Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Kdo hrál betu, je tam znát nejaký posun v dizajnu oproti Skyrimu, nebo to trpí stejnými kiksy?
-
Docela povedené zobrazení originality TESO - bílý prostor je originalita, tmaví neoriginalita. *3*
-
Pár questů je rozhodování, rozhodně od 5. levelu do 15. levelu jsou minimálně 4, co jsem našel. A jsou to spíš rozhodnutí, komu pomoct, jak pomoct, zabít či nezabít. Zase nic světoborného.
-
Ano, kolize zapnuté nebudou - minimálně kolize u hráčů určitě ne. U mobů si nejsem jistý, ale zatím jsou mobové jen vzduch a asi i vzduchem zůstanou.
-
Dokonce i prastarý LOTRO má všechny questy bez výjimky řešeny tak, že když jsem ve skupině a jeden člen skupiny splní daný quest, splní ho všichni. *3*
Tak k čemu se dělat s dialogy, když to není nic jiného než pár informací, proč jsem ten quest dělal? Podle mě je škoda, že neexistuje nějaké rozhodování a že lze klikat zcela naslepo. -
Tady to funguje jinak. Skupina=5 zabití=/=2+3.
-
pekne napisane,dakujem za vysvetlenie
-
Pro me je to zobrazeni naprosto zoufalyho stereotypu dnesnich MMORPG. 0/6 my ass.
-
Jj, ale kuš nemá. Ty mají koule, ale tu nemám bohužel screenovanou. Ale vypadá lépe jak ve Skyrimu.
-
Prosim lidi, nekupujte to ! Mejte zdravy rozum a nepodporujte podobne hry ! Nenechte si dal kalet na hlavy placenim za tyhle parodie !
-
nějakej ten dwemerskej pavouk, akorát má na zádech kuši :)
-
O bílou tečku?
-
Skupinovy quest je v snad v kazde MMO (z tech nekolika, ktere jsem hral). Jde o to, ze v zadne MMO neni zadny quest vyslovene solovy, skoro vzdy si muzes vzit do party kamarada a delat questy spolecne a pak je zvykem, ze pokud jeden z tech dvou zabije moba, ktery je na splneni questu potreba, tak se kill zapocitava obema, to je to co mel na mysli.
Co se tyce selhavani v MMO questech tak reseni je jednoduchy, kdyz selzes, tak ten quest naberes znova od toho NPC, ktere ti ho dalo, nepotrebuijes zadny reload. -
Když už jsme u toho ESo, poznáte, o co se jedná?:)
http://2imgs.com/2i/i/52f79706/37ebfc24a69fbdf3b3a96de9dec4207a/e6d494be6d.f.png
a kdyby nefungoval:
http://2imgs.com/e6d494be6d -
Mám jeden dotaz. To procházení enemy mobů jako by tam nebyly je i v pvp? Nebo v plné hře to být nemá? Tohle je pro mě jeden z největších problémů v combat systému a hodně mě to odrazuje od koupě. Samozřejmě mimo pár dalších věcí.
-
pokud snad mají oba stejny ukol a jsou ve skupině tak se snad killi atd.. počítají dohromady ne ? vždyt tohle umělo kdejaky mmo už před 15 lety *7*
-
Postupne se doberes k hatu uplnemu ze... *15*
Hru omlouva ze to je stale betaverze?? takze vetsina veci asi nebude fungovat. No co tu ctu a nejen od tebe vidim ze vetsina lidi nato hlavne nadava... ne ono si to sve permanentne platici priznivce prece jen najde. *3* -
Byli takové questy ve Skyrimu, nebo Oblivionu? Pokud jo, tak já si žádné takové nepamatuju. Semtam je tam nějaký quest, který ti dá na výběr několik možností co udělat, ale nemá to moc velkou váhu. Hromadu questů tě nemůžou nechat selhat, protože je to MMO. A to nejde reloadnout.
To s těma skupinovýmy questama už někdy bylo v nějaké MMO? Pokud vím, tak sem zatím vždy měl quest pro sebe. Pokud takový quest nebyl přímo označený jako skupinový. -
To není žádný konečník. Oni by museli dát někomu u nás k dispozici nějakou část hry - záleží, jak ty texty mají po technické stránce řešené. Ten někdo by pak s tím tady musel pracovat, vytvořit překlad. Následně by při každém updatu musel zase ten někdo upravovat překlady, pokud by byly nějaké změny - a kdo zná MMO, ví, že se texty ve hře opravují velmi často. Vývoj by se docela opožďoval. Tohle by fungovalo, kdyby texty ve hře byly dělané jako moduly, pluginy, které by člověk přiložil ke hře a ta se přepsala na jiný jazyk. Tak t ale dělané zjevně nemají. *3*
-
Já už tu v podstatě skoro-hatuju, uznávám. *2* K těm questům mi to nedá a občas mám pocit, že hráči fakt nehrajou pozorně, nebo jsou jim ty nedostatky úplně jedno.
Ale musím dodat. První hodinu jsem questy poslouchal a četl. Pak už jsem jen rychle všechno odklikal a světe div se, bylo to úplně jedno. Já bych čekal u takové hry, že nebudu moct klikat na cokoli jako opice a že jaksi dialog k něčemu povede - pouhé informace jaksi nestačí. Čekal bych, že když se ukliknu, když nebudu číst dialogy, tak prostě můžu quest pokazit. Na takový quest jsem ani jednou nenarazil a stačilo naslepo odklikávat - dialogy tedy kromě čistě informativního charakteru neměly jiný účel.
Jsou takové questy i na vyšších levelech (nad 15)? Fakt nezáleží, jak ten dialog vedu?
Dostala mě ještě jedna věc. Šel jsem do skupiny s kolegou. Měli jsme za úkol zabít xy mobů. Byli jsme u sebe. Já moby zabil, kolega ovšem jednoho opomněl. Já měl úkol splněn, kolega ne. Jak je to možné? Copak skupinové úkoly se neplní jako skupina? Tj., že máme z úkol zabít 5 mobů, já zabiju 3, kolega ve skupině 2 = hotovo. Zkoušel někdo?
Ještě jedna drobnost. V tomhle MMOčku je příliš zjevný, že na mě někde čeká nějaký quest. Jdu po pláži a vidím předmět a hned vím, že ten předmět vyvolá quest. Já nevím, ale mě tohle nepříjde dizajnérsky úplně vyspělé. Je to i v regionech pro vyšší levely?