Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Akorat ze ten MP jim na tom funguje ze vseho nejhur ... ve skupine sme se ani na nekolik pokusu nedostali do dungu, respektive ... kazdej do svy instance ...
Stejne tak kdyz vlezes do zony - rekneme vesnice, a nemas tam splnino, vidis jiny veci (a jiny hrace) nez kdyz uz neco splnino mas, takze pokud bys chtel hrat s kamosem, musite spolu chodit furt. Jakmile by nekdo z vas udelal q sam ... uz si spolu nezahrajete. -
to je logika, pry 300 neni nic
-
Resi se to proto, ze ty si tu gamesku endriv musis za 1500 - 2k KOUPIT, a pak teprve muzes milostive calovat 300 mesicne + dalsi $$$ za dalsi obsah. Navic je kolem bambilion games, kde nemusis zaplatit ani korunu.
Kdyz to trebas porovnam s riftem, tak rift se nijak netaji tim, ze kopiruje wowko kde se da. Ovsem zcela gratis dostanes +- slusne fungujici gamesu (omezeni free hracu nejsou nijak drasticka - nemuzes trebas do aukce, a navic, si vse muzes odemknout vymenou za ingame menu). -
To cerny taky neni spatny no ..mno nic..jdu na BF... ten LP na tesonline nema moc cenu nahravat:)
-
PS: názor že o temnou fantasy lidi nestojí bych ti vyryl do čela. Že jsou zde masy co se spokojí s tím co jim vývojáři předhodí je smutné, ale to nic nemění na tom že jsou tu lidé co mají vkus a radši si přečtou nějakou pořádnou dark fantasy knihu, či zahrají single DF RPG, než aby capkaly mmo omalovánkami.
Jinak než mi zase dáte ban, zkuste se zamyslet proč jste nikdy nesmázly ty pořád dokola se opakující hatery CoD. Já sice nejsem nějaký extra fanda této série, ale začíná se mi zdát že to tu vedete dvojím metrem. Jeden je na fanboys Blizzardu a příznivce indie her a druhý na fandy AAA titulů -
a je to bez měsíčních poplatků? Protože jestli budu někdy za něco pravidelně platit, musí to být absolutně perfektní a 100% pecka. Každopádně to asi zkusím, zkoukl jsem nějaké video a vypadá to že skutečně existuje mmorpg co má atmosféru.
-
To moc nemusím už. Když chci sladké, dám si Hoegaarden nebo černé:-D
-
tak zkus nekdy Litovel..to je sladke jako krav..:) *11*
-
No pokud si dáš v pajzlu Ostravar, tak je hnusný vždycky:-D On sedí málokomu. Já třeba nemusím Radegast a spol. moc hořké na mě (ale ten polotmavý speciál je skvělý třeba).
-
to vis Olomocak :)..no ostravara jsme mel snad jen jednou na stodolni zrovna v tom nejhorsim pajzlu,bylo horko tak jsme byl rad aspon za to... no nejhorsi zazitek.. taky tam chteli asi 10kc za cukr do kafe,to jsem trosku nepobral :)
-
Holba Šerák? Není špatné, ale u nás se moc nečepuje. To já spíše už 13 Svijany nebo Lobkowitz. Ale tam už je poněkud vyšší cena:)
-
Radeji si dam tech 12 šeraků *14*
-
Já nevím, proč se řeší ty kecy ohledně 300 Kč měsíc. Ono je to prakticky nic.
300 Kč měsíc=3,5 krabky cigár=12 Ostravarů 12=dvě návštěvy kina (119 studentské+59 popcorn)=7 obědů v Menze=2*celodenní vstupenka na koupaliště v Ostravě (největší ve střední Evropě) atd.....300 je nic, to má brigádník v Mekáči za 6 hodin. Tohle je to poslední, co bych u hry řešil.
Jinak mám level 38. Bugnutých questů bylo bohužel mnoho. Cca skoro 1/8. V současné chvíli je registrovaných asi 15% z původních neopravených bugů a to během 2 měsíců. Skyrim byl v tom mnohem šíleněji v den vydání. Dále si prosím uvědomte, že není plné grafické nastavení hry, už jenom to, že není nastavení ultra+vyhlazování Vás muselo trknout. Dále je spousta NPC ve městech v současné chvíli vypnutá například. Jenom pro příklad v Nordské vesnici je cca 150 NPC, teď v této zatěžové "betě" je jich cca 50 například. Nejsou zapnuté i některé efekty počasí. Pokud jsem si správně přeložil fórum, tak další beta bude na konci března, kdy by jste měli vidět finální podobu hry. Tohle testování má spíše otestovat, zda-li servry nelagují a stíhají počet hráčů. Čímž ale neříkám, že je to skvělá hra. Mě osobně baví, ale koupě později. Ale chápu, že mnozí čekali asi jenom Skyrim, kde se přídá MP:) Což jde vidět i na "bugovském" fóru. Já bych dal hře šanci. Už jenom proto, že "reálných" MMORPG moc není. A tím reálných myslím bez infantilních holčiček, mečů velikosti stromů a podobných srand. -
tak masivni online rpg to asi nebude, ale když se na to koukneš jako na další rpg z tes serie, akorát s možností multiplayeru, hned je to jiné kafe a svoje fanoušky si jiste najde.
-
To je stress test = zatezovy test,to neni ani prava beta.
Zkousel jsi jine bety v stress testu??
Asi ne,jinak bys vedel ze tohle je naprosto normalni.
Ve wotlk bete to bylo otresne a po mesici temer bez bugu. -
"tard" mluvi za vse :D Jo rychle jdi vsem sdelit jak je hra blba z tveho subjektivniho pohledu. Rychle rekni vsem at si hru nekupuji, protoze tobe se nelibi. Jinym lidem se libit muze, chapes to? Kdybyste radsi napsali - Hra se mi nelibi, nepresvedcila me o koupi, ale presvedcovat lidi - "Neeee nekupujte to lidi, nenechte si kalet na hlavu" - jak nekdo psal nize, to je fakt moc :D Hrejte si vase vysnene hry, ale porad vsem cpat dokola, ze se vam hra nelibi. Who cares?
-
protoze za 2 mesice budes muset za hru zaplatit a pokud za ni zaplatis,bude to jen signal k tomu,aby takovyhle srance vydavali jako na bezicim pase,podivej se treba na call of duty,jak to funguje... (to nahore se spatne postnulo *10* )
-
protoze za 2 mesice budes muset za hru zaplatit a pokud za ni zaplatis,bude to jen signal k tomu,aby takovyhle srance vydavali jako na bezicim pase,podivej se treba na call of duty,jak to funguje...
-
Zasekaný questy??? To jako čekáš, že při testování serverů bude fungovat všechno, jak má??? Tohle není beta na to, aby hráči hlásili bugy. Tohle je jen o zátěži serverů. Já si raději počkám ty dva měsíce a obrázek o hře samotné si raději udělám sám, než tady poslouchat ty keci, jak mají udělat tohle, nebo tamto a že tohle se hráčům líbit nebude *7* Nejlepší je, jak už teď pár lidí píše, aby hru nikdo nekupoval *1*
-
A kolik tech buglych questu jsi hlasil kdyz jsi se hrnul do bety?