Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Tera má kolize vyřešený parádně.. ve městěch a safe zónách kolize nejsou.. mimo města a safe zóny kolize jsou.. když je nějaké npc mimo safe zónu, tak chodí a hráče prochází. Vzhledem k tomu, jaký je tam soubojový systém, by to ani jinak nešlo.. dát si duel ve městě kde nejsou kolize je fakt k pláči.. většina skillů prostě s tou kolizí počítá.
-
a co si myslis,ze za ty 2 mesice stihnou zmenit? budou radi,kdyz stihaji opravit bugly veci jako zasekany questy/npc,na herni mechaniky se uz sahat nebude,stejne tak na grafiku,engine
-
Je docela divný dělat si názor na hru, která má vyjít za dva měsíce a hrát při tom jen stress test. Děláš, jako by jsi zkoušel plnou hru *7*
-
300,- za mesic? To je kolik...4 krabicky cigaret nebo 12 piv? Ktery konicek stoji mesicne mene?
-
Zkus to. Podle me neni na trhu originalnejsi MMORPG hra. A po originalite a zmene porad lide volaji,ne?
Jen tutorial se jim moc nepovedl. -
1) a co jsi čekal?
2) mám lvl 12 a zatím sjem všechny questy dokončil, tak kde bude chyba?:) A pokud jsou některé težké? No booože hroznej problem co?
3) mám pocit že je to beta, tak se to dalo čekat ?:)
4) právě naopak, v partě to jde lépe. Vy se vidíte, jen oba vidí něco jiného
4) Nechtěl jsi napsat "5" ?:) Počkej si na addony ;) Telefonní seznam? Tak to máš nějakej dobrej..
6) ... -
ano dnes jsem si koupil uz novy mikrak ..takze 3dil by mel byt v pohode..pokud to ma jeste cenu..
-
your game is bad and you should feel bad...otres,smazal jsem to jeste pred koncme bety,jestli za tohle hodla nekdo platit,mel by se nechat vysetrit...
-
Pravda, tardu jako ty je kolem dost ... boze ... je to PLACENA hra => pokud to nebude naprosto revolucni, tak to do 3 mesicu krachne.
A presne lkvuli tomu aby si to nikdo nekupoval to sem pisu, ale to tvuj mozek samo nepobere ... -
Ale prdlajs ... proste nesplneni Qstu = taky volba. Trebas dostanes za ukol vrazdu ... a ty se rozhodnes, ze vrah byt nechces => qst nesplnis, a dotycnymu pripadne reknes, ze te chteli najmout na jeho vrazdu ... staci u toho ponekud pouzivat mozek. Navic neexistuje ani jedinej duvod, proc bys v MMO mel mit moznost splnit vse. Proste se nejak rozhodujes => k nekterym uloham/frakcim se vubec nedostanes.
-
Ano, ty WoW temný lokace jsem viděl.
Ty asi moc kvalitních fantasy neznáš co? *6*
Na WoW mám svůj názor, ale cenzorsko-recenzenská wowfan klika mi dá pokaždé ban když ho napíšu. Takže se nebudu vyjadřovat. -
tady byl link uz vcera ale ten zvuk je katastrofa
-
Lp cz . za zvuk se omlouvam .. zesilit po znelce .. :)
http://www.youtube.com/watch?v=tWvnDkx5FWc -
Fankids gonna fan
-
talk to my hand
-
A všechno se opravilo, ale jak chceš opravit něco, co je už zezačátku rozbité? Ta hra prostě působí nudně, přes souboje, questy, lokace. Jako já neříkám, že by to nemohli zaplnit, ale jsou dva měsíce do vydání a já pochybuju, že to do vydání zvládnou. Co z toho, že to za rok může být dobrá pecka, když tam pravděpodobně nikdo nezůstane...
-
Osobne se mi podarili dokoncit vsechny Questy - Ebonheart pact.. zatim lvl 10.. Jako proste nevim co lidi cekali, ja cekal vicemene to co ted v bete zazivam. Jit do bety a cekat revoluci, proc? Nikdo, nikdy, nikde nerekl, ze hra bude revolucni a nejlepsi :D Ano je to dalsi MMO v rade pro priznivce TES. Jistou komunitu lidi si chytne, treba skonci free to play, kdo vi, je to pravdepodobne, ale proste pokud se to nekomu nelibi, tak at si hru nekupuje. Vsude tady na Games.cz vidim jen zbytecny hate. Nikdo nikoho nenuti :D
-
1) je to proste dalsi mmo v rade, nic vyjimecnyho co se funkcnosti/funcionality tyce.
2) na to ze to ma vyjit za 2 mesice, je to naprosto neuveritelne zabugovany. Nektery typy qstu jednoduse nefungujou vubec - po dvou dnech sem skoncil ve stavu, ze sem mel cca 7 qstu, a z toho 5 nebylo funkcnich a 2 byly pro muj lv moc obtizny ... V takovyhle terminu bych ocekvala naprosto funkcni hru, maximalne s drobnostma na odladeni. Naprosto bezne zustane postava viset v rozhovoru pripadne jiny akci ...
3) neuveritelny loading - loaduje se porad a vsude ... a neni zadna vyjimka ze 15 minut i vic ...
4) co se tyce mechanik hry, defakto se to neda hrat jinak nez single. Spousta lokaci ma nekolik fazi, ktere zavisi na tom, v jakym stavu ma postava qst, a kdyz chce jit s kamosem, kterej ten qst ma jinak ... tak proste smula, oni sice budou trebas ve stejny vesnici, ale neuvidej se.
4) Naprosto sileny a desny UI. Zadna minimapa, invetar ve forme telefoniho seznamu, ovladani naprosto priserny (konzole z toho smrdi na 100 honu). -
Co? Seriously? Nazor? Smysl? Podstata? Co tim mas na mysli? Jen hate hate hate..
-
Je hanba, ze se cesi neuci anglictinu..