Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parada, tak jsem si koupil krabicovou verzi, na ktere je pouze instalator steamu a aktivační klíč pro stažení hry. Co je těch zbylích x giga fakt netuším
  • To je u steamu normalni. Jedinou moznost mas to stahnout, jinak si asi nezahrajes.
  • videl jsem o Katrine dokumentarni serii od Spikea Leeho a rozhodne to na me nepusobilo jenom jako radeni bandy cernochu, kteri akorat dostali prilezitost. cela ta udalost bylo o necem trochu jinym, ono vubec hodnotit neco podle par zaberu v televizi nema moc smysl. to ze neukazovali zabery, jak si sousedi pomahaji, jeste neznamena, ze se to nedelo. protoze delo.
  • To bych nehrál ani za tejden.....
  • janchor
    Spíš Aretha Franklin.
  • Proč se ptáš tady? Od toho je snad podpora, ne?
  • Tak jako černoška z Anglie asi bude mít jiný přízvuk, ta z Anděla byla z Haity.
  • No doprd.le. Koupil jsem si krabicovou verzi a vubec nevim, jak to mam nainstalovat. Při instalaci rovnou naběhne steam a jediný kam se dostanu, je stahnout hru ze steamu... WTF? proč jsem si teda kupoval krabicovou verzi? Na tom dvd je jen instalator steamu nebo co????????? Poraďte please!
  • Jestli si viděl New Orleans po Katrině. Tak to je přesně ten problém. Za sebe můžu říct, zlatí cigáni - bylo mnoho případů u nás kdy skutečně po povodních pomáhali svým sousedům, ale nutno dodat že to jsou čeští cigáni, se kterýma jsou minimální problémy. Problémy dělají kofoly ze slovenska a ty odmítám nazvat jinak, nechci cigány urážet.
  • Prizvukem je to Eddie Murphy. :)
  • janchor
    Copak černošky mluví všechny stejně? Ten hlas na videu je normální starší ženská (což se k postavě moc nehodí, ano), přízvuk neurčím, ale ten se liší od města k městu i v naší malý zemičce, natož v Americe..
  • Slysel jsem mluvit cernosky, na vlastni usi, a takhle teda nemluvily.
  • V tom případě si asi nikdy neslyšel mluvit černošku. Já sem onehdá pomohl jedné při koupi lístku do MHD na Andělu a mluvila hodně podobně. A musim říct že na vlatní uši je to docela příjemné poslouchat. Ale pravda že tady už je to tak tak, a skuečně ženská na videu zní až příliš mužsky. Ale zas tak velkej rozdíl vs ta na Andělu to za neni.
  • Můžeme za to stejně jako za hladomor v Severní Korei.
    Z 90 % je to jen jejich vina, už teď mají tolik výhod, že integrace do společnosti je úplná hračka. Jim se prostě jen nechce, v ničem jinym to není. Komu by se taky chtělo integrovat, když stačí jednou měsíčně vyzvednout 40 k z dávek a přídavků.
  • a ze bude v USA min belochu nez cernochu (coz jeste hodne dlouho nebude, jestli vubec kdy) je problem presne proc? jeste ze jsi dodal, ze nejsi rasista, malem bych si to zacal myslet!
  • No jo,zase se chce nejakej parazit zviditelnit na chvilu a uzit si svych par minut "slavy".
  • Teprve ted jsem si pustil to video, a teda nevim, jestli je na tom neco rasisitickyho, ale jako nechapu, proc ta celkem pohledna divka mluvi jako beloch, kterej se snazi imitovat teplyho cernocha. A to je teda fakt jako ze divny. Jestli takhle budou v roce 2027 mluvit zensky, to potes. :) Spis bych tvurce Deus Ex pranyroval za to, jak muzou k postave dat takovej hlas, kterej se k ni ale absolutne vubec nehodi.
  • souhlas
  • janchor
    A tobě základku s rozšířenou výukou češtiny.
  • Nepřizpůsobyvym socialní přídavky, Bílim přídavky na olovo. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit