Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Kterej odkaz ti nefunguje? Mě v článku fungují všechny.
  • osobne ja si rad kupujem original hry prave preto,ze su opatchovane a v cestine
  • ano,mas pravdu.Zial v poslednej dobe vidime rozne "profesionalne" (ak uz si to tak nazval) tituly v cestine (niektore dokonca s dabingom! (Assasins creed,Prince of persia,Skyrim bol v cestine).Tak preco nie ESO s textom pre CZSK komunitu.Polstina tak isto nie je vynimkou.
  • Me ten nefunkcni odkaz vadi z principu. Googlovat umim *4*
  • Kein
    Mě se ta hra zatím líbí, rozohodně ji řadím mezi ty lepší MMO, ale nějak mě moc nechytla nevím čím to - Hratelnost dobrá, grafika mi přijde taky pěkná, questy jsou zajímavé, rozhodně nesouhlasím s tím, že to jsou questy jako v jiných mmo, jak tady někdo naspal a bugy tomu opravdu vyčítat nehodlám v tomto stádiu vývoje. Ale i přes to všechno mě to nebavilo natolik abych u toho vydržel celý víkend před chvílí jsem to odinstaloval a měsíční poplatky pro mě osobně tu hru uzavírají. Kdyby to bylo F2P možná bych to ještě zkusil, potenciál to má.
  • Jak muzes byt zklamany z neceho, co ani nikdy nebylo v planu? MMORPG hry na profesionalni urovni se v CZ jazyce(i kdyz nechapu proc v CZ kdyz jsi slovak) nedockas asi nikdy v zivote.
  • ano, nejlepší česká stránka o TESO je přesně ta. Ale neboj, stačí napsat do google elder a hned vyjede jedna z předních stránek právě nejlepší česko (vlastně i slovenská) stránka o TESO. Určitě se na tu nejlepší českou stránku podívej. *3*
  • čech je čech, rom je rom *3*
  • To je ta,na kterou tu porad nefunguje ten odkaz?:)
  • kennyB
    Sakra, nestraš *1*
  • Já si myslím, že lžou a že používají samozřejmě upravený Hero Engine. Já TESO sleduju od ohlášení a dobře si pamatuju, jak negativní reakce mělo ohlášení, že TESO bude používat Hero Engine. Upřímně, neznám jedinou hru, u který bych nedokázal dohledat, jaký používá engine. Je mi tedy divné, že neexistují žádné informace. Vždyť pokud se jim podařilo vychytat hodně lidí v pvp, měli by se tím enginem chlubit.

Co do grafiky je to Hero Engine.
  • krutovladcecz
    Strašná to hra wowo v novem obalu a ještě k tomu nefunguje... Diky za betu kdybych ji nehrál možná bych si hru koupil *1*
  • Taky názor:-)
  • kennyB
    Tak alespoň se dokáže omluvit.
  • Ono jich 50 milionů jednou bude, ale 45 milionů z nich budou romové.
  • Honza je ještě v pohodě. Zkuste nějaký trochu negativní názor hodit na nejlepší českou stránku o TESO a to teprve uvidíte. *3*
  • až bude čechů 50 milionů, tak se možná dočkáme. *3*
  • je hamba,ze ta hra nevychadza v cestine.Podla mna by taka hra textovo nemala vyjst len v 3jazykoch (EN,DE,FR).Myslim,ze prelozeny text by ich az tak nezatazil.Za mna obrovske sklamanie v tejto hre - nehovoriac o pohyboch.Nadherne pohyby ma Assasins Creed,pripadne Skyrim - toto je ale odpad.Chceli sme si ju kupit,ale nehrozi...
  • Kdyz uz tu padlo namluveni questu v porovnani se SWTOR tak v tom ma rozhodne SWTOR navrch. Tam totiz jsou questy nejen namluveny, ale i "zahrany", tzn. v prubehu zadavani questu se NPC pohybuje, dela neco a povetsinu casu se na to hezky kouka. V ESO bohuzel jen stoji a predcita text questu, skoda.
  • rozhodne to jak se to chova v zergu na pvp je parada..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit