Přejít na výpis diskuzí
Spuštění Warlord of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
15.11.2014 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
škoda že redakce neudela letsplay na tohle
-
I přes problémy (lagy, dc, garrison, fronty) jsem zatím lv97 a to expení v lokacích se mi hodně líbí. Na rozdíl od pand to má takový epický nádech (Orkové, hrdinové, Draenor, plamenná legie).
-
No podle me je to solidni EPIC FAIL. 10 - 15 minut ve dve hodiny odpoledne tzn par hodin cekani vecer. Plus nefungujici garrison, lagy a pod. Ted zrovna jsem na cisle 1400 na drakthul. Vsechny PVP servery jsou locked. A cislo bude dale stoupat s vecernimi hodinami. Dobra prace. Tohle jeste povedenjsi taskarice nez D3. Blizz stejne jako ostatni firmy jasne dokazuji, ze pompa, hype a nahonene ego je dulezitejsi nez hraci. Bych blil!
-
-
Tak bli a nebul.
-
-
Ak mám info správne tak na battle nete je momentálne až 3,5 milióna ľudí. A k večeru poČet stúpa
-
jj servery v haji i tedka, sotva se prihlasim na battlelog a do Diabla 3 uz vubec ne.
-
Tak ja vcera ve 02:00 rano mel cekacku na velkej server 2500 lidi. A nakonec jsem se dostal na server po 03:30. *3* Nevim,rozumim a uz jsem par launchu zazil ve wowku,ale evidetne to nezvladnuli. Garrison v podstate zablokoval 70/80% lidi na zacatku Dreanoru a mnoho z nich tam treba uvizne na pulhod az 1 hod. Protoze,je to instancovana zona pro kazdeho jednoho hrace,tak to je to tam proste v "renaultu" *1* A clovek,kdyz si nedavno shlednul videjko WoW:LFG ,jak tam rikaj,ze cekali,ze budou potrebovat na spusteni a udrzbu 15-20 lidi apod srandy a pak den dve na to v podstate totalni kolaps WoWka a jejich vyjadreni,ze necekali takovej zajem o WoDy je fakt vtip :D Nejake veci se nemeni ani po deseti letech a ty starty Blizz fakt neumi ani po tak dlouhe dobe. Doporucuju jeste par dni pockat,az trochu upadne napor v zacatecni zone a pak teprve zacit hrat. Jinak to vypda dost dobre musim rict. Oproti Pande a Cate to ma suprovej nadech,hudbu i nove napady :D Patience mates, patience :D
-
-
Stejné Q, stejné dungeony, stejné všechno s tím rozdílem, že nezabijíš 10 vlku ale medvědů a tak.Hlavní boss v dungu není trpaslík, ale letající elf.A nesmíme zapomenout na to, že jedna z jeho abilit není firestorm ale icestorm.
-
-
Nojo měli tam dát radši bosse s kalašnikovem a questy už nedělat vůbec pro expení, ale dát tam jen texty pro ty kteří umí číst a chtějí. tl;dr Retar't' alert! *6*
-
A Garrison je stejne jako co? Nevim, co cekas jineho u deset let stare hry,ktera je vicemene stale uspesna,at se ti to libi nebo ne. Kdyby to bylo v nesnazich a nemelo to dost hracu apod,bych cekal nejake vetsi zmeny... ale budiz,tvuj nazor beru. Ono totiz v jinych MMO ty questy jsou totalne revolucni a uplne o nicem jinem vid? *1* *3*
-
-
-
Na velmi přelidněných serverech čekám klidně i pár hodin.
-
čo viem tak čakačka je momental 10 15 min. na veľmi preľudnených serveroch je to 30 min.
-
Ja bych spis ocenil kdybych mohl hrat, kdyz to mam zaplaceny...