Přejít na výpis diskuzí
Square Enix se omlouvá za problémy s (ne)vydáním FF VII
8.8.2012 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
To co si napsal o asterixovi je hodně mimo.
On napsal "jezis maria tito japonci korejci atd" což je takový nepřímý urážení s kombinací toho co napsal hned potom .
Navíc když mu tenhle styl nesedne proč leze vubec do diskuze k FF?Je to stejně debilní jako kdybych šel do veganský restaurace a řekl všem navštěvnikum "Ježiš vy vegani......takový hnusy zelený žerete, ty mi vubec nechutnaj mám radši maso" nebo osobně nemám rád fotbal ale taky nelezu do diskuze Fify a necpu ostatním, že hrajou hru kde se někdo honí jak blázen za míčem. -
Hm, velmi špatné srovnání :) to by v GTA musel mít dvoumetrovej desert eagle, že ? :)
-
Takže hraješ jen hry jako je arma, že?Nebo si skutečně tupej pokrytec?
-
že by ironie? Děcka? Co?
-
ano vlastne mas pravdu ... skakanie a mlatenie sa vo vzduchu a ohybanie 100xzakalenych mecov ako 0,5mm plech zrovna nemusim...
-
Já se ho ale nezastávám, píšu to snad někde?
-
A ty asi urážíš češtinu, co? *7* Ale taky ti nikdo nenadává do debilů. *5* Navíc v tomhle případě uráží "asijskou kulturu" asi stejně, jako kdybych napsal, že se mi nelíbí animovaný Asterix v Británii a byl nařčen z urážení "evropské kultury". *7*
-
Tak na tohle se musí vědecky. Klasický obouručák z dračáka měl 8 lb. což je sakum prdum nějakejch 4 kg. Takže fusion swordu dávám nějakejch 6-8kg.
Sorry to je na ten koment dole. -
Fajn tak od dneška začnu postovat do diskuzí jako je např. TES "Jak je možný, že mužu plavat či levitovat v plný zbroji uplně v pohodě " nebo "jak je možný, že v Dukem Nukem 3d muže mít u sebe tolik zbrání" a doufám, že budu mít tvou plnou podporu v postování zbytečnejch a hloupejch komentů.
Mě se prostě líbí jak tyhle otázky některý jedinci(debilové) pokládaj jen podle toho jak se jim to zrovna hodí. -
ano Asijskou kultůru o které očividně ví velké hnědé houno
-
Proč mu hned nadáváš? Uráží snad on někoho? *7*
-
Samozřejmě protože zženštilej obličej rovná se homosexuál...
-
To není meč, to je traverza.
-
A pozor další pokryteckej d*bil kterej postuje do diskuze kde očividně nemá co dělat.
-
Podlě mě existujou v tomto případě stejně jenom 2 skupiny - buď sérii hrajou nebo nehrajou. Pochybuju, že někoho kdo nehrál žádny FF nebo se mu ten styl nelíbí, začně právě díky remaku FF VII.
-
Abys rozšířil 15 let starou hru jinde než mezi fanoušky, chce to víc než dabing a nový grafický kabátek. Museli by předělat většinu herních systémů a i celé pojetí hry, což by právě fanoušci asi nerozdýchali.
-
áno je menej štylizovaný a viac buzíkovský.
edit: ak ste buz*k kliknite na mínus *1* -
Já bych všema deseti bral dodělání komplet dabingu. A myslím, že by to pomohlo pro rozšíření nového vydání i mezi jiné hráče, něž jen fanoušky.
-
A mnohem víc panderuje pro fangirls.
-
V původní FF7 měl mnohem šílenější účes, jak už u japonských her bývá zvykem... ten re-design pro Advent Children a Crisis Core vypadá aspoň trochu lidsky.