Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Přijde mi celkem sympatické, že Square Enix mluví takhle otevřeně o svém přístupu k jednotlivým značkám. Nedávno se Macuda vyjadřoval k Hitmanovi, teď zase Deus Ex. Je fajn vidět, jaké uvažování stojí za některými rozhodnutími.
    A menší odmlka by mohla sérii Deus Ex jen prospět. Hlavní je, že se se značkou stále počítá. Ostatně Adam Jensen se zatím o další díl jistě neprosil.
    • Ristoro
      Souhlas. Jsem rád, že Deus Ex bude a ještě více mě potěšilo co řekl o Hitmanovi, že ho sám má rád a nechce ho zničit. Hitman je pro mě srdcová záležitost, jedna z mála sérií, která si drží svou tvář a kvalitu za všechny ty roky. Ještě by bylo super kdyby do nové série vrátili zpátky Jesper Kyda, bez té jeho temné atmosféry to není úplně ono.
      • uaxpk
        OST Blood Money je perfektní, také bych byl rád kdyby se vrátil.
  • Mandkind divided byl úžasnej, jasne zprznily naši řeč, ale to s rapidně klesající úrovní jazyka dělá každý. Otevřené město plné alternatvivních cest, zábavné vedlejší mise, flashbacky jedničky, nové augmentace, Střety s policí a jejímy heavy augmentym boys, dabing Adama J. Škoda, že massy hru odsoudili kvůli mikrotransakcím, velká chyba vydavatele, že je tam pushoval. Kdo nemá povinně koupit a i se Season pass.... Jo a hudebně to byla taky pecka!
    • maros.goc
      skvela hra ale herne to bohuzial nie je tak dobre vyvazene ako Human Revolution - Directors Cut
  • za mě škoda, herně bych se radši vrátil do světů Deus Ex, dobře restartovného TR a vůbec nejradši bych byl hrál zase s Garrettem.
    • Já bych se nezlobil za Legacy of Kain(ať už nový díl nebo remaster). Jedna z nejlepších upířích serií.
  • Tohle je pro mě úžasná zpráva, protože jestli opravdu bude další díl Deus Ex znamená to, že můj život zase bude mít smysl. <3
  • Lidi jeste nezapomeli jak pokonili posledni dil tak je treba chvili pockat aby se v lidem zvysila hladina nostalgie v krvi.
    • A jak ho prosimtě pokonili? Je fakt, že příběh byl slabej, ale jinak? Co se hratelnosti týče, byl MD lepší, než HR. Atmosféra byla taky dobrá, nový schopnosti zábavný a užitečný, prostředí ušlo, i když na Detroit futuristická Praha nemá. Mikrotransakcí bych si ani nevšim, kdybych nevěděl, že tam jsou a prznění čehokoliv českýho mě vyloženě bavilo. Jediný zásadní mínus tedy je absence augumentovanýho Miloše, případně aspoň Krndy.
      • Pilgrim66
        On ani ten příběh nebyl špatnej, jen byl prostě až moc krátkej a působilo to spíš jako intro.
  • Upřímně Human Revolution byl super díl, ale Manked Divided zavánělo transakceme, upřímně graficky taky nic moc a hlavně dialogy a práce s nima jsem čekla lepší stejně jako stealth a proto si myslím, že to moc lidí ani nekupovalo, jelikož šla kvalita prostě dolu .
    • naopak graficky je hra super, stealth je taky super, mikrontraskace jsem ve hře neobjevil, problém je málo questů, málo lokací, kratší herní doba a nic moc příběh, jinak zpracovaní Prahy a Cyberpunku jde mého dobře zpracované. Já jsem byl spokoken, slabší 8...
      • maros.goc
        ta hra je evidentne nedokoncena, malo noviniek, urychleny koniec pribehu, nevyuzite postavy..atd
      • danny_the_hound
        Ja som mal po dohratí pocit, akoby vývojárom pred dokončením hry došli peniaze / čas. Pokiaľ ide o dizajn sveta, ten majú perfektný a len veľmi málo hier vo mne dokázalo vyvolať také silné ponorenie do prostredia. Mnohé lokácie boli až maniakálne detailné (nepovinné byty v Prahe so svojimi mikropríbehmi, kníhkupectvo s rozhádzanými knihami, starožitníctvo s "companion cube" v suteréne... *3* ) a hudba od McCanna bola opäť prvotriedna.

