze ... nebyla rec ze ma rodina kilo na den, ale ze se za to naji. A predevsim pak slo o tom, ze 300 rozhodne neni nic, a rozhodne to neni ani malo. Coz souvisi s tim, ze to co sem mel tu cest videt, rozhodne dnes v porovnani s jinejma gamesama, tuhle hodnotu nema ani nahodou.
-
ono wowo uz castecne f2p je ... pokud vim, do lv 20 muzes hrat gratis.
-
Z prvni osoby budes tohle hrat presne do okamziku, nez te napadne 1+N nepratel. Tim koncis, protoze z fps pohledu nemas absolutne zadnej prehled o tom, z jakyho smeru te kdo bije => vubec netusis, kam zdrhnout.
A jelikoz (jako v naprosto vsech MMO) tu neni (opet) vubec nijak resen boj ve skupine - cimz myslim predevsim to, ze by mela nejak fungovat formace, a ne ze se tanci vrhnou na lucisniky ... aniz by museli nejdriv prejit pres tanky ... tak to mas pri fps defakto instatnt kill odnikud. Protoze ty sutujes svuj vybranej cil, a zezadu se prihrne nekdo, koho vubec nevidis (a samo ani neslysis ...) a jednou radnou te sejme. -
Meles hovadiny, tohle vsechno vubec platit nemusis. A i kdyby se to dalo sechnat za polovinu toho co maj na webu, tak to nic nemeni na tom, ze to muzeou platit leda magori, jako ses ty.
-
Pro mě za mě, ať si celou tuhle přehypovanou sra*ku strčí třeba do pr**le, tak to jsem si trollovský ulevil :-)
-
mel jsem o vikendu betu a reknu to takhle vydrzel jsem to hrat presne 40min, ta hra je nekde na urovni spis pod ni NWN online a to NWN krivdim ty jsem hral docela dloiuho, grafiku ani radsi nezminovat nevim jestli je to shvalne okrouhane na betu, ale nastaveni jsem mel vse na high a vypadalo to hur nez WoW, prezentovane screeny a videa vubec neodpovidaji realite ve hre a nejvetsi problem je prome opet konzoloidni nadech, u SP her uz jsem si nato jak takz zvykl, ale v MMO hrat konzoli fakt nechci navic presne tomu odpovida combat, UI a ovladani a combat je takovy divny dreveny, tezkopadny, proste nejhorsi MMORPG co jsem mel tu cest a to jsem hral nebo zkusil snad vse od EQ2
-
Trol říká trolovi. Takhle si asi představuji, že začínají vtipy.... *7* Tady na games je to čistá realita.
P.S: To, že si změníš obrázek nic nemění Jacku. Mor má také více podob, ale všechny jsou v konečném důsledku stejné. -
Matematika asi není tvojí silnou stránkou co? GW2 700 Kč, ESo 1000 Kč. Poměr 1:1,4. Aby to vychazelo tak, jak jsi napsal, tak by to muselo být 1:3....Pokud ti to žerou tví kamarádi, je to fajn, ale někteří z nás umí počítat, což ty evidentně ne. A pokud jsi vzal Collectorku od ESo, tak Collectorka od GW2 stála a stále stojí 2500 a více. Což máš 2500:2100, což je poměr 0,84 ve prospěch ESo. A pokud nevíš, co je to poměr, tak už to není můj problém.
-
aha tak sem to pochopil trochu jinak, už vim cos myslel za moby :D
-
já tam viděl nějakej šíp na zádech... no dwemer pavouka s koulema si raci ani nepředstavuju, ale screen gut
-
Tak po lvl 50 je myslím content dělaný pro skupiny ... takže tam nevím jak to půjde sólo.
-
To je *3*
Skyrim snad krome Vavry a nekolika malo nespokojenych hracu... nehodnotily jinak nez velice kladne. Vzdyt je to otevrenejsi , jsou tam DRACi, pristupnejsi... no a tohle jde v jeho slepejich akorat je to co tu ctu jeste jednodussi. Aby se hraci uz nezapotily. -
...akorát to klasicky vubec nemotivuje hrát to v partě, prostě to de podle mě prolitnout celý solo, nevim jak to bude na vyšších levelech, to tam asi par dungu tezsich bude... tohle mě na tech mmorpg co sem hrál fakt štve, je to jakoby SP akorat tam pobiha X lidí a něco furt melou v chatu... Pro mě je nejlepší hra tohodle typu stále Anarchy online, ale to je bohužel v tyhle době už prakticky nehratelný...
-
p.s.
tenhle obrazek je dobrej -
no praveze co vim tak ostatni weby skyrim taky vychvalili do nebes
-
"Nekdo udela 100duvodu proc KINGDOM COME se u nelibi a bude se jeste Vousac divit."
joe, joe... ty nas joey to prece nemuzes myslet ani jako trolling z nudy. Koukni se na ostatni weby kde se pisou recenze na hry a nekoukej se jen na znamku. To ze jeden redaktor neni pro tebe idealni jeste neznamena ze tak na tom jsou vsichni ... -
akorát škoda že tady neni kvalifikovanej recenzent, podle nehoz recenze by se dalo rozhodnout o koupi. ted jsem kouknul na recenzi skyrimu a lukas grygar tomu dal 10/10 lol. ten kluk tim uplne ztratil kredit a verohodnost
škoda že vavra ted asi na recenzovani nebude mit cas, takze se asi nedockame pokracovani clanku 100 duvodu...