Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Tak tohle jde pořídit i za 1000 - 1100. Potkal sem akci i na 800,- ... nevím ale ty si nechodil na základní školu?
-
gw2 lze poridit i za 700kc,coz je 1/3 ceny tohodle odpadu,navic nema mesicni poplatky ...a veci na craft uz davno nemusis mit u sebe,staci je mit v bance...
-
Cena 1 399 Kč
-
Odkdy je GW2 zadarmo? V GW2 je soubojový systém z první osoby? Systém craftění je v GW2 vyloženě utrpení, obzvlášť těžba surovin+nutnost mít u sebe příslušné nástroje.
-
Byt si sice koupíš. Ale musíš přispívat do bytového fondu, musíš platit inkaso, musíš platit odvoz odpadků, platíš zálohy na elektřinu, vodné a stočné i když byt nepoužíváš. Dal jsi pěkně blbý příklad. A ta hra proboha nestojí 1500-1600, tolik možná stálo WoW v roce 2004, to že to tady Xkový diletant nahodil ceny z online shopu je jedna věc, realita druhá..
-
Vy tu diskutujete o penězích, jo 300,- měsíčně jde utáhnout ok.. Ale jde spíš o to, proč platit za hru dvakrát.?!? Ať si prostě vyberou jestli koupení hry, nebo poplatky, ale hele ono je tu obojí.. To je jako kdybych si koupil byt a pak ještě za ten byt měsíčně platil, abych ho mohl využívat...
Ať se buďto pořídí ta hra za těch 1500 -1600 Kč nebo ať jsou poplatky ne obojí.. to je můj názor... -
Proboha......Budeme se plést sociálně slabé? Ano pro mnohé to nic znamená moc. Ale o tom se proboha nebavíme. 300 Kč máš hned na brigádě za 1 den, nic to není. A hromada? 100 kč na den je těsně nad hranicí životního minima. A v Čr je takových 1,1%. To je i více majitelů iPad v Čr. Jinak řekni mi, kolik rodin, co mají 25 Kč/den/člověk znáš? Žádnou? Jednu? Děti v Africe mají dva dollary na měsíc a pletu to sem snad? *7*
-
Neviděl. Nemám zase čas nahrání když jsem furt v práci. Ale tohle si pořídím.
-
tys nevidel GW2 ani z rychliku co? v GW2 je tohle vsechno + mnohem vic...a je to zadarmo...
-
Jen se zeptám, čistě bez nějaké záště nebo dvojsmyslů, proč je podle tebe F2P u Tery označeno jako nehratelné? Já byl půl roku předplatitel, pak sem si dal pauzu a po přechodu na F2P model jsem až nevěřil.. oni totiž lidi co neplatí mohou dělat uplně vše zdarma.. předplatitel může pouze dělat 2x tolik daily questů, 1 hodinu denně má dvojnásobné odměny z questů a má jakýsi atlas světa díky němuž nemusí používat přepravní pegase. Já nic z toho v době kdy jsem předplácel neměl a že by to bylo nehratelné jsem si rozhodně nemyslel. Naopak bych F2P u tery označil jako skoro až utopické.. vydělávají pouze na kostýmech a abys jejich online shop mohl přetavit v nějakou formu P2W, musíš si připravit pěkných pár tisíc kč.. takže pochybuju že to vůbec někdo takhle používá.
-
Dostal jsem přístup do bety přes tento víkend a musím říct, že jsem našený. Tak rozhlehlý svět jsem snad ještě neviděl a když si myslíte, že je to už větší to být nemůže tak vás to hodí na kontinent. Zatím jsem nezažil takové nutkání prozkoumávat jako tady. Průzkum je jen tak mimochodem také odměňován a to třeba i navýšením skillů.
Dále se mi velmi líbí koncept kraftění. Mnoho grafických variant které se odráží nejenom od rasy ale i od toho z jakého materiálu zbroj vyrábíte a to mluvím jen právě o výrobě zbroje. Dokážete si představit další.
Souboje jsou také velmi dobře proracované a za tanka (já hraju štít a meč) celkem cítítě jak rozdáváte rány a třeba když uzemníte nepřítele po té co ho paralyzujete je k nezaplacení.
Osobně musím říct, že jsem hrou zatím nadšen a fanoušek Elder Scrolls si zde svoje najde. -
Do půlnoci má čas na co? Jako stáhnout 30 GB a podívat se na titulní obrazovku?
To je víceméně to, co se podařilo mně za 12 hodin. Hru sjem neviděl, ani do chracter creation mě to nepustilo, jen jsem si zasvinil 30 GB harddisku *2* -
Jenom blázen takto nakupuje. Protože kdybych to měl brát takto, tak za Diablo III nezaplatím 899 (krabice), ale 49,99 na stránkách Blizzardu...Meleš ty z cesty. Nakupovat takto, to opravdu může jenom blázen. Stejně jako argumentovat, že AC IV je na Steamu za 50 euro a dá se sehnat za 750-850 legální česká distribuce krabice... *7*
-
Ja sem koupil digitalni verzi, puvodni cena 60 dolaru, ale hned prvni odkaz na google mi nasel 15 dolaru slevu, cili za 45 dolaru je to uplne v pohode, v cene explorers pack atd. Pokud si vyberes nejdrazsi variantu tak si klidne knourej ze je to drahe.
-
Za to tvoje "NIC" se 4 clena rodina 4 dny naji. A ver tomu, ze takovych je v CR poradna hromada.
-
Nevim proc bych mel neco kupovat na nejakym xzone ...
https://account.elderscrollsonline.com/store
55*27 = 1485 (ta levnejsi varianta)
80*27 = 2160 (s dalsim obsahem)
takze nemlit kktiny by to chtelo. -
Nemusel. Ja jsem se dostal na 9. nebo 10. level a rozhodne sem u toho moc nesedel. Prvni levely naskakuji samy ani se nemusis snazit. Hra zacina az nekdy kolem te 7. urovne.
-
Jop ... nejlepsi je si to koupit, a byt pak jako bonus nasr... ze sem za to dal prachy ...
Probud se, tohle je finalni verze. Mozna odstrani par technickych problemu - ty drobnejsi jim tu nikdo nevycita, ale to ze jim nefunguji ani zasadnejsi veci 2 mesice pred launchem ... to je pr…ser. -
Nic se zamerovat nemusi ... sipy a kouzla spolehlive zasahujou i kdyz mirirs uplne jinam ... musis mit jen cil v zornym poli. Maximalne vystrel (cokoli) zasahne moba kterej je bliz kurzoru, pokud jeji vic. Cely to zamrovani je jen virtualni ... ostatne, ono by se to jinak nedalo za vetsinu postav ani hrat, pkud by totiz lucisnik mel mirit, tak musi stat ... a nechat se pri tom sezrat.
-
Nepochopil jsi narážku? Jo já zapomněl, bavím se s Jackem.. *7*