        Na druhej strane akoby hra neprešla dostatočným vyladením balancu -- už dosť dlho pred koncom som bol až príliš naboostovaný a veľmi ani nemusel riešiť, akú taktiku zvolím (a tom som hral na najvyššiu obtiažnosť), vadila mi chýbajúca korektúra niektorých českých textov a náhly koniec, kedy sa nejedná línia ani nestihla uzavrieť, doslova kričal o nešetrnom rozdelení na viac dielov.

        Otázka je, či je vôbec v súčasnosti finančne únosné vytvoriť hru, ktorá by mala takto detailné prostredie A SÚČASNE dôsledne odladený dizajn úrovní a progress postavy. Deus Ex nie je Call of Duty a ani keby mala všetky svoje tradičné zložky dotiahnuté k dokonalosti, asi by sa z princípu tak dobre nepredávala a nezvládla zaplatiť. Uvidíme ale, ako sa v tomto smere bude vodiť Cyberpunku. Možno veľmi príjemne prekvapí.
        • souhlasím, Cyberpunk bůh ví jestli vyjde a z prohlášení, že chtějí vytvořit ještě větší svět než u Zaklínače mám třesavku, zrovna u cyberpunku, kde je atmosféra, desing, leveldesing, architektura až na první pozici, vytvořit ještě větší svět než u Zaklínače? Proč? Už ve W3 ten svět byl místy dost nudný.

          Hrál jsem to taky na nejtěžší a přišlo mi to ok, jelikož jsem jel místy až 100% stealth, tak jsem moc nebojoval, takže v tomhle úplně nevím.
    • 0011
      Sice jsem Mankind Divided dohrál jenom 4x oproti Human Revolution(5x základní hru 6x goty edici) ale rozhodně bych neřekl, že kvalita šla dolu, šla naopak nahoru, ale ne o moc, proto byli někteří hráči naštvaní. Přítomnost mikrotransakcí mě sice štvala, ale hra mě ani jednou nedonutila je využít a taky jsem to neudělal, díky new game+ v GOTY HR a MD mají oba díly vynikající znovuhratelnost. Taky mám HR radši ale aspoň si přiznám, že za to může hlavně nostalgie, nicméně v dalším díle bych uvítal větší skok v kvalitě od MD, jen ať si dají na čas, na kvalitní hru si rád počkám
  • Jack1947
    Potřebujou chvíly čas na rozmyčlenou, tak lepší než aby hned uspěchali vydání 3tího dílu tak si daj oraz *4* to beru.
    • nemužeš si ty bláboly po sobe alespon prečíst?
      • To je ale úroveň diskuze. Nejsi ty náhodou Míla Rozner?
  • maros.goc
    no jasne, zrazu ....Square to vsetko posralo samotne tym odkladom trvajucim polroka pocas ktoreho hru uplne domrvili ...to ma clovek uverit tym im dristom ze zrazu vsetci presli k Marvelu? vsak Square si od ambiciozneho Deus Ex Universe slubovalo vela a chystalo velke veci...sami si to pos...li a boh vie ci si na dalsi diel nepockame celu dekadu
    • Sry ale cyberpunk je cyberpunk, tohle není masovka a nikdy nebude, pořad je to pro menšinu, se podívej na Blade Runnera 2049, fantasticky film a stejně to v kinech projel, jsem rad, ze to ještě nezabalil
      • maros.goc
        a navyse nechapem na co narazas, Square vytvaralo obrovsky Deus Ex Universe....a dnes po nom ani pes nestekne
        • Narazím na to, ze prodeje nejsou asi úplně ideální...
      • maros.goc
        no keby to bolo pre vacsinu, tak by sme v tom cyberpunku zili ....samozrejme ze to vyznava len specificka skupina ludi, ale co sa tyka hracov, cyberpunk je v hrach velmi oblubeny a je prakticky vsade
  • Hlavně Marvel ukončil podporu onlinovky Marvel Heroes a na PC a na konzolích teda nebude nějakou dobu žádná hra kterou by mohli podporovat na několik let...jen doufám že ten připravovanej Avengers project nebude jen další kopírka Diabla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit