Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Kolize hracu v MMO je cesta do pekel. 20 lidi bude stat u quest givera / vendora, pujdou na obed a dalsi si uz neskrtnou. Neodevzdaji quest. To samy v uzkych pruchodech.
-
Hra pouziva dost mechanik z jinych her, ale libi se mi, ze v mnoha vecech jde svym smerem. Neni to pecka, ale ani to neni propadak. Bude to trosku nadprumerne MMO v TES svete. Uvidime jak dopadne end-game, ale ja od neho ocekavam hodne :D Snad se z toho nestane chaoticke pobihani ala Guild wars 2 :) Jedine co mi v bete vadi jsou nahravaci casy, jinak s nicim nemam problem. Questy funguji, combat taky, nekdy je to opravdu vyzva napr. questy pro Mages guild nebo Fighters guild, fakt dost nastavena obtiznost :D
-
WoWko nehraješ z první osoby. Jako můžeš argumentovat, že to jde hrát i z třetí, ale proč potom nehrát WoWko rovnou?
-
Hraju to už druhej den, ale že by mi ta hra něco dala *13* to ne... Žádá interakce, prozkoumávání světa, abych se zastavil a něco zkoumal či prozkoumal.. Přijde mi, že se jen honim z místa na místo... Nic revolučního, další tuctové mmo, které neni ničim výjmečné a přijde mi že se i chvilkama nudim *9*
Mylim si, že za takový prachy tahle hra asi nestojí... -
Zalez zpátky do díry a vylez, až začneš psát jako člověk.
-
i ve wowku máš temne lokace, každopadne lidi se chteji radši bavit než mit depku proto o temne fantasy nikdo nestojí
-
kolize nejsou ani ve wowku a nikomu to nevadi
-
to už je spíš městská fantasy, navíc se mi v ní nepáčí ty vymyšlenosti s řešením úkolů pomocí googlu (nebo nějak tak to psali, hru jsem nikdy nezkusil). Každopádně mám na mysli klasickou temnou fantasy.
-
ale keby tam mali jedneho cloveka prekladaca do roznych jazykov (spanielcina,cestina,polstina atd) tak by to bolo spica.
-
Zalezi kterou definici fantasy mas na mysli. The Secret World je take podle nekterych definic fantasy a pro deti urcite neni *2*
-
Kolize postav jsou v MMORPG spis vyjimkou,takze to asi malokoho prekvapuje.
Pokud je to tvoje vicemene prvni MMORPG,muzes se bavit kralovsky. Neni to totiz asi spatna hra. Jen je to neco,co uz tu bylo stokrat. -
Dočkáme se konečně fantasy MMORPG, které nebude vyloženě pro děcka? Tato hra vypadá nadějně.
-
Takže tak jak to plánuje Camelot Unchained?
-
Ta chybějící kolize je hrozně divná no.
-
Ta hra ma jeden velky problem je to ako keby singleplayer nasilu prerobeny na multiplayer ale zas to je zazitok hrat The Elder Scrolls v bete tie bugy su snad vsade rekrod nahravania mam asi cez 30min (ta ista lokacia sa na druhykrat potom nahrala ani ne za 5s *1* ) cize rozptyl lodingu je tam krasny od 5s do 30min *15* ale je to zatial len beta tak dufajme ...
-
MMO nehraju, ale v ramci free trialu (ci co to bylo) jsem nakouknul do Stary Republiky ve Star Wars – jenze to jsem ve vysledku dyl stahoval, nez hral. A ted jsem navstivil i Online Elder Scrolls. A musim rict, ze to ma narozdil od SW neco do sebe – a nejspis to bude pohledem z prvni osoby. Jen skoda tech ostatnich hracu, vsude kolem poskakujicich a skrze me probihajicich. Kazdopadne se za tim svym Khajiitem nejspis jeste podivam :)
-
Děláš si srandu? Skyrim je proti tomu extrémně realistická hra a to teď fakt nehatuju. *3*
-
Uz i me. Dekuji za opravu
-
Icotech-kolega to vysvetlil pekne. Offline titul se jednou prelozi a je klid. Online titul se meni temer kazdy mesic.
-
koupeno