Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Square Enix... :)
  • Black_Hand
    odkazovat se na vgchartz, ktere jsou jeste min spolehlive nez pachter....ts ts ts. no co taky jsem to delal, ale prestal jsem.

a zajem o pokracovani bych asi mel. ale bez adama. a nejakou uplne jinou postavou, ktera jen slysela o tom co se stalo na panachee.
    • Viktor_H
      Jenže kam jinam?
      • Black_Hand
        kdyz duveryhodny cisla nemam tak zadny neuverejnuju. pak jsem jako blesk. lepsi starsi cisla, nez cisla vycucana z prstu: http://www.industrygamers.com/news/deus-ex-revolution-sells-218-million/ http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-04-deus-ex-human-revolution-sells-2-18-million http://www.gamasutra.com/view/news/170264/Square_Enix_swings_to_profits_following_strong_Deus_Ex_sales.php .
  • Jasne ze pokracovanie by bolo fajn, ale nech sa na mna nikdo nehneva, tak mne HR az taky super neprisiel (DE1 aj DE2 odohrane nespocetne krat). Skoda, rad by som uvital trochu oldschool pristup, ale to by na dnesnu dobu nebolo dostatocne cool.
    • yuri337
      Bláboly, stačilo hrát na nejtěžší, vypnout všechny pomahače a žlutě nasvícené předměty, žebříky a dveře. Hra pak byla příjemně obtížnější.
      • Blaboly. Tak zrovna toto mi vobec nevadilo. *6*
      • Zayl
        To nasvícení je zrovna poslední věc kterou má smysl vypínat. Zvýraznění interaktivních itemů v jakékoliv hře je logické, protože hráč může manipulovat pouze se zlomkem předmětů na obrazovce.

Každopádně třikrát hurá.
        • Black_Hand
          ani ne, dobry level designer (pripadne i game designer nebo grafik) umi nechat interaktivni veci vyrazne tak, aby hraci hned doslo, ze jsou interaktivni. tohle je jen berlicka pro designery, kteri si sebou nejsou moc jisti.

v DE nebyl vubec problem s tim poznat co je a neni interaktivni i bez highlightu, takze neni co resit.
  • KronosDeret
    Adamovy prvni nanotech implantaty :) To bych si zahral
    • sly_boots
      nemyslim, ze by sa tvorcovia vracali k Adamovi. jednak svoju ulohu uz vo svete Deus Ex zohral a navysejeden z koncov HR umoznuje Adama zabit, takze by velmi nedavalo logiku ho prniest nazad. Aj ked nejakou barlickou sa to vzdy da. Tvorcovia sa ale snazili spravit seriozny pribeh a tak by sa nechceli "znemoznit" ozivovanim mrtvol.
      • Shepard taky v jednom z možnách konců dvojky ME zomrel
        • sly_boots
          a presne na to narazam. ME malo podla mna pribeh pomerne hlupy, ale dostatocny. Deus Ex sa snazil mat pribeh, ktory by obstal aj vo filme a preto myslim, ze by ho nepodkopali tym, ze by sa kriesili mrtvoly. Ja som napriklad cely Hyron vyhodil do luftu, pretoze takto ma vyzerat poriadny cyberpunkovy koniec. A hrat potom opat za Jensena v pokracovani, pri ktorom budu mat tvorcovia rovnako seriozne ambicie by mi tlacilo nerv niekde vzadu v hlave :)
  • lol uz davno som nelutoval peniaze tak ako ked som ich vyhodil za posledny diel tejto sajbrpankovej frasky..
  • I didn't ask for this ...
  • kostejnesmrtelny
    Pokud mi slíbí, že se polepší ohledně možných konců, půjdu snad i do předobjednávky.
    • Black_Hand
      ja to bral jako konec "vymyslete si sami". taky jsem pak nahodou vymyslel konec, ktery bych videl radsi. daleko vic by vyuzil Elizu. hlavne tu vec, ktera Elizu inspirovala. tedy "Pokec v0.0000001", hrajici si na psychoanalyticku :).
      • kostejnesmrtelny
        Eliza byla bezchybná; klidně by se okolo ní mohlo točit celý pokračování *14*
        • Black_Hand
          tak muj vysneny konec by byl nasledovny:

v souladu s inspiraci elizy, by te za celou hru eliza vyprofilovala. ona te totiz, jak sama rekla, celou dobu sledovala. nakonec by ti rekla, ze si ji inspiroval k tomu aby se oprostila od tech co ji neustale vyuzivali k ovladani lidstva a jako darek a pritom dukaz by vybrala finalni moznost ona sama, dle toho jak si hral.
  • Autoflower
    petr to psal asi namrdany ''Square Enic '' ?D
  • Zájem by byl velký. Chtěl bych ovšem, aby se vrátil Jensen jako protagonista a aby se hra o trochu více zaměřila na "sociální zóny" a méně na ty plíživé. Taky bych chtěl větší důraz na nelienaritu a obohatit mise, občas se dost táhly. Taky bych chtěl, aby ta hra byla dospělejší (černý trh, demonstrace, unášení lidí a kradení jejich augmentací apod přímo ve hře, ne jen tak sem tam zmíněné). Aby to nevypadalo, že DE jen kritizuji. Myslím, že to byla skvělá hra. Osobně tak 8/10.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Wf21Dl1vNvg
    Tak podle mě by se dost dobře mohlo jednat o pokračování.
    A pokud ne teď, tak ještě tenhle či příští rok bychom jej dostat mohli tak jako tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